вторник, 31 октомври 2017 г.

Хелоуин грим: Роб Зомби и Шери Муун Зомби от "Господарите на Салем" / Halloween make up Ideas: Rob Zombie and Sheri Moon Zombie from "Lord of Salem



Yes, бе! It`s Halloween, bitches and bitchachos! Пригответе се за нощта на ужасите и една фотосесия, която отлежава вече година в чернови, за да стане още по-тъмна и пъклена. Посветена на един от най-готините перковци в метъл и рок сцената,а  през последните години и майстор на филми на ужасите, които носят онова спецаилно зомби влияние. Няма как да не отдадем почит на човека, който ни донесе последните римейки на филмите за нищонсепиращия се, непрепъващ се, неумираш и бавно ходещ, но вечно настигащ всеки, който бяга супер бързо Майкъл Майерс или иначе казано поредицата за Halloween. 


Роб Зомби е е онзи мастер на готиния индъстряиъл рок, който може да ви накара да се влюбите във всяка случайна свирня в неговата музика и да клатите главата в такт.
Освен, че музиката му е идеална за днешния ден и прави супер забавните непретенциозни извратени слашърчета, този човек има супер готина жена до себе си - Шери, която му се връзва на акъла и играе във всеки негов филм.




И така, и у дома Митко ми се връзва на моите изгъзици с охота, особено ако е подкупен с бутилка Джак и скоро след това го гледаш как си заглажда перуката и казва, че леко му се е размазал грима.
Е, това тук не е кой знае какъв проблем защото гримът и на двама ни целенасочено исках да е леко мацаница, за да пресъздава творческата хаотичност, с която Роб Зомби си прави кефа във всеки филм, без да мисли кой какво ще каже за неговите проекти.

Преди да премина по-натам обаче, трябва да си пуснете нещо, с което да четете статията, затова почваме с първото подходящо парче за целта Living Dead Girl.


"Who is this irresistible creature
Who has an insatiable lust for the dead?
Living dead girl! "

Отговорът тук е - АЗ!


Тъй като не можах да си намеря костюм на висока слаба блондинка с двуметрови крака, евала, бе Шери, реших да се превъплатя в една от най-знаковите й героини от един от филмите на Роб "Господарите на Сейлъм" или Салем..whatever!


             

Гримът не е никак сложен, но доста знаков и може да се каже, че е един от наложелите се последните години, като може да се убедите за това в инстаграм или въобще, ако използвате търсачката в нета за нещо друго освен търсене на порно.




Време за песен номер две -   Thunder Kiss '65


И така, ако не сте гледали нито един от неговите филми, предлагам да започнете с най-комерсиалното и лесно смилаемо като Halloween, а ако не сте слушали неговата музика, ви препоръчвам ( не да се застреляте, нищо, че първо то ми дойде на акъла), ами пуснете си тези жокери тук, после всичко друго, което може да намерите и просто бъдете по-добра версия на себе си! 


След като вече добихте престава за моя грим ( Аз така сабахлем отидох до магазина и мога да кажа, че е явно е много подходящ грим за първа среща. То кой ли не се обърна след мен) , нека ви покажа как и защо направих и грима на Роб Зомби! 


Освен, че музиката на ЗомбитУ е много яка и catchy, другата причина да направя Митко на него бе и че почти съм изчерпала всички възможни знакови герои с големи коси и бради. И след като Свещената Брада забранява да се подкъсява, ще трябва да се намират подходящи образи. 
Тук нямахме грижи  и двамата сме големи фенове и се получи много бързо и лесно.



Е, наложи се да избелим лицето и да сложим малко грим -тук таме, плюс една перука с расти, но все пак, това са задължителни елементи.


Но докато говорим, да пуснем още едно парче:




Докато си слушкате, ето още снимки от фотосесията и инспирационен мат`рял :) 


"Идваш ли или шъ се душим ?"





That smile though!!!



"Ида, ида..."


"Ма ти така ако се туткаш , аз ще си пусна още една песен!"

                          


A hypnotize dream into infinity, I turned the love to lies
Crawl across the water, wave and sink into the sea
Reflect'n onto everything, that you can never be
'Check-out!', yeah!
To the devil a daughter comes 200 worlds away, yeah
Born to lose the love you choose, destroy another day
Check out!!
Sweet'n the ride Black Sunshine
Sweet'n the ride, yeah!
Sweet'n the ride Black Sunshine
Sweet'n the ride
Stare into the T.V. kiss off the pain
Wonderland is falling, no sing, no rain momentary
Damage into the high drift me to the circuit sky


С тази музика настроението ми е: 


Ами ние сме готови за празника, така че идвайте да купонясваме! 





Харесва ли ви публикацията  рецепта и моя блог? Помогнете ми в популяризирането им, като споделяте моите рецепти чрез иконките под последната снимка от статията в някоя от социалните мрежи по ваше желание! А ако искате да научавате първи за най-новите рецепти в блога, харесайте страничката ми във фейсбук тук.
Благодаря ви, приятели!



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...