tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post4791973744998392932..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Пиле "Жулиен" / "Julien Chicken" with cream, cheese and mushroomsЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-66569810968651513752019-01-22T11:25:26.337+02:002019-01-22T11:25:26.337+02:00Много благодаря за прекрасните отзиви, Анонимен. а...Много благодаря за прекрасните отзиви, Анонимен. аз също съм голям фен на пилето "Хавай", макар в България да не много разпространено и може би затова не съм пуснала рецепта досега. Имам пикантно пилешко с ананас в блога, което е също много вкусно. Съгласна съм с шунката - понякога създава излишна тежест на ястието :) Поздрави и най-сърдечни усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-87631440794380853312019-01-21T20:14:26.888+02:002019-01-21T20:14:26.888+02:00Пилето "Жулиен" е една от най-любимите м...Пилето "Жулиен" е една от най-любимите ми рецепти с пилешко заедно с пиле "Хавай" (на което, ако Люси пусне и неин вариант на рецептата, ще й бъда страшно благодарна 😉). Пробвала съм почти всеки вариант, който съм срещала, но този ми е най-вкусен, въпреки че шунката от класическата рецепта в случая е пропусната. А може би и именно заради това... Добавяйки и нея, сякаш ми идва малко "претруфено" на вкус.<br />По десетобалната система - 100%-ова десятка!😊Моникаnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-87225270352037766752018-04-12T21:37:50.177+03:002018-04-12T21:37:50.177+03:00Въпрос на вкус е, Жани :) Майка ми го обича и с пр...Въпрос на вкус е, Жани :) Майка ми го обича и с пресни картавички, така че ако ви допада, опитайте :) Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-55498855921239260412018-04-12T18:56:54.323+03:002018-04-12T18:56:54.323+03:00А дали ще стане с мариновани краставички?А дали ще стане с мариновани краставички?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07982364009918763511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-14270442681622945982017-12-04T13:51:40.356+02:002017-12-04T13:51:40.356+02:00Благодаря и аз, че остави отзиви под рецептата, Ан...Благодаря и аз, че остави отзиви под рецептата, Анонимен! Поздрав сърдечен! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-34653921569238736102017-12-03T19:42:02.234+02:002017-12-03T19:42:02.234+02:00Получи ми се много добре.Страхотна рецепта!Благода...Получи ми се много добре.Страхотна рецепта!Благодаря. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-20177669948031995792017-11-06T15:51:40.368+02:002017-11-06T15:51:40.368+02:00Благодаря много за милите думи! Поздрави от сърце!...Благодаря много за милите думи! Поздрави от сърце! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-20398840975032937252017-11-06T10:25:08.486+02:002017-11-06T10:25:08.486+02:00Изглежда мноого апетитно!!! А и описанието,заедно ...Изглежда мноого апетитно!!! А и описанието,заедно със снимките (стъпка по стъпка)e цяло предизвикателство!!!<br />Благодаря! :)<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-73343414335884709882017-05-01T12:34:35.419+03:002017-05-01T12:34:35.419+03:00Благодаря, Иве ;) Поздрави! Благодаря, Иве ;) Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-53491384109704031022017-04-27T22:10:00.053+03:002017-04-27T22:10:00.053+03:00Изглежда страхотно и много бързо! Благодаря за рец...Изглежда страхотно и много бързо! Благодаря за рецептата! :)<br />Ивелина Стефановаnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-6033553306716695332016-11-09T12:12:32.823+02:002016-11-09T12:12:32.823+02:00пилето и краставичките се режат на жулиени - дълги...пилето и краставичките се режат на жулиени - дълги ивички, оттук и името на рецептатаAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/18189740493915543551noreply@blogger.com