tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post4681112311823895894..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Макаронс - още съвети за винаги успешен резултат / French Macaroon or Italian Macarons - more tips for perfect resultЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-31507490887062976122021-01-04T19:41:39.379+02:002021-01-04T19:41:39.379+02:00Здравей, Радина. Да си призная честно не мога да т...Здравей, Радина. Да си призная честно не мога да ти кажа как ще стане с друг вид захар или стевия, защото самата бяла захар образува сама по-себе си структура с белтъка, за да стои така стабилна , а другите видове подсладители имат други своиства. Може да опиташ и да ми споделиш все пак резултата :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-7912438062136110632020-12-28T18:32:24.819+02:002020-12-28T18:32:24.819+02:00Здравей, твоя блог винаги ме е вдъхновявал. Като в...Здравей, твоя блог винаги ме е вдъхновявал. Като видя как представяш рецептите и всичко, грехота си е да не опитам и аз. Спроед теб дали ще се получи ако заменя пудрата захар със стевия или с кафява захар(тази където седи като мокра) Благодаря тиРадинаhttps://www.blogger.com/profile/05901581689219497011noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-21980598439184572602019-04-23T14:12:43.324+03:002019-04-23T14:12:43.324+03:00Здравей, Ники! Моят фаворит е бял или черен ганаш ...Здравей, Ники! Моят фаворит е бял или черен ганаш ( не течен шоколад от буркан, тъй като те засъхват по друг начин), домашно малиново сладко или мармалад. Ще се опитам да направя специален пост и за такъв вид кремове за в бъдеще! Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-65636957472360382682019-04-22T16:17:48.918+03:002019-04-22T16:17:48.918+03:00Здравейте,интересува ме какви кремове се използват...Здравейте,интересува ме какви кремове се използват за слепване на макароните.И бихте ли споделили рецепти за тх .Благодаря.Nikihttps://www.blogger.com/profile/14375511526390054208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-12786124478408904062018-12-28T11:25:01.207+02:002018-12-28T11:25:01.207+02:00Здравейте! За съжаление, тъй като беше отдавна, п...Здравейте! За съжаление, тъй като беше отдавна, пък и аз направих може би тройна доза,не помня колко е бройката. Поздрави!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-70040315334406604042018-12-25T21:01:37.639+02:002018-12-25T21:01:37.639+02:00Люси, колко г/д макарона стават с тази рецепта? Люси, колко г/д макарона стават с тази рецепта? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13697451323537460896noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-32175904579944902002018-12-17T14:01:06.030+02:002018-12-17T14:01:06.030+02:00Благодаря ти. Аз също искам да направя поне тройна...Благодаря ти. Аз също искам да направя поне тройна доза. ���� Весели празници!Tsvetelina Brezeanuhttps://www.blogger.com/profile/09188432862189468494noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-29345828475119688882018-12-17T10:12:13.569+02:002018-12-17T10:12:13.569+02:00Здравей, Цвети! Аз тогава направих някаква тройна-...Здравей, Цвети! Аз тогава направих някаква тройна-четворна доза наведнъж и не мога да кажа колко излизат с точност. Поздрави!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-64316812346774824092018-12-16T11:33:54.318+02:002018-12-16T11:33:54.318+02:00Здравей! Отново ще се базирам в твоя рецепта, тъй ...Здравей! Отново ще се базирам в твоя рецепта, тъй като съм по- сигурна , че ако следвам съветите ти, ще се получи. Интересуваме само колко на брой макарони излизат от тази доза?Tsvetelina Brezeanuhttps://www.blogger.com/profile/09188432862189468494noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-62013180711957433402018-06-02T10:09:18.224+03:002018-06-02T10:09:18.224+03:00Благодаря ти :) По принцип задължителен елемент на...Благодаря ти :) По принцип задължителен елемент на макароните е бадемовото брашно, така че дори и да стане "нещо", няма да е макарон точно :) Поздрави и усмивки :) ! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-6812755415061837402018-05-31T17:03:20.813+03:002018-05-31T17:03:20.813+03:00Здравей Люси, изглеждат прекрасно!!
Дали може вмес...Здравей Люси, изглеждат прекрасно!!<br />Дали може вместо бадемово брашно да използвам пълнозърнесто? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02197420889966698227noreply@blogger.com