tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post612427236100377358..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Торта червено кадифе " Шоколадови бонбони" / Red velvet cake "Box of chocolate"Люсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-58087252734925569282022-02-17T15:32:20.709+02:002022-02-17T15:32:20.709+02:00Здравей, Анонимен. Ако сте опитни в рязането на бл...Здравей, Анонимен. Ако сте опитни в рязането на блатове, може и наведнъж, но аз препоръчвам да се пекат по отделно за по-равни блатове. Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-1714476684926384582022-02-11T10:20:33.496+02:002022-02-11T10:20:33.496+02:00Здравей, Люси
Искам да попитам за блатовете - и т...Здравей, Люси<br /><br />Искам да попитам за блатовете - и трите блата ги печеш един по един или печеш един блат и след това го нарязваш на три?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-52055664612385548112020-05-04T20:08:22.641+03:002020-05-04T20:08:22.641+03:00Супер готин отзив, благодаря <3Супер готин отзив, благодаря <3 Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-8968486198428388482020-05-03T20:50:15.294+03:002020-05-03T20:50:15.294+03:00Страхотна торта. Поредната от дългия списък на изп...Страхотна торта. Поредната от дългия списък на изпробвани и дали отличен резултат. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-37118013469291253332020-02-24T14:11:59.740+02:002020-02-24T14:11:59.740+02:00Благодаря ти, Весе :) Отрязвам ти едно голямо, люб...Благодаря ти, Весе :) Отрязвам ти едно голямо, любящо парче <3 Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-2359097839981748712020-02-23T22:13:46.051+02:002020-02-23T22:13:46.051+02:00Изумителна торта, Люска! Точно така, без филтри е ...Изумителна торта, Люска! Точно така, без филтри е прекрасна! Ще се възползвам от идеята някой ден!veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-82849473159462158992020-02-19T20:08:59.775+02:002020-02-19T20:08:59.775+02:00Здравей Люси🥰 Още докато четях коментара ти си от...Здравей Люси🥰 Още докато четях коментара ти си открих грешката. Но искам да ти кажа, че не е фатална! Тортата стана прекрасна, уникален вкус. Злоядата ми дъщеричка каза, че е страхотна и иска само тази торта да правя. Гостите ми също много я харесаха, дори си и поискаха за в къщи😂 Искам отново да те поздравя за това което правиш, начина по който ни го предлагаш, и най- вече усещането при вкуса му. <br />Най-топли прегръдки и целувки! <br />П.п. Нямам търпение да опитам да приготвя още нещо сътворено от златните ти ръце! Женяhttps://www.blogger.com/profile/06333144781407442815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-75330337745215963772020-02-18T14:30:01.364+02:002020-02-18T14:30:01.364+02:00Живи и здрави! И аз теб <3Живи и здрави! И аз теб <3 Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-89481792240182963572020-02-18T14:26:45.165+02:002020-02-18T14:26:45.165+02:00Здравей, Жени! Важното да е станал вкусна, пък ост...Здравей, Жени! Важното да е станал вкусна, пък останалото се натаманява с опита. За боята съм споделила каква съм ползва - друго не мога да гарантирам. За сметаната може би е трябвало да я разбиеш още малко, за да бухне повече и да се твърди. При мен по-скоро крема стана доста гъст, но все пак и черни шоколад беше доста гъст и крема оле. Сигурна съм, че после е стегнала и е станала вкусничко :) Благодаря ти за хубавите дими и се радвам, че успявам да те заредя както ти мен с този момент. Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-49555280381718447932020-02-18T07:08:50.829+02:002020-02-18T07:08:50.829+02:00От цялото си сърце ти благодаря на прекрасните дум...От цялото си сърце ти благодаря на прекрасните думи,мила❣️Сега денят ми започна със сълзи от радост, усмивка до уши и благодарност за хиляден път към съдбата,че подправя с щипка красота и смисъл точно такива "тъпоъгълни" дни:),в които сякаш нищо не върви,като ни подсеща колко е хубаво да имаш топлото приятелство на прекрасен човек! Дори и да си чака още реда в ъгълчето,нашата среща,гарнирана с размисли,страсти душевни и умозамайваща храна,скоро ще се осъществи! Обичам те много и аз,мила!:)Мартаhttps://www.blogger.com/profile/11764783886037703282noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-45023448134441537942020-02-17T23:28:25.723+02:002020-02-17T23:28:25.723+02:00Здравей Люси. На скоро открих твоя сладък свят��. ...Здравей Люси. На скоро открих твоя сладък свят��. Червено кадифе е втората от твоите торти, която пробвам да направя. Първата беше трите шоколада. Стана уникална, следвах всяка твоя стъпка. Така и не се престраших да ти изпратя снимки на тортата☹. Та направих тази торта, само че в кръгла форма. Първо цвета на блатовете не стана като твоя( а сложих 3бр. боя на прах) и второ като добавих течното сметана към крема и както си беше идеален на гъстота се втечни( не много но достатъчно за да не е идеален за измазване). На вкус все още не мога да споделя как се получи. Надявам се да е като първата която направих - уникален. Искам да те поздравя за това което правиш и да ти пожелая да продължаваш да ни заразяваш с тази твоя любов към красотата, прекрасните вкусове и не на последно място този положителен и емоционален заряд който лъха от всяка твоя рецепта! <br />П.П. Като пробваме тортата утре ще споделя за вкуса. И надявам се нямаш против, че преминах на ТИ. <br />Поздрави! Женя������Женяhttps://www.blogger.com/profile/06333144781407442815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-78122536007611291552020-02-17T16:21:10.254+02:002020-02-17T16:21:10.254+02:00Благодаря ти, мила за думите, подкрепата, любовта ...Благодаря ти, мила за думите, подкрепата, любовта и бурканчето шоколад :) Ти си моят лъч надежда в глупавите дни, когато животът изглежда лишен от магия. Тогава се замислям за нашето приятелството и знам, че я има. Обичам те супер много, прегръщам те още повече! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-47877058621318441382020-02-15T09:17:34.994+02:002020-02-15T09:17:34.994+02:00Слънчево Люсе,пак си надминала себе си!:) Усещам л...Слънчево Люсе,пак си надминала себе си!:) Усещам любовта и желанието,с които е направена тази разкошна торта,които лъхат от всяка стъпка на приготовлението й! А че черното шоколадово бижу от южната ни съседка е допринесло за целия този разкош,мога само да се радвам от ❤️! Люсе,ти винаги си причина за усмивки,24/7,365/366 дни в годината!:) Бъди много щастлива и влюбена,взимам си огромно парче от тази любовна наслада и те прегръщам силно! Благодаря ти,че ме правиш част от вълшебния ти кулинарен свят,прекрасно е усещането! Целувки,обичам те,любима приятелко!!!Мартаhttps://www.blogger.com/profile/11764783886037703282noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-77177771206825574942020-02-14T16:00:04.665+02:002020-02-14T16:00:04.665+02:00Благодаря ти от сърце, Бони! Празници да искаш...в...Благодаря ти от сърце, Бони! Празници да искаш...винаги има някой,който се задава! поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-77919175256494395382020-02-14T15:58:05.481+02:002020-02-14T15:58:05.481+02:00Мери Ан, с кръг или не, все е тази. Използвай гана...Мери Ан, с кръг или не, все е тази. Използвай ганаша като вече е изстинал да украсяваш, да не вземеш да разтопиш шоколада. Само това ще ти дам като съвет. С другото ще се справиш. Може да направиш експеримента и ден-да по-рано само с шоколадова стена, да свикнеш и да видиш как се работи с нея :) Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-27667496701296334892020-02-14T11:13:07.100+02:002020-02-14T11:13:07.100+02:00Уаууу, Люска, тортата ти е убиец на шоколада! Изгл...Уаууу, Люска, тортата ти е убиец на шоколада! Изглежда вкусно-кадифено-червено...абе супер е! Ще се опита, ама май вече за друг празник, че тоя почна! Честит, който и да празнувате...и благодаря,за чудесните рецепти!Бониhttps://www.blogger.com/profile/02769230563133041484noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-50777609858508000812020-02-13T21:39:14.876+02:002020-02-13T21:39:14.876+02:00Ох много е красивата��
Имам повод и искам да я нап...Ох много е красивата��<br />Имам повод и искам да я направя и аз другата седмица.<br />Само ме притеснява,че моята ще е кръг,как ще си закрепя шоколада отстрани?И украсата с ганажа върху него?��Да не ми се разпадне?��Мери Анnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-1655695317540808482020-02-13T15:10:19.620+02:002020-02-13T15:10:19.620+02:00Здравей, Гери! Крема разбивам с миксер, а за шокол...Здравей, Гери! Крема разбивам с миксер, а за шоколада - оставяме го да изстине леко, като стане матов, но все още е мек, рака че лентата с лекота да се увие около формата. Не трябва да е твърд, за да не се напука, да е гъвкав, но и не толкова течен, за да не се разтече, щом се вдигне. Загуби ли блясъка ис, стане ли матов е готов по принцип. Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-35334807460798463192020-02-13T09:38:18.069+02:002020-02-13T09:38:18.069+02:00Здравей,много ми хареса рецептата,но може ли да те...Здравей,много ми хареса рецептата,но може ли да те попитам шоколадовият крем с миксер ли го разбиваме или на ръка? И другият ми въпрос е шоколадовите ленти- не чакаме шоколада напълно да стегне нали така ?<br />Благодаря ти :)Герганаhttps://www.blogger.com/profile/17313799343535683515noreply@blogger.com