tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post3935033355142750983..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Еклери / Cream Puffs RecipeЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger42125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-36892843775583607262023-01-09T21:52:12.747+02:002023-01-09T21:52:12.747+02:00Здравейте, без вентилатор на 200 градуса. Поздрави...Здравейте, без вентилатор на 200 градуса. Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-65692881276704835282022-12-29T22:59:02.954+02:002022-12-29T22:59:02.954+02:00Здравей с вентилатор на 200,или без?! Благодаря Здравей с вентилатор на 200,или без?! Благодаря Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-67040490924811868852022-04-27T21:16:42.830+03:002022-04-27T21:16:42.830+03:00Ще разтопи сметаната и ще се втечни :) Ще разтопи сметаната и ще се втечни :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-56862269861136390762022-04-24T19:17:49.289+03:002022-04-24T19:17:49.289+03:00Имам въпрос относно крема какво ще стане ако слож...Имам въпрос относно крема какво ще стане ако сложите сметаната в яйчния крем преди да е изстинал напълно Питам щото мисля да правя бисквитена торта с този крем ПоздравиAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/13554589184022320890noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-77955965753820914962021-11-24T18:52:44.200+02:002021-11-24T18:52:44.200+02:00Използвала съм царевично нишесте. Поздрави! Използвала съм царевично нишесте. Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-13568751793802284832021-11-20T19:24:56.056+02:002021-11-20T19:24:56.056+02:00Какъв вид нишесте се използва в случая. По принцип...Какъв вид нишесте се използва в случая. По принцип съм правил яйчен крем ,но не съм слагал нишесте. Масло съм слагал само накрая, когато свалям крема от котлона...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-17034977432643654422020-11-12T22:33:34.585+02:002020-11-12T22:33:34.585+02:00В други сайтове с рецепти е дадено по-подробно как...В други сайтове с рецепти е дадено по-подробно как се пекат. Номерът е да не се водят от фурната докато не изстинат. Стоят на открехната врата до пълно охлаждане. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13473059457838436259noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-41159533389019286302020-05-15T14:13:31.409+03:002020-05-15T14:13:31.409+03:00Здравей, Яна и благодаря :) По принцип може, но оп...Здравей, Яна и благодаря :) По принцип може, но определено крема не става така ефирен и нежен. Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-59692969257217722902020-05-15T14:02:20.319+03:002020-05-15T14:02:20.319+03:00Zdravei,Lusi ti bezporno si edin kulinaren talant,...Zdravei,Lusi ti bezporno si edin kulinaren talant,strahotni sa vsichki neshta, koito pravish, sega ga popitam moje li da zamenim nushesteto sas brashno, blagidarq i hubav denYanahttps://www.blogger.com/profile/09876162536398007503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-68449678661186250622019-12-09T15:17:05.734+02:002019-12-09T15:17:05.734+02:00Ив, щом изпитваш това затруднение, ти препоръчвам ...Ив, щом изпитваш това затруднение, ти препоръчвам първо да започнеш с малки еклерчета. Кръгли и малки - по-лесно ще се изсушат и те по-лесно стават като цяло. Смятам, че овладееш този размер, ще можеш после да печеш с лекоти по-големи. Опитай и ми сподели резултата :) Поздрави и усмивки <3 Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-23431503752186044202019-12-05T22:52:05.469+02:002019-12-05T22:52:05.469+02:00Така мечтая да направя прекрасни домашни еклери бе...Така мечтая да направя прекрасни домашни еклери без гадости в тях. Уви последните ми два опита са неуспешни. Следвам всяка стъпка. Измервам всичко до последния грам. И нещо при печенето все се обърква. Надуха се перфектно. Намалих температурата на 170, както пише и те умряха.... Всичките. Станаха слепени като бишкоти. Безумно вкусни са. Топим ги като бисквити в крема, но ми се иска да направя и аз такива красиви еклери, като за пред гости. Имаш ли идея каква може да е причината да се слепят така. Не съм отваряла фурната. Просто намалих температурата, както си описала. Ивhttps://www.blogger.com/profile/02130975732698710750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-62076007378927877472019-04-15T18:39:37.444+03:002019-04-15T18:39:37.444+03:00Хаха, синът ми каза, че приличали на чехълчета. Мо...Хаха, синът ми каза, че приличали на чехълчета. Може би температурата при печенето, а нали тя е най-важна при еклерите. Забелязах, че ми беше една идея по-рядко...дали не трябваше да изчакам да се охлади сместта и да стегне малко маслото и чак тогава да шприцовам... Пак ще пробвам😚Пепи Деликостоваhttps://www.blogger.com/profile/03827943106802236315noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-64312142936037252962019-04-15T14:20:48.957+03:002019-04-15T14:20:48.957+03:00Много странно, Пепи! не ми се е е случвало досега....Много странно, Пепи! не ми се е е случвало досега. Може би просто сместа не разбъркана много добре. Съвсем, съвсем не се надигнаха или малко се надигнаха? Наистина ми е необичайно, пък и както виждаш спрямо коментарите на рецептата, не е имало такъв проблем сега. Поздрави и утешителни прегръдки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-48246551164906561602019-04-14T17:00:14.098+03:002019-04-14T17:00:14.098+03:00Здравей, Люси! Еклерите ми изобщо не се надуха, ка...Здравей, Люси! Еклерите ми изобщо не се надуха, каква може да е причината? Прочетох много добре рецептата и ги правих стъпка по стъпка, затова пък крема е пухкав и безумно вкусен😊Пепи Деликостоваhttps://www.blogger.com/profile/03827943106802236315noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-39904066297264269042019-02-24T08:52:46.611+02:002019-02-24T08:52:46.611+02:00Здравей, Пепи :) Да, точно така. може да си направ...Здравей, Пепи :) Да, точно така. може да си направиш единия път само с масло, пък друг път със сметана или пък и от двата вида наведнъж :) Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-24112568432443556642019-02-23T17:37:14.778+02:002019-02-23T17:37:14.778+02:00Здравей вълшебнице! Едно не ми стана ясно, този кр...Здравей вълшебнице! Едно не ми стана ясно, този крем го разделям на две, в едното количество слагам маслото, а в другото разбитата сметана, така ли? Еклерите ти изглеждат убийствено съблазнителни!Пепи Деликостоваnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-73312937132211332832019-02-23T10:13:43.384+02:002019-02-23T10:13:43.384+02:00Много се радвам и ви благодаря за отзивите :) Позд...Много се радвам и ви благодаря за отзивите :) Поздрави от сърце! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-50414856577500906682019-02-22T15:43:17.447+02:002019-02-22T15:43:17.447+02:00Направих ги, станаха страхотни - благодаря за хуба...Направих ги, станаха страхотни - благодаря за хубавата рецепта!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02662208276643755783noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-51875609030023691642019-02-21T11:31:33.367+02:002019-02-21T11:31:33.367+02:00Благодаря :) Дано да се харесат :) Поздрави и усми...Благодаря :) Дано да се харесат :) Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-18290365280241010972019-02-21T11:30:24.651+02:002019-02-21T11:30:24.651+02:00Моля и поздрави от сърце :) Моля и поздрави от сърце :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-34134637329482526292019-02-20T15:51:35.271+02:002019-02-20T15:51:35.271+02:00Страхотни! Ще ги направя скоро! Страхотни! Ще ги направя скоро! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05865818543536426897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-85432118900132018912019-02-20T15:31:30.859+02:002019-02-20T15:31:30.859+02:00Поредната страхотна рецепта....Благодаря за коетоПоредната страхотна рецепта....Благодаря за коетоAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/02064252025254050410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-52812667011128449222018-02-23T13:46:44.155+02:002018-02-23T13:46:44.155+02:00Здравей, Анонимен. Може би не са се интегрирали до...Здравей, Анонимен. Може би не са се интегрирали добре сътавките при самото тесто, може да или от качеството на продуктите. Само мога да гадая обаче. По-често се случва да спаднат след печене, ако не се изпекат добре или при бърза смяна на температурата, но според мен това не е никакъв проблем, тъй като след като се напълнят с крем, те пак се изпъват и изглеждат бухнали :) Важното е да са вкусни, а всичко друго ще се подобри с опита ;) Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-3899821532398197042018-02-23T12:16:16.043+02:002018-02-23T12:16:16.043+02:00Здравей, Люси!Моите еклери не се надуха особено и ...Здравей, Люси!Моите еклери не се надуха особено и не са така напукани като твоите . Каква може да е причината? Не съм отваряла фурната.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-49522547764694717052018-02-22T19:35:40.313+02:002018-02-22T19:35:40.313+02:00Привет, Пете! Може да си ги направиш заедно за око...Привет, Пете! Може да си ги направиш заедно за около два часа и пак ще са вкусни. Може да ги изпечеш и от предния ден и да ги напълниш на следващия, ако нямаш време - аз бих избрала този варинат, но и да ги напълниш, като ги прибереш в хладилника - пак ще са супер вкусни и на следващия ден, с охладения крем :) Абе, каквото и да решиш, това е лесна рецепта и няма къде да сбъркаш! Поздрави :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.com