Бавно, но славно вървим към сушените сливи и не говоря за критическата :) Зимата е съвсем близо и ако не сте си изсушили плодове този сезон за да имате ошав за бъдни вечер, то не се притеснявайте - все още се продават на много места. Искам да ви предложа да опитате една чудесна торта, която създадох за Книгата с рецепти на София мел, така че ще я видите само като описание на продукти. Изпълнението на рецептата е техния сайт и може да отидете там, ако ви се стори нещо, което бихте искали да вмъкнете в листата си "Неща, които съм изял пред да умра".
Препоръчвам я на всички, които имат работещи вкусови рецептори и обоняние и се надявам да ви хареса :)
Надявам се моето предложение да ви е от полза, а ако искате да виждате повече такова авторско, позитивно и българско съдържание в нета, знаете как да ми го показвате - споделяйте, коментирайте, гответе и ме последвайте в Инстаграм тук - https://www.instagram.com/lussievtimova/ за повече тайни от кухнята ,
Харесва ли ви публикацията и моя блог? Помогнете ми в популяризирането им, като споделяте моите рецепти чрез иконките под последната снимка от статията в някоя от социалните мрежи по ваше желание! А ако искате да научавате първи за най-новите рецепти в блога, харесайте страничката ми във фейсбук тук.
Къде се слага лим.сок?
ОтговорИзтриванеМоже да добавите към сместа за блата накрая.
Изтриване