вторник, 27 ноември 2012 г.

Сребърни прибори/ Homemade SilverwareОт тук започна всичко...кашон стари порцеланови чинии и чаши, събиращи прах в мазето. Макар и идеално запазени, бяха отдавна загубили блясъка си и бяха меко казано демоде. Имаше толкова много от тях, че нямаше как да не се изкуша да не поекспериментирам.


Бях купила сребърен холограмен спрей заради поредния проект за Хелоуийн и реших, че няма да навреди да напръскам и някоя и друга чиния. Намерих малка вазичка, няколко сухи листа (човек да се чуди къде ги държа тези неща в мазето, но мога да ви кажа, че работилницата ми е невероятно подредена :) и се залових с пръскане.


Добре е да носите маска или ще ви трябва добра вентилация на помещението. Нанасяйте спрея от разстояние и на пластове. Ако е необходимо да нанесете втори пласт, изчакайте първият да засъхне. Имайте предвид, че повечето спрейове не са подходящи за покритие на съдове, които ще използвате за сервиране на ястия. Тези съдове са единствено с декоративна цел или в краен случай използвайте втора чинийка или подложка.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...