tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post6425834007979025215..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Лесен кекс с портокал / Easy orange bundt cakeЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-14539972384344323252021-02-03T16:24:57.898+02:002021-02-03T16:24:57.898+02:00Здравей, Веси. Хубавото на групите е, че не е едно...Здравей, Веси. Хубавото на групите е, че не е едностранна общност. Там и другите хора могат да споделят съдържание и спестява също голяма част от време и въпросите по рецептите, които могат да бъдат зададени тук,а там да бъдат отговорени и от други участници. разбира се, ако за теб не приятно, няма проблем, но групата може да бъде чудесно място да се сближиш с вече установената ти аудитория.Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-8379869638665261162021-01-31T00:41:35.913+02:002021-01-31T00:41:35.913+02:00Кекса е чудесен, Люси!
А това с групите и групички...Кекса е чудесен, Люси!<br />А това с групите и групичките не го разбирам, честно. Кому са нужни? Нали споделяме и следим блоговете си, както и във ФБ. Защо всеки блогър, и не само, освен че има профил си прави и страничка, група и т.н...Освен всичко е и времеядно...Непрекъснато ме канят в разни групи...ама не си падам по това групиране:))<br /><br />veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-11214367847454945182021-01-10T18:25:33.083+02:002021-01-10T18:25:33.083+02:00Едно пакетче бакпулвер ви препоръчвам :) Поздрави!...Едно пакетче бакпулвер ви препоръчвам :) Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-11244007918247746132021-01-10T18:24:48.304+02:002021-01-10T18:24:48.304+02:00Здравей, Непознат. И моя е течен първоначално, но ...Здравей, Непознат. И моя е течен първоначално, но това е хубаво на ганаша, стяга с времето и може да се ползва по много различни начини. В началото е течен като сос и става за заливки и сиропране, после стяга и става като гъст сос, после става на крем, като този на снимката и ако го разбием в такова състояние може да го видим да изсветлее и да стане по-пухкав. Правя ганаша по един и същи начин с разни количества сметана и шоколад. Може да видите на много места в блога, само ако потърсите ганаш в търсачакта. Поздрави :) <br />Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-72584577771846278222021-01-10T12:47:57.012+02:002021-01-10T12:47:57.012+02:00Здравейте, ако използвам брашно Класик на София Ме...Здравейте, ако използвам брашно Класик на София Мел, какво количество трябва да е и колко набухвател трябва да добавя?Nellyhttps://www.blogger.com/profile/08335585721688803389noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-45355571088161221402021-01-10T11:44:54.992+02:002021-01-10T11:44:54.992+02:00Здравейте! Бих желала да ви попитам шоколадовата г...Здравейте! Бих желала да ви попитам шоколадовата глазура как я направихте, защото като се опитам и шоколада винаги ми остава прекалено течен ... Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18429349988351770305noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-63654718310851945002021-01-09T22:40:47.396+02:002021-01-09T22:40:47.396+02:00Здравей, Непознат. Защото в брашното вече има ;) П...Здравей, Непознат. Защото в брашното вече има ;) Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-58398717505026469632021-01-09T22:05:12.601+02:002021-01-09T22:05:12.601+02:00Благодаря :) Благодаря :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-37012993697083023522021-01-09T22:04:03.934+02:002021-01-09T22:04:03.934+02:00Здравей, Непознат. Не мога да кажа как ще се получ...Здравей, Непознат. Не мога да кажа как ще се получи. Предполагам, че ако на брашното си пише, че става за такива сладкиши ще стане, но трябва да добавите набухвател.<br />Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-39622213437485985512021-01-09T18:10:32.728+02:002021-01-09T18:10:32.728+02:00Здравейте, дали би се получило с бяло безглутеново...Здравейте, дали би се получило с бяло безглутеново брашно?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01686428746494650421noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-65689848607307589492021-01-09T17:09:26.682+02:002021-01-09T17:09:26.682+02:00успехуспехAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/01719085635269961308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-61453576518204617632021-01-09T16:34:56.469+02:002021-01-09T16:34:56.469+02:00Люси, кекса изглежда чудесен ,но искам да попитам ...Люси, кекса изглежда чудесен ,но искам да попитам защо няма в продуктите набухвател, например в киселото мляко, като содичка или бакпулвер?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02961785614262995430noreply@blogger.com