tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post4787490393730867108..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Хрупкави чебуреки с плънка от картофи и гъби - постно / Chiburekki - frybread with filling of mushrooms and potatoesЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-39753558067259628282016-03-19T23:27:52.561+02:002016-03-19T23:27:52.561+02:00Люска, таман щях да питам мазни ли са, или така ми...Люска, таман щях да питам мазни ли са, или така ми се струва. Само заради здравословни причини ще избера печенето, иначе обожава(м)х пърженото!<br />Страхотни майсторки сте номинирани във всички категории...но няма да гласувам, нямам и регистрация, по мои си съображения:) Желая ти успех!veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-11659677961327698252016-03-19T14:02:42.484+02:002016-03-19T14:02:42.484+02:00Благодаря ти прекрасна моя, Диди!
Всяко появяване...Благодаря ти прекрасна моя, Диди! <br />Всяко появяване твое тук е като слънчев лъч за мен :) <br />Силни прегръдки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-61439617270534169562016-03-19T14:00:55.767+02:002016-03-19T14:00:55.767+02:00У дома си има любител на по-запечените неща, та то...У дома си има любител на по-запечените неща, та това е изискване :) Но наистина могат да се запекат при желание :) Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-48061080612064160312016-03-19T13:58:50.060+02:002016-03-19T13:58:50.060+02:00Благодаря ти, Лени! ням ада има проблем според мен...Благодаря ти, Лени! ням ада има проблем според мен да се запекат на плоча или пък във фурната. тестото е тънко, а плънката си е сготвена. Поздрави от сърце! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-29226043061869036972016-03-19T11:49:30.510+02:002016-03-19T11:49:30.510+02:00Постно или не, при теб всичко е страхотно, Люси!
О...Постно или не, при теб всичко е страхотно, Люси!<br />От сърце ти желая успех във всяка една номинирана категория,<br />Благодаря за удоволствието, поздрави за теб и щастлива пролет!di_anihttps://www.blogger.com/profile/01295904706090464213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-37474234250088142782016-03-19T09:27:27.823+02:002016-03-19T09:27:27.823+02:00Руската версия на емпанадас. Трябва, обаче, да са ...Руската версия на емпанадас. Трябва, обаче, да са по-пълни, твоите са много тънки и попрегорели. Иначе могат и да се запекат.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-8857027398028028872016-03-17T12:20:52.993+02:002016-03-17T12:20:52.993+02:00Люси,
руската кухня изобилства от постни и много в...Люси,<br />руската кухня изобилства от постни и много вкусни рецепти, и то тестени.И тези чебуреки също са чудесни.Избягвам пърженето и ми е интересно дали могат да се запекат на плоча.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.com