СТРАНИЦИ:
(Преместване във...)
Рецепти
Празници / Holidays and Events Recipes
Направи си сам (DIY - Do it yourself)
Боди арт и грим / Body art and make up
Други / Others
Metal Kitchen / Метъл Кухня
Десерти / Desserts
Торти / Cakes
Рецепти с Вера Италия / Vera Italia recipes
Основни ястия / Main Dishes
Напитки / Drinks
Великден / Easter
Свети Валентин И Трифон Зарезан / Valentine's Day Recipes and Day of St. Trifon ( Trifon Zarezan) in Bulgaria
Коледа и Нова година / Christmas and New Year's Eve Recipes
Хляб и тестени изделия / Bread and dough recipes
Предястия / Appetizers
Хелоуин / Halloween
Веган / Вегетариански/ Без глутен
Рецепти от филми и книги / Movie and books recipes...
За Диетата / Diet friendly dishes
▼
сряда, 23 март 2016 г.
Домашен хляб - мек с дни (по метода тангзонг) / Homemade Bread :soft with days (Tangzhong method)
›
По нашия край казват: "Ка се е зачурило, па ке се джока", а в моя случай май е "па ке се меси". Така е! Тия дъждове...
22 коментара:
понеделник, 21 март 2016 г.
Най-вкусният чийзкейк без печене и без желатин / The Best No-Bake Cheesecake without Gelatin
›
Ето, че най-сетне и пролетта е тук! Време е само и времето да навакса с температурите, че стига сме се загащвали до ушите! Птичките зап...
120 коментара:
петък, 18 март 2016 г.
Шекерпаре / Sekerpare / Şekerpare Tarifi
›
Слънцето се показа тия дни доста забележимо и аз пак се отнесох с "творене" в кухнята! Денят се увеличава, а с това и времет...
15 коментара:
‹
›
Начална страница
Преглед на уеб версията