tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post5841880469516339747..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Божествени крем рулца / Heavenly Chocolate and Cream Rolls / Sultan Sarması TarifiЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger69125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-28285638220027135112019-03-18T12:51:43.056+02:002019-03-18T12:51:43.056+02:00Хареса ни, даже много! За втори път ще я правя дне...Хареса ни, даже много! За втори път ще я правя днес. 👍Бобиhttps://www.blogger.com/profile/02494118394644262943noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-45365118930957553702019-03-11T13:14:13.279+02:002019-03-11T13:14:13.279+02:00Ще се радвам да ви хареса :) Поздрави! Ще се радвам да ви хареса :) Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-50021829481165536272019-03-10T18:14:23.312+02:002019-03-10T18:14:23.312+02:00Интересна рецепта. Ще я тествам утре.Интересна рецепта. Ще я тествам утре.Бобиhttps://www.blogger.com/profile/02494118394644262943noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-39497903396165625612018-08-01T12:29:35.908+03:002018-08-01T12:29:35.908+03:00Здравей, Натали! Колкото за подслаждане мисля, че ...Здравей, Натали! Колкото за подслаждане мисля, че ще стане, но внимавайте да не я разводните много :) Поздрави!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-76214410636166806692018-07-31T17:34:05.574+03:002018-07-31T17:34:05.574+03:00Ако добавя към сметаната малко кондензирано мляко ...Ако добавя към сметаната малко кондензирано мляко дали ще се получи добре?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15419827879979104500noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-56037208383799498202018-07-19T10:47:20.122+03:002018-07-19T10:47:20.122+03:00Здравей, Анонимен. Разбира се и това е вариант, но...Здравей, Анонимен. Разбира се и това е вариант, но пък на рулца е много по-атрактивно според мен :) Поздрави!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-4061221872286556222018-07-19T10:45:45.097+03:002018-07-19T10:45:45.097+03:00Здравей, Марги :) Бях в малка отпуска и сега се за...Здравей, Марги :) Бях в малка отпуска и сега се завръщам на линия. Само да не помислиш, че съм се засегнала, едва сега успявам да публикувам натрупаните коментари. разбира се, че ми е приятно, че го отбелязваш. Аз самата съзнателно го махнах. От една страна стърготините по-трудно ще се преместят, като се излее сместа, но от друга ще залепнат още повече за тавата, пък и ще имат вкус на масло. Но за всеки случай ще го добавя в текста - за някои хора може да е по-предпочитания вариант. Много ти благодаря, че ми писа, за думите и ти пращам най-сърдечни поздрави и прегръдки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-41309965497121211212018-07-12T17:00:20.411+03:002018-07-12T17:00:20.411+03:00Мила Люси, здравейте!Много Ви харесвам и понякога ...Мила Люси, здравейте!Много Ви харесвам и понякога правя някои неща от рецептите,които публикувате. Не съм активна във вземане на отношение в блогове, но сега искам да Ви обърна внимание, на нещо,което може би без да искате сте пропуснала в тази рецепта.От сърце Ви моля, да не мислите,че правя някаква забележка-просто искам да бъда полезна по възможност. Та на въпроса:Изгледах оригиналното клипче в YouTube/ там е около 6 мин./и ми направи впечатление, че преди да посипят кокосовите стърготини НАМАЗВАТ ТАВАТА С ПАРЧЕ КРАВЕ МАСЛО.Ако това може да има някакво значение за по- лесното навиване на рулцата, ще съм радостна, че съм помогнала на такъв трудолюбив и прекрасен човек като Вас! А аз мисля да се опитам да направя тези изкушаващи рулца другата седмица.Сърдечни поздрави и бъдете все такава красива и дръзновена!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17450223201492603378noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-17819470975434678342018-07-12T15:19:14.055+03:002018-07-12T15:19:14.055+03:00Мисля че би станало добре и наредено и в чашки кок...Мисля че би станало добре и наредено и в чашки кокос, черен крем, банан, бял крем и така...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-61449280684631115482016-09-01T13:35:49.761+03:002016-09-01T13:35:49.761+03:00Здравей, Анонимен! Чаената чаша ми е от 200 мл, но...Здравей, Анонимен! Чаената чаша ми е от 200 мл, но за кафената използвам такава , която е около 100 мл, но в случая се ориентирам и по грамажите. Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-72127523077454814432016-08-30T23:39:15.666+03:002016-08-30T23:39:15.666+03:00Здравейте! Моля да ме извините,ако вече сте отгово...Здравейте! Моля да ме извините,ако вече сте отговорила на въпроса ми,но не съ чела предишните коментари.Харесвам много от рецептите ви,но мярката с чаша все ме обърква. Може ли да ми кажете с каква вместимост в мл. са ч.ч. и к.ч.,които използвате? Благодаря ви предварително.<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-67495350044878461222016-08-22T14:16:46.174+03:002016-08-22T14:16:46.174+03:00Здравей, Михаела. Може да ползваш едно от двете по...Здравей, Михаела. Може да ползваш едно от двете по желание. Ако ползваш съвсем обикновено, няма да има толкова силен шоколадов вкус, но предполагам, ще стане като цяло. Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-16050388558048244432016-08-20T23:36:07.597+03:002016-08-20T23:36:07.597+03:00Здравей!
Използва се нишесте или пудинг, нали? А ...Здравей! <br />Използва се нишесте или пудинг, нали? А не и двете едновременно? Има ли проблем, ако нишестето е най-обикновено, което се използва за сосове и ванилов крем или трябва някакво друго?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01740487393987526159noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-6582389114902419792016-08-10T11:48:08.143+03:002016-08-10T11:48:08.143+03:00Привет, Мая :) Надявам се всичко да стане идеално ...Привет, Мая :) Надявам се всичко да стане идеално и да ви хареса! Поздрави сърдечни! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-81311078124547010982016-08-10T11:39:49.201+03:002016-08-10T11:39:49.201+03:00Здравей, Анонимен. Предполагам, че може да се заме...Здравей, Анонимен. Предполагам, че може да се замени кокосът с млени ядки, но ме притеснява само, че орехите са по-влажни и има вероятност да се "намокрят" оста от крема. Използвайте или по-едро млени, или друг вид ядки. Може и натрошени бисквити. Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-35077470506989299352016-08-09T19:10:50.164+03:002016-08-09T19:10:50.164+03:00Здравей, Люси! Току-що излях нишестето в тавата. А...Здравей, Люси! Току-що излях нишестето в тавата. Аз също не успях да го разстеля, стана много гъсто, но все пак успях! Тази вечер ще спи така в хладилника, а утре се заемам със сметановата част. Поздрави за лесната и невероятна рецепта! Мая ДимитроваAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-74398636936605466792016-08-09T14:18:20.631+03:002016-08-09T14:18:20.631+03:00Искам да попитам, може ли кокоса да го заменя със ...Искам да попитам, може ли кокоса да го заменя със ситно смлени орехи, защото част от членовете на семейството не обичат кокос?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-15884267699866556432016-08-08T14:47:33.479+03:002016-08-08T14:47:33.479+03:00Звучи вкусно! Ще опитам...
Звучи вкусно! Ще опитам...<br />Mitankahttps://www.blogger.com/profile/06559583463524500500noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-24649603078620682382016-08-08T13:27:59.894+03:002016-08-08T13:27:59.894+03:00Да, мисля, че няма да има проблем :) Да, мисля, че няма да има проблем :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-57731957575108972832016-08-08T13:22:02.360+03:002016-08-08T13:22:02.360+03:00Страхотно е, да попитам дали би се получило вместо...Страхотно е, да попитам дали би се получило вместо с Кокосови стърготини с дрг вид ядки смлени? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-67812160967438478292016-04-07T18:53:30.359+03:002016-04-07T18:53:30.359+03:00Ще го пробвам това задължително - и се замисля дал...Ще го пробвам това задължително - и се замисля дали да не сложа малко ягоди в средата на рулцата - скоро им идва сезона :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-3170236992120089112016-02-01T11:58:55.174+02:002016-02-01T11:58:55.174+02:00Благодаря ти за думите и позитивните отзиви, Делян...Благодаря ти за думите и позитивните отзиви, Деляна! Много се радвам, че сте ги харесали! Сърдечни поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-18208598325443120622016-01-31T17:46:23.616+02:002016-01-31T17:46:23.616+02:00И така, мила Люси....за пореден път получих всеобщ...И така, мила Люси....за пореден път получих всеобщо възхищение благодарение на теб. обичам да готвя и да събилам роднини и приятели на масата си, но всички знаят, че аз не мога и не приготвям десерти. Е! Страшно ги изненадах. Благодаря! Деляна Сеновска<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-48498359062580548532015-10-10T20:56:44.697+03:002015-10-10T20:56:44.697+03:00Prekrasno izkushenie.Prekrasno izkushenie.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09342863054416276784noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-14890807139046025502015-08-23T10:52:46.949+03:002015-08-23T10:52:46.949+03:00Дани, много ти благодаря за коментара! Радвам се, ...Дани, много ти благодаря за коментара! Радвам се, че всеки намира свой начин към идеалните ролца, наистина невероятна лека, вкусна и оригинална лятна рецепта! И аз мисля, че намаляването на млякото в зависимост от използваното нишесте/ пудинг е добър начин за презастраховане! Много се радвам, че са ти харесали и се извинявам,че се забавих с отговора, но не съм много на линия :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.com