tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post5461961197437141444..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Лавандулова панна кота / Honey Lavender Panna CottaЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger25125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-62434989154318297762018-02-04T15:46:49.346+02:002018-02-04T15:46:49.346+02:00Благодаря ти, Ирина :) Поздрави и усмивки ти праща...Благодаря ти, Ирина :) Поздрави и усмивки ти пращам от сърце! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-81173081153628428912018-02-04T12:47:06.524+02:002018-02-04T12:47:06.524+02:00Точно така е, въвеждате ни в подходящо за готвене ...Точно така е, въвеждате ни в подходящо за готвене настроение и разбираме, че правите всичко със сърце и душа! Чудесна рацепта, отивам за продукти. Успех!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06507033266959157026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-27141697633839329152015-08-31T14:53:51.046+03:002015-08-31T14:53:51.046+03:00Здравейте! За повечето хора не би бил проблем да с...Здравейте! За повечето хора не би бил проблем да се ориентират от къде започва дадена рецепта, и да прескочат безсмисленото според вас съдържание. А губенето на интерес, за съжаление, е нещо лично, както и стилът ми на писане, така че няма как да го променя само зареди един читател, след като поне 14 000 души харесват точно това! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-56556554426388048012015-08-31T10:15:46.135+03:002015-08-31T10:15:46.135+03:00Хубави неща има, но докато стигна до същността, т....Хубави неща има, но докато стигна до същността, т.е. рецептата...направо губя интерес от безсмислените за читателя обяснения ....Ако беше по-кратичко или направо на рецептата да се наблегне, щеше да е още по-интересно.sweet lifehttps://www.blogger.com/profile/03759742997359485313noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-33530836601123030282015-07-19T22:13:05.881+03:002015-07-19T22:13:05.881+03:00Мързеливо, мързеливо, колко да е мързеливо, ама пъ...Мързеливо, мързеливо, колко да е мързеливо, ама пък фантастично и фотогенично!<br />Честита изява и в списанието, а следващия път ще се радвам да се явиш съвсем в унисон със заглавието му :)) (надявам се да ми позволиш това позитивно, но все пак вмешателство в личното пространство, ама не се стърпях:)veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-58252883707531653402015-07-15T11:06:10.141+03:002015-07-15T11:06:10.141+03:00Благодаря ти от сърце, Роси! Усмихнат ден ти пожел...Благодаря ти от сърце, Роси! Усмихнат ден ти пожелавам! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-7921062112821558952015-07-14T23:45:52.487+03:002015-07-14T23:45:52.487+03:00Ще сънувам тези кадри,Люси,уникално красива презен...Ще сънувам тези кадри,Люси,уникално красива презентация,поздравявам те!Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-35241153988878163612015-07-13T17:24:16.065+03:002015-07-13T17:24:16.065+03:00Благодаря тим, Гери! Както винаги сърдечен и много...Благодаря тим, Гери! Както винаги сърдечен и много приятелски коментар! Изпращам ти силна прегръдка и едно вкусно "лавандулово колетче" с панна кота! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-47155713383371792722015-07-13T17:22:49.792+03:002015-07-13T17:22:49.792+03:00Благодаря ти, Елена! Наистина е лесен и много вкус...Благодаря ти, Елена! Наистина е лесен и много вкусен! Но няма да похваля ей така..грабвай чинийка и се увери сама! Сърдечни поздрави, мила! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-38890476334869455402015-07-13T17:18:16.771+03:002015-07-13T17:18:16.771+03:00Габи, благодаря ти за думите! Наистина е много кре...Габи, благодаря ти за думите! Наистина е много кремчеста :) А "Трите млека" ми е една от най-любимите торти, ще се радвам да чуя и твоето мнение! Пожелавам ти усмихнато лято!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-90198425381983870702015-07-13T17:16:12.619+03:002015-07-13T17:16:12.619+03:00Благодаря ти, Светле! Чинийките са подарък и нямах...Благодаря ти, Светле! Чинийките са подарък и нямах търпение да ги сервирам с нещо, което им подхожда :) Надявам се и десертът да ти хареса толкова, щом го опиташ! Пожелавам ти усмихната седмица! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-44242124215942494932015-07-13T17:11:38.577+03:002015-07-13T17:11:38.577+03:00Благодаря ти от сърце, Анонимен! Думите ти са още ...Благодаря ти от сърце, Анонимен! Думите ти са още по-голям мотиватор за мен да готвя и да споделям нови и интересни рецепти! Радвам, се че мога да ги споделя и с теб и твоето семейство! Сърдечни поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-72763950035390481592015-07-13T17:10:05.497+03:002015-07-13T17:10:05.497+03:00Привет, Златка! Надявам се не ти отговарям твърде ...Привет, Златка! Надявам се не ти отговарям твърде късно, но за щастие, тези почивни дни прекарах далеч от компютъра! Ментата като аромат бе един от предложените от мен, на тези, които искаха да заменят лавандулата. Мисля, че ще стане много свежо! Ще се радвам, ако споделиш своето мнение, ако опиташ! Поздрави от сърце! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-64656360932012020052015-07-13T17:03:05.657+03:002015-07-13T17:03:05.657+03:00Благодаря ти, Хриси! И аз много се радвам, когато ...Благодаря ти, Хриси! И аз много се радвам, когато се отбиеш! Заповядай една хубава чинийка с хубава панна кота! Да ти е сладко и добре си ми дошла! Прегръдка! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-18004358032186403752015-07-13T16:56:48.431+03:002015-07-13T16:56:48.431+03:00Дианка, благодаря ти за прекрасния коментар! Ти си...Дианка, благодаря ти за прекрасния коментар! Ти си истинско вдъхновение за мен и винаги ми е приятно, когато наминаваш! С най-сърдечни поздрави и пожелания за едно невероятно лято пълно с прекрасни изненади и приключения! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-81888439591682380742015-07-13T16:10:45.664+03:002015-07-13T16:10:45.664+03:00Теди, много се радвам,че ти е харесал. Аз мисля, ч...Теди, много се радвам,че ти е харесал. Аз мисля, че бях споменала в предишната си рецепта за панна кота, че ги изваждам, като потапям за кратко чашките в съд с гореща вода. Няколко секунди са достатъчни, и то се вижда как покрай стените става по-течно и готова за обръщане :) Супер лесно! Виж, другата процедура със студената вода, не мисля, че ще ти е необходима! Аз не го правя! Сърдечни поздрави и благодаря, че писа с отзиви! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-10348798911831297762015-07-13T13:55:25.956+03:002015-07-13T13:55:25.956+03:00Люси, още петък вечерта направих този десерт, но б...Люси, още петък вечерта направих този десерт, но без лавандулата, защото не харесвам. Въпреки това стана страхотен. Само не успях да извадя крема от купичките, въпреки че преди да ги напълня ги бях обляла със студена вода. Въпреки това се изядоха от купичките :)<br />Моля те да споделиш тайната как да ги извадя безпроблемно. <br />Благодаря за прекрасната идея! :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04264146153852474533noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-50212616927456646712015-07-12T21:15:46.534+03:002015-07-12T21:15:46.534+03:00Поздравления, Люси - прекрасна, пленяваща, перфект...Поздравления, Люси - прекрасна, пленяваща, перфектна...,<br />каквото и да представиш е с много стил, вкус и впечатляващи кулинарни умения.<br />Десертът е разкошен, а снимките - вълшебни... <br />Много комплименти и още много успехи за теб, мило момиче! di_anihttps://www.blogger.com/profile/01295904706090464213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-29156611462888785212015-07-11T00:06:57.154+03:002015-07-11T00:06:57.154+03:00Люси, както винаги си перфектна! То снимки, то кра...Люси, както винаги си перфектна! То снимки, то красиви чинийки, то сладкодумие...<br />Браво, хубаво момиче! Заслужено гостуваш на списанието. Много ти се радвам :)))<br />Прегръдки сърдечни! Hristinka Kolevahttps://www.blogger.com/profile/08556368681249638555noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-60732879016580982852015-07-10T19:28:39.695+03:002015-07-10T19:28:39.695+03:00Здравей,Люси! Да си призная не обичам да се задърж...Здравей,Люси! Да си призная не обичам да се задържам много в кухнята,но от както разбрах за сайта ти честичко сътворявам по нещо от твоите рецепти и оставаме много очаровани.Та май и тази панакота ще бъде пробвана :) Продължавай да радваш хората с рецептите и доброто си настроение.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-76293548157932366582015-07-10T18:51:31.295+03:002015-07-10T18:51:31.295+03:00Здравейте,Люси!Поздравления за всичко,което правит...Здравейте,Люси!Поздравления за всичко,което правите,личи си,че е приготвено с много любов! Гледам това сладко изкушение и се питам какьв ли ще е вкусьт му, ако вмвсто лавандула сложа прясна мента? Благодаря за прекрасните рецепти! :)<br />Златка Ивановаnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-1271884147833541492015-07-10T18:24:24.221+03:002015-07-10T18:24:24.221+03:00И на мен ми направи впечетление чинийката. Страхот...И на мен ми направи впечетление чинийката. Страхотно си пасва всичко. Десерта изглежда толкова кремест и сладък! Ще го пробвам скоро време! Поздрави и хубав уикенд! :-))<br />Пс: честито гостуване в списанието! ;-))Svetlanahttps://www.blogger.com/profile/16415491163777672560noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-38492152851794987032015-07-10T16:30:45.522+03:002015-07-10T16:30:45.522+03:00Честито гостуване в рубриката на списанието, Люси!...Честито гостуване в рубриката на списанието, Люси! <br />Панакотата е страхотна, толкова кремчеста, а аромата чаак тук го усещам!<br />Правила съм торта "Фереро Роше" по твоя рецепта, но виж за "Трите млека" ми стана интересно и обезателно ще я направя някога. <br />Поздрави!gabrielatsulinhttps://www.blogger.com/profile/13740442802492146444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-29883233524536161812015-07-10T16:06:23.136+03:002015-07-10T16:06:23.136+03:00Чудесно представяне Люси на този наглед лесно приг...Чудесно представяне Люси на този наглед лесно приготвящ се десерт.Много, много красиви снимки, а чинийката чудесно подхожда на аромата от лавандула.<br />Поздрави и леки почивни дни !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-31584967284252012922015-07-10T15:54:12.346+03:002015-07-10T15:54:12.346+03:00Леле, какво креместо удоволствие! Прекрасно предло...Леле, какво креместо удоволствие! Прекрасно предложение, Люска! И честито ти гостуване в списанието, напълно заслужено! :)<br />Аз отивам да чета какво са написали за слънчевото момиче, а на него желая и едно слънчево създание като от корицата. Знае ли се пък... ;)<br />Прегръдки, Люска! :)Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.com