tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post7211245766593174043..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Домашен шоколадов сладолед / The Best Homemade Chocolate Ice CreamЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-29459401305426546172019-07-29T11:03:54.675+03:002019-07-29T11:03:54.675+03:00Благодаря за оставените отзиви, Цвети! Радвам се, ...Благодаря за оставените отзиви, Цвети! Радвам се, че ти е харесал! Поздрави от все сърце! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-11522926033983972252019-07-27T21:25:12.505+03:002019-07-27T21:25:12.505+03:00Е, направих го. :) Стана страхотен, с изключение н...Е, направих го. :) Стана страхотен, с изключение на това, че го разбих само два пъти с блендера. Определно трябваше още няколко пъти, но плановете ми за вечерта се промениха, та не можех да се грижа повече за него и го оставих на произвола на съдбата. :)<br />Но, въпреки че поради това конситенцията не стана идеална, се получи божествен за хора като мен, които обичат наситен шоколадов вкус. Цветиhttps://www.blogger.com/profile/01718067006967181368noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-76811146902582562862019-07-13T11:55:27.444+03:002019-07-13T11:55:27.444+03:00Здравей, Цвети! Според мен, с блендер е по-добре о...Здравей, Цвети! Според мен, с блендер е по-добре от миксер, но ако нямате такъв, може да го направите с миксер. Важното е просто по възможност да напарим сместа по-пухкава преди да замръзне. Опитвала съм с миксер и с разбъркваме на ръка и резултатът е горе долу еднакъв, просто не си уморяваш ръката :) Разбъркваме периодично ( ако фризера вие много силен, може и по-често) като обикновено замръзват първо стените на съда, затова е хубаво да ги разбъркваме. Не е трудно - просто се опитвам да бъда по-подробна :) Успех! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-84690923447478356622019-07-13T11:02:04.612+03:002019-07-13T11:02:04.612+03:00Здравейте. Моля за разяснение дали разбирам правил...Здравейте. Моля за разяснение дали разбирам правилно процедурата по разбивану без машина: слагаме сместа във фризера за 30 мин, след това вадим и разбиваме с миксера (предполагам на бавна скорост). След това връщаме във фризера, после пак вадим, пак разбиваме и така няколко пъти? И на какъв времеви интервал вадим за разбиване?<br />Или пък е достатъчно един път с миксера, след което просто замразяваме? <br />Благодаря!Цветиhttps://www.blogger.com/profile/01718067006967181368noreply@blogger.com