tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post4435189396897741012..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Хамбургер "Трите прасенца" за Антъни Бурдейн / Three Little Pigs Sandwich for Anthony BourdainЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-41681130490203141732018-06-14T11:30:20.553+03:002018-06-14T11:30:20.553+03:00Знам си, Марте :) целувки! Знам си, Марте :) целувки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-35637433308375114452018-06-12T20:30:49.792+03:002018-06-12T20:30:49.792+03:00;) Люси,най-вероятно си ме разпознала по дължината...;) Люси,най-вероятно си ме разпознала по дължината на коментара;),ама видях,че съм пропуснала да се обозначава,а и сега,като го прочетох, доста грешки си открих в коментара;),писах го по нощите;)...Нищо;)Важното е,че си направила поредната страхотна публикация,за една страхотна личност;)Целувам те!Марта;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-26420729603617977882018-06-12T20:24:25.200+03:002018-06-12T20:24:25.200+03:00Благодаря ти, Диди! :) Усмихна ме, наистина! Радва...Благодаря ти, Диди! :) Усмихна ме, наистина! Радвам се, че намина! Поздрави сърдечни! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-49001975227723023632018-06-12T20:23:28.429+03:002018-06-12T20:23:28.429+03:00Много, много благодаря за думите ти! не само, че и...Много, много благодаря за думите ти! не само, че има и ласкателства, но и много искрено и лично отношение към кулинара. Обичам дългите коментари и когато някой се "престраши" да сподели нещо лично като мен. Благодаря за споделения момент с теб и прегръдки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-77359424169759696152018-06-12T00:23:41.444+03:002018-06-12T00:23:41.444+03:00Миличка Люси,благодаря ти,че с тази прекрасна реце...Миличка Люси,благодаря ти,че с тази прекрасна рецепта и затрогващите ти думи почете паметта на този кулинарен бог,Антъни Бурдейн,толкова ми е любим като натюрел и светоглеф,че никога не бих предположила какъв тъжен край е избрал за себе си...:(Едва днес случайно видях съобщението за кончината му и не можах да повярвам...грях ми на душата,но за части от секундата допуснах,че е някаква груба шегичка в типично негов неподражаем стил и умението му да се самоиронията...Вярвай ми,цялата дъждовна неделя прекарах в гледане на епизоди от неговото неповторимо:"Антъни Бурдейн:без задръжки" (за мен си е "Без резервации",ама хайде да не изпадам в буквализъм,поводът е прекалено тъжен...)И като го гледах с какъв непукизъм се подложи на такава свирепа процедура,кървави вендузи със съмнителна стерилност,в някаква сауна с още по-съмнителна чистота,направо му се възхитих за пореден път...Не съм и подозирала,че вече се е преселил в един по-добър (надявам се) свят,и оттам наблюдава с чаровната си крива усмивка земния фалш...Нямам думи да опиша колко ми хареса публикацията ти и колко точно си описала Антъни в безбройните му нюанси-бил е невероятно красив мъж,невероятен кулинар,но най-вече невероятен ценител-казваше,че в свят без телешко месо,без свинска мас и наденички не си заслужава да се живее;)...Поклон пред паметта му!А на теб много прегръдки и целувки, благодаря ти,че успя за пореден път да ме разтърсиш душевно с красивата рецепта и красивите си думи,по тъжен повод,но с вярата,че неговото дело остава завинаги следа в световната кулинарна култура...Беше точен,безпардонен,секси,резлив като шампанско и колоритен!Нека почива в мир...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-63455356649703583392018-06-11T12:36:33.361+03:002018-06-11T12:36:33.361+03:00Ах, как ми е позната тази упорита самокритичност :...Ах, как ми е позната тази упорита самокритичност :))) Снимките ти са чудесни, а на тази рецепта за бургери съм й фен и аз. Благодаря, че ме подсети - ще я пробвам задължително! <br /><br />Поздрави от един също така самокритичен кулинар с фотографски наклонности. Хаха :))))Дидиhttp://www.cherrybakery.eunoreply@blogger.com