tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post909652037185049702..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Домашно месо за дюнер / Homemade gyro meat / doner kebabЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger35125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-61867612659346251982022-05-03T21:59:13.620+03:002022-05-03T21:59:13.620+03:00Здравей, Ваня и благодаря от сърце за изчерпателни...Здравей, Ваня и благодаря от сърце за изчерпателния отзив и съветите :) Много драго ми стана! Поздрави най-сърдечни! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-70850389746082603202022-05-02T10:31:07.313+03:002022-05-02T10:31:07.313+03:00Здравей, Люси!
От известно време правя месото за ...Здравей, Люси! <br />От известно време правя месото за дюнер, пристрастихме се към него и искам да споделя впечатления. Не за вкуса, той е ясен, щом го правя редовно.<br />Относно картофа, за който изразяваш съмнения, че ще стане на пихтия след толкова печене, искам да кажа, че при мен остава суров, макар месото да става мозък. Не знам как го прави този номер, но е факт. Да знаеш за друг път, ако не ти се намира тиква, слагай смело картофа. 😀<br />Другото, което искам да кажа е, в София, в Красно село до пазара има едни много известни и вървежни дюнери. Веднъж съм си взимала оттам и ми направи впечатление лекият вкус на канела в месото им. Та, реших да го приложа и в твоята рецепта и се получи още по- шарен и страхотен (доколкото е възможно) вкус. Пробвай следващият път, мисля че много ще ти допадне. <br />*Позволявам си да говоря на "ти", защото те следя от дълго време и много харесвам и теб, и рецептите ти и те чувствам близка! ❤️<br />Толкова от мен, пожелавам ти много здраве и още повече творчески вдъхновения! Ваняhttps://www.blogger.com/profile/11791410927459895224noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-53876277912794941272021-01-19T16:51:43.157+02:002021-01-19T16:51:43.157+02:00Много се радвам. Благодаря, че писахте своя комент...Много се радвам. Благодаря, че писахте своя коментар :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-52630334319622058232021-01-17T16:26:40.679+02:002021-01-17T16:26:40.679+02:00Здравейте,
която и ваша рецепта да приготвя е хит ...Здравейте,<br />която и ваша рецепта да приготвя е хит у дома. Благодаря ви за труда и споделянето. <br />А дюнерите станаха прекрасни.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-91798445250293957402020-06-15T19:55:22.075+03:002020-06-15T19:55:22.075+03:00:) Благодаря ти, Зара :) Обещавам, ще има още кето...:) Благодаря ти, Зара :) Обещавам, ще има още кето рецепти! Благодаря ти за вълчия коментар! :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-13731619218602638162020-06-14T18:34:29.723+03:002020-06-14T18:34:29.723+03:00Зара каза:Текът лиги, слюнки и какво ли още не,зап...Зара каза:Текът лиги, слюнки и какво ли още не,заприличаха на овълчало куче,(боже,боже),най-любимо ми е като съм изпаднала в кетоза да се давя в твойте рецепти,хам хум, направи ни малко кето изкушения pls.🙃🙃🙃Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-92058761728560065982020-01-26T13:48:01.966+02:002020-01-26T13:48:01.966+02:00Здравей, Бояне и благодаря за така милия и забавен...Здравей, Бояне и благодаря за така милия и забавен коментар! Неблагородно ти завиждам за лукса да си хапнеш вкусно свинско директно от кокала дето се казва, пък и щом няма чума :) наздраве от мен с чашка медовина и ти пожелавам много рокаджийска неделя ;) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-63190752984760960742020-01-26T11:39:12.217+02:002020-01-26T11:39:12.217+02:00НАЧИ, таман навреме попаднах на блога ти. Вчера гъ...НАЧИ, таман навреме попаднах на блога ти. Вчера гътнах едно прасенце (не е чумаво) и сега мръвки ми се намират. А таз рецепта така ме грабна, че се подпалих да си направя дървена поставка, за закрепяне ня шиша. <br />Дедите ни е почти сигурно, че са си нямали бира. Ама е още по сигурно, че ако са имали така приготвено месо, са жулили медовина до пълно отваряне на чакрите. <br />"Месоргазъм" ми хареса! :) И ти почваш да ме кефиш! Кат видя жена дето готви по-добре от мен, ми идва да я цункам, цункам..... Е, ако е хубава де :)<br />Айде успех, всичко добро И НЕКА БЪДЕ РОК! :) <br /><br />Боян Баневnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-52615217741112902842019-03-23T09:52:35.465+02:002019-03-23T09:52:35.465+02:00Здравей, Стефан! Тъй като за момента трудно намира...Здравей, Стефан! Тъй като за момента трудно намирам една от съставките за соса, ще изчакам с рецептата. Може да ползвате и този сос от рецептата за бургер-тортата стига да ви допада на вкус :) Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-72556275975701998562019-03-22T13:12:40.184+02:002019-03-22T13:12:40.184+02:00Кога да очакваме рецептата за домашно "пригот...Кога да очакваме рецептата за домашно "приготвен барбекю сос" и може ли да ползваме тук сос-а който сте показали в рецептата за тортата бургер ?Стефан Михайловhttps://www.blogger.com/profile/18275821472059206719noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-55069117381033609382019-01-25T17:55:55.413+02:002019-01-25T17:55:55.413+02:00И аз благодаря за отзивите :) И аз благодаря за отзивите :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-65021195948868372782019-01-24T19:50:56.094+02:002019-01-24T19:50:56.094+02:00Страхотна рецепта. Много вкусно се получи месото....Страхотна рецепта. Много вкусно се получи месото. Благодаря Ви 😊Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-42982395917469537362019-01-22T11:42:40.977+02:002019-01-22T11:42:40.977+02:00Казвам се Калина, но не знам защо не мога да задам...Казвам се Калина, но не знам защо не мога да задам име в коментара :) Калинаnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-77110284833890796792019-01-21T14:10:10.836+02:002019-01-21T14:10:10.836+02:00Изключително много благодаря за думите, Анонимен. ...Изключително много благодаря за думите, Анонимен. Щеше ми се да има име тук, за за ти благодаря по-лично. Много ме зарадва и ми даваш още повече мотивация да създавам и споделям моите кулинарни "открития" :) Прегръдки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-50032372430913742552019-01-21T14:07:57.111+02:002019-01-21T14:07:57.111+02:00Аз го пекох през цялото време с фолио :) Аз го пекох през цялото време с фолио :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-45360606934243819812019-01-19T21:03:48.385+02:002019-01-19T21:03:48.385+02:00Още една разкошна рецепта! Люси, искам да ти кажа,...Още една разкошна рецепта! Люси, искам да ти кажа, че цялото семейство сме ти заклети фенове! Каквото и да пробваме, без значение десерт или основно, винаги е страшно вкусно! А след днешния дюнер даже и кокерът Бенджи ти е фен :))) Ти си истинско вдъхновение и ме караш редовно да запретвам ръкави и да пробвам рецепти. Благодаря ти за истинското вдъхновение, което носиш с всяка нова рецепта!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-89996416452664095832019-01-19T10:14:39.158+02:002019-01-19T10:14:39.158+02:00През цялото време ли месото се пече покрито с фоли...През цялото време ли месото се пече покрито с фолио?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02870051939816088787noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-34127611769892494032019-01-19T09:42:18.581+02:002019-01-19T09:42:18.581+02:00Здравей, Анонимен. Според мен рецептата за пилешки...Здравей, Анонимен. Според мен рецептата за пилешките шишчета най-много се доближава до микса подправки за дюнера и смятам, че е заради кориандъра. Разбира се, всеки друг може да се включи с коментар по темата ;) <br />Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-36675521594297041472019-01-19T04:22:29.232+02:002019-01-19T04:22:29.232+02:00Здравейте! Някой знае ли типичната за дюнер подпра...Здравейте! Някой знае ли типичната за дюнер подправка, която вече все по-рядко се използва в дюнерджийниците, и която майсторите не искат да кажат, разбира се арабска е, сега я заместват с кимион, но не е същия вкус.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-69513978057015035842019-01-19T01:25:56.082+02:002019-01-19T01:25:56.082+02:00Звучи чудесно! Поздрави от все сърце! Звучи чудесно! Поздрави от все сърце! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-23909430321899636782019-01-19T01:01:35.131+02:002019-01-19T01:01:35.131+02:00Може, може :) особено, ако го мариноваме от предан...Може, може :) особено, ако го мариноваме от преданата вечер :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-67753585667502826052019-01-18T21:38:26.592+02:002019-01-18T21:38:26.592+02:00Прекрасна идея, поздравление!Аз също правя,но пърж...Прекрасна идея, поздравление!Аз също правя,но пържолките пека на грил- тиган и после леко затоплям и намазнявам гръцките питки- пърленки или специалните арабски питки за дюнер.Също за разкош си добавям и пържени картофки, кисели краставички на жулиени и люти чушки.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06961851772157838358noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-90429731339543234672019-01-18T17:40:42.401+02:002019-01-18T17:40:42.401+02:00Здравейте Люси ! Искам да попитам ,дали е възможно...Здравейте Люси ! Искам да попитам ,дали е възможно да се сложи и кромид в месото на дюнера? Нали в кавърмата има кромид ,предполагам ,че и тука ще върви .Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-55811689870317243872019-01-18T14:08:06.399+02:002019-01-18T14:08:06.399+02:00Благодаря :) Точно по-горе посъветвах, ако е пилеш...Благодаря :) Точно по-горе посъветвах, ако е пилешки да се направи с редуване на бут и гърди. Според мен ще е най-вкусно :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-62615956019087915862019-01-18T14:06:18.270+02:002019-01-18T14:06:18.270+02:00Може :) Най-добре да ползвате месо от бут и от гър...Може :) Най-добре да ползвате месо от бут и от гърди, като ги редувате ;) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.com