tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post7725039442688368262..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Говежда бобена яхния по аржентински / Argentinian Beef Stew - Locro de ArgentinaЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-4275745639135072452016-10-22T18:24:54.519+03:002016-10-22T18:24:54.519+03:00Привет, Златка! Явно има проблем със снимките наис...Привет, Златка! Явно има проблем със снимките наистина. Ще се опитам да го оправя скоро! Поздрави и се надявам да ви хареса! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-1952173022022976342016-10-19T23:36:24.362+03:002016-10-19T23:36:24.362+03:00Много вкусно е описано!Тази вечер закупих всичко и...Много вкусно е описано!Тази вечер закупих всичко и утре ще го приготвя!Жалко,че при ме снимките не се виждат!Поздравления,Люси!А тази вечер сме на твоята октомврийска яхния!Страхотно се получи!Благодаря ти!Zlatkahttps://www.blogger.com/profile/16589251443691475632noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-86174610391477259942014-01-14T17:10:46.828+02:002014-01-14T17:10:46.828+02:00Здравей Дани и благодаря! И при нас е така с говеж...Здравей Дани и благодаря! И при нас е така с говеждото, следя го като брокер - стокова борса, като съм намислиа някоя рецепта, но все още не е много популярно в магазините. Но все пак вкусът му е уникален! Поздрави!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-43359319948731965522014-01-14T17:08:59.216+02:002014-01-14T17:08:59.216+02:00Мария, Гери, и аз съм умиление си спомням за този ...Мария, Гери, и аз съм умиление си спомням за този безгрижен следобед, макар че, аз веднага успях да се порежа на супер острите ножове :) Дано да имаме отново такава възможност да се видим, пък и да похапнем - както най-много обичаме! Поздрави и на двете!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-38312997738991813322014-01-14T17:06:57.801+02:002014-01-14T17:06:57.801+02:00Здравейте, батат е сладък картоф. Можете да закупи...Здравейте, батат е сладък картоф. Можете да закупите в по-големите магазини. Поздрави! :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-41168072443423614462014-01-14T17:04:23.951+02:002014-01-14T17:04:23.951+02:00Страхотно предложение,но какво е батат? Очаквам от...Страхотно предложение,но какво е батат? Очаквам отговор! Благодаря предварително!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-40792318164023008212014-01-13T17:17:41.319+02:002014-01-13T17:17:41.319+02:00И аз помня, и аз помня... Беше вълешбна събота, па...И аз помня, и аз помня... Беше вълешбна събота, пак искам! ;) Благодаря за поканата, Мими.<br />А сега към Люси - какво да ти кажа, отново ме върна в онзи ден, когато това питателно ядене ми взе ума... Беше голяяяма вкусотия, а ти си я пресъздала отлично, Люси! :)<br />Поздрави най-сърдечни! И се радвам, че те познавам! :) И теб, Мими. :)Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-656829522652573942014-01-13T16:45:43.175+02:002014-01-13T16:45:43.175+02:00Много апетитно ястие.
Самото присъствие на говеждо...Много апетитно ястие.<br />Самото присъствие на говеждо го прави прекрасно.<br />Но много трудно го намирам при нас!<br />Ще я опитам на всяка цена.<br />Поздрави, Люси!Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-68377759679695999542014-01-13T15:32:06.784+02:002014-01-13T15:32:06.784+02:00Привет Люси, толкова се радвам, че си спомняш за о...Привет Люси, толкова се радвам, че си спомняш за онази събота. Да, яхнията беше страхотинска направо. Помниш ли, как готвачът се притесняваше дали ще ни хареса :-). Сега като я гледам ти как си я направила, вече не изглежда толкова завъртяна и може и аз да се пробвам. Поздравления за снимките, много са добри.Anonymousnoreply@blogger.com