tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post7437781654256420648..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Свински пържоли с гъби и топено сирене в йенски съд / Pork chops with cheese and mushroomsЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-42710119900438694612016-05-27T19:24:16.771+03:002016-05-27T19:24:16.771+03:00Благодаря Ви за бързия отговор! :)))) Хубава вечер...Благодаря Ви за бързия отговор! :)))) Хубава вечер ! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-78865589275526482542016-05-27T11:27:08.505+03:002016-05-27T11:27:08.505+03:00Здравей, Анонимен! Аз си го оставям да си къкри за...Здравей, Анонимен! Аз си го оставям да си къкри затворено - така не се изсушава местото. Накрая може да решите да го запечете няколко минути без капак, ако репите. Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-42683995607235731592016-05-26T22:17:58.535+03:002016-05-26T22:17:58.535+03:00Здравейте и от мен ! Задължително още утре ще се п...Здравейте и от мен ! Задължително още утре ще се пробва ! Изглежда невероятно вкусно ! :) Само да попитам след като заври маха ли се капака ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-51026222676968284452016-03-19T23:31:56.559+02:002016-03-19T23:31:56.559+02:00Правя често подобни пържолки, спестявам маслото, п...Правя често подобни пържолки, спестявам маслото, пушеното сирене ми е достатъчно, но малко за вкус бих сложила. Аз лично предпочитам филе, пред вратна.<br />Ще си хапна и от твоите една, по - калорична:))veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-2183009402430290902016-03-15T12:24:57.916+02:002016-03-15T12:24:57.916+02:00Люси,
много лесно и бързо ястие, правят го обикнов...Люси,<br />много лесно и бързо ястие, правят го обикновено при посрещане на гости.Много често мои роднини ни посрещат именно с това интересно и вкусно ястие.То си е направо с гарнитурата и е чудесно.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-40055886991409822892016-03-14T21:35:22.453+02:002016-03-14T21:35:22.453+02:00Това е ястието за нашата маса, Люси! :)
Поздравлен...Това е ястието за нашата маса, Люси! :)<br />Поздравления за вкусната рецепта и както винаги съблазняващи снимки!<br />Прегръдки, момиче хубаво! :) Hristinka Kolevahttps://www.blogger.com/profile/08556368681249638555noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-67345318857913853152016-03-14T19:19:40.218+02:002016-03-14T19:19:40.218+02:00Изкусителка страшна си, да знаеш, Люси!!! Добре че...Изкусителка страшна си, да знаеш, Люси!!! Добре че хапнах преди да надникна да прочета рецептата, че цял ден и се каня на тази вкусотия :)<br />Докато стигна до коментара и вече знаех, че тази седмица една от вечерите ни ще бъде твоята апетитна рецепта с гъби и свински пържоли! Уникалнаа вкусотия!<br />Прегръдки и хубава вечер ти желая, Люси!Таня Доневаhttps://www.blogger.com/profile/16556855057917158608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-82457119868364798472016-03-14T18:36:36.195+02:002016-03-14T18:36:36.195+02:00Ммм, че вкусен старт на постите! Точно както аз об...Ммм, че вкусен старт на постите! Точно както аз обичам! Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-76713696871365436532016-03-14T17:59:45.752+02:002016-03-14T17:59:45.752+02:00Страхотни пържолки! Обичаме ги у дома много! Прегр...Страхотни пържолки! Обичаме ги у дома много! Прегръдки, Люси! Отново невероятна!Petya Argirovahttps://www.blogger.com/profile/02096050238068220630noreply@blogger.com