tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post8247225040298834884..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Сухи пасти "Японка" / Mini Japanese Sponge CakesЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-41639516129734871312023-09-27T13:39:21.363+03:002023-09-27T13:39:21.363+03:00Здравей, Анонимен, рецептата за блата е за обикнов...Здравей, Анонимен, рецептата за блата е за обикновен пандишпан, не знам защо ти мирише на яйца, досега не съм имала такъв коментар за този блат, Предполагам, че нещо има с фъстъченото масло и маслото, което прави този проблем, и е трябвало да смесваш много бавно двете смеси- към маслото да добавяш по чаена лъжичка по лъжичка фъстъчено масло, за да не се получи отделянето на мазнина. Може да смесиш и фъстъчено масло и бита сметана за по-лесно разбиване. Просто почни да разбиваш сметаната и като почне да се сгъстява, добавяй по малко от фъстъченото масло.Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-90769396097505643982023-09-26T23:53:04.830+03:002023-09-26T23:53:04.830+03:00Здравей, Люси!
Правих рецептата два пъти. Получава...Здравей, Люси!<br />Правих рецептата два пъти. Получават ми се много мекички "японки", но първият път миришеха много силно на яйца. Вторият път-не толкова силно, обаче имах и проблеми с крема. Тъй като нямам чопър, ползвах готово фъстъчено масло. Разбих го с допълнително масло, сложих сметаната, предварително разбита и се пресече. Започна да избива вода,образуваха се бучици , стана гадно и на вкус. Изхвърлих го, разбих пак сметана и директно смесих с фъстъченото масло. Обаче пак изби вода, почна да се пресича, макар и по-слабо.оСтана някакъв крем, който не беше плътен, ама горе-долу вкусен. Защо ми се случват тези проблеми? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-66478326764902288012020-05-23T10:43:06.745+03:002020-05-23T10:43:06.745+03:00Благодаря за споделеното :) поздрави сърдечни! Благодаря за споделеното :) поздрави сърдечни! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-23219445709961591262020-05-23T10:42:26.644+03:002020-05-23T10:42:26.644+03:00Благодаря и аз за коментара :) Прегръдки! Благодаря и аз за коментара :) Прегръдки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-16900064659353328702020-05-22T19:34:34.019+03:002020-05-22T19:34:34.019+03:00по лични спомени от татово време по ми приличаше о...по лични спомени от татово време по ми приличаше основата да е от индианово тесто (тоест с повечко брашно на брой яйце /35 грама/,но иначе това ми беше любимата паста в сладкарниците.bobisolohttps://www.blogger.com/profile/07029123034377328096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-72052396833076898302020-04-06T17:16:03.646+03:002020-04-06T17:16:03.646+03:00Точно в твоята ситуация бях,прекрасна Люси.Хапваше...Точно в твоята ситуация бях,прекрасна Люси.Хапваше ми се нещо "дупесто"и не знаех какво-сега знам.Благодаря ти от❤.После ще покажа какво се получи.Поздрави от мен!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01711710002448259052noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-31429607498488293692020-04-05T13:27:29.027+03:002020-04-05T13:27:29.027+03:00Ще се радвам да споделите мнение :) Поздрави! Ще се радвам да споделите мнение :) Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-83565620992820470602020-04-05T12:41:02.229+03:002020-04-05T12:41:02.229+03:00Хареса ми рецептата и ще се пробвам да ги направя�...Хареса ми рецептата и ще се пробвам да ги направя😊Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11076218109365668051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-476734406614492582020-04-05T12:12:16.880+03:002020-04-05T12:12:16.880+03:00Много ти благодаря, Ваня <3 :0 Поздрави и усмив...Много ти благодаря, Ваня <3 :0 Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-31149806496796864862020-04-05T12:11:28.688+03:002020-04-05T12:11:28.688+03:00Здравей, Непознат! Не мисля, че ще има проблем да ...Здравей, Непознат! Не мисля, че ще има проблем да ползвате фъстъчено масло. Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-17885495276135485902020-04-05T12:10:00.818+03:002020-04-05T12:10:00.818+03:00Благодаря за думите, Камелия :) Ще се радвам и моя...Благодаря за думите, Камелия :) Ще се радвам и моя вариант да ви хареса! Поздрави сърдечни! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-61387023758963130082020-04-05T12:05:44.652+03:002020-04-05T12:05:44.652+03:00Звучи чудесно, Цвета :) И така ще станат много вку...Звучи чудесно, Цвета :) И така ще станат много вкусни неща! Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-62478905684398064752020-04-04T22:38:10.625+03:002020-04-04T22:38:10.625+03:00Божествени.Вълшебница ,както винаги.Ще пробваме и ...Божествени.Вълшебница ,както винаги.Ще пробваме и с този крем.Поздрави. ВаняAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-34516371905407782662020-04-04T18:18:22.698+03:002020-04-04T18:18:22.698+03:00Рецептата звучи мниго дибре и предполага отличен р...Рецептата звучи мниго дибре и предполага отличен резултат. Определено смятам да я пробвам мниго скоро. Нямам обаче фъстуци, а само фъстъчено масло, дали ще се получи добре? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17843209764172869674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-17714091287471562512020-04-04T14:54:35.624+03:002020-04-04T14:54:35.624+03:00Харесва ми вашия поглед към всичко което правите!...Харесва ми вашия поглед към всичко което правите!Поздрави!Тези пасти аз ги познавам от 80-те години на мин.век като паста"Космос",може би крема в леко друг вариант! Благодаря за рецептата! Ще се пробва!<br />Камелия Ружева-Тодороваhttps://www.blogger.com/profile/05424676950570153421noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-20747904148305474362020-04-04T12:43:10.888+03:002020-04-04T12:43:10.888+03:00Супер са! Ще направя цял блат /нямам формата/, ще ...Супер са! Ще направя цял блат /нямам формата/, ще изрежа с чаша, от изрезките ще направя СКАЛИЧКИ. Благодаря за идеята! ЦветаAnonymousnoreply@blogger.com