Какво правиш като ти се ядат еклери, ама хич не ти се губи време да ги шприцоваш, да ги пълниш с крем, да се занимаваш, като знаеш, че накрая пак ще сгънеш два и ще ги набуташ в устата, като кебапчета на селски събор.
Аз обожавам тази рецепта! Направих я за книгата със София мел и все се каня да я споделя тук, за да може който не е успял да я набави, да може да посети сайта им и да я намери. Изнамерих и няколко допълващи снимки, за да имате към рецептата, тъй като нагледно се учи най-добре :)
И защото е петък, и не искам да ви губя много времето, смятам, да не се обяснявам много, а направо да ви дам списъка с продуктите, за да видите, че са доста достъпни :)
Надявам се моето предложение да ви е от полза, а ако искате да виждате повече такова авторско, позитивно и българско съдържание в нета, знаете как да ми го показвате - споделяйте, коментирайте, гответе и ме последвайте в Инстаграм тук - https://www.instagram.com/lussievtimova/ за повече тайни от кухнята ,
Здравей Люси! Маслото в корема може ли да се замени с нещо друго?
ОтговорИзтриванеЗа пареното тесто може да стане и с олио, но в крема, не бих препоръчала :) Може да смесите като изстине с бита сметана, за да е по-стабилен, но ще стане съвсем друг крем.
Изтриване