tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post5446258138996412359..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Гогъли могъли ала Люси/ Kogel mogelЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-59198801802711675302021-06-15T19:06:22.309+03:002021-06-15T19:06:22.309+03:00Здравей, Анонимен. Не бих го препоръчала за торта....Здравей, Анонимен. Не бих го препоръчала за торта. Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-29135958734054405222021-06-15T17:59:10.037+03:002021-06-15T17:59:10.037+03:00Звучи много вкусно ! Дали ще стегне достатъчно доб...Звучи много вкусно ! Дали ще стегне достатъчно добре за в торта ? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-79181331078289341842021-06-02T09:42:02.745+03:002021-06-02T09:42:02.745+03:00Типичен полски подсилващо антианемичен ,,бъркоч&qu...Типичен полски подсилващо антианемичен ,,бъркоч", но е супер вкусен, това е вкусът на моето детство. Полските евреи имат заслугата да се разпространи в немскоговорящия свят, Kugel "топка, копче" и mogeln "завъртане, измама" от немски, а иначе за да е разпространено на изток по всички бивши ссср републики, заслуга имат депортираните поляци през сталинистките чистки. Описано е в кулинарни книги още от 16 в.Десиhttps://www.blogger.com/profile/03050564018968979512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-28261007206657201452021-05-15T12:22:30.321+03:002021-05-15T12:22:30.321+03:00Здравей, Миглена. Не знам колко бухват яйцата, ког...Здравей, Миглена. Не знам колко бухват яйцата, когато са разбита със стевия :) Може и да има разлика :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-54423566743017479232021-05-12T21:13:21.439+03:002021-05-12T21:13:21.439+03:00Здравейте Люси!Чудесен десет!Ще изпробвам в кето в...Здравейте Люси!Чудесен десет!Ще изпробвам в кето вариант (подсладител стевия) Мисля, че ще се получи вкусотийка!😘😋Мигленаhttps://www.blogger.com/profile/01758835804291131926noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-43085574508678359452021-05-12T17:36:49.943+03:002021-05-12T17:36:49.943+03:00Здравей, Мечо Пух. Да ти кажа, аз май прекалих и с...Здравей, Мечо Пух. Да ти кажа, аз май прекалих и си сложих малко повече :) , но не разводни крема, а се отдели малко на дъното. Пак добре :) 2 с.л. ром стигат според мен иначе. п.с. И аз те обичам! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-4903802225998058812021-05-12T16:40:28.544+03:002021-05-12T16:40:28.544+03:00Здравей, Милена. Може и да ги редуваш, първо еднат...Здравей, Милена. Може и да ги редуваш, първо едната смес, после другата. Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-16433178318381759172021-05-12T09:05:02.894+03:002021-05-12T09:05:02.894+03:00Здравей,Люси! Колко ром слагаш в тъмното кремче,(з...Здравей,Люси! Колко ром слагаш в тъмното кремче,(за да не се втечни) Питам, защото аз съм "Мечо Пух"! И колко кремчета излизат?(поне 3-4 ха-ха, пак Мечо Пух) Много ми хареса идеята ти! Обичаме те!<br />Иваhttps://www.blogger.com/profile/06232002678474919453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-74681446825142583142021-05-12T06:22:13.161+03:002021-05-12T06:22:13.161+03:00При разделянето на сместа на две , слагаме още еди...При разделянето на сместа на две , слагаме още един съд на водна баня на втори котлон или ...?Миленаhttps://www.blogger.com/profile/16288436561838127773noreply@blogger.com