tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post3859732745841106131..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Датска торта "Мечта" / Drømmekage / Danish dream cakeЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-16069688028791900652021-02-27T20:39:38.945+02:002021-02-27T20:39:38.945+02:00Здравейте, не съм опитвала и като всички експериме...Здравейте, не съм опитвала и като всички експерименти е добре да се проведат :) Не мисля, че ще има чак такъв проблем. Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-61910833754019069112021-02-25T13:47:04.923+02:002021-02-25T13:47:04.923+02:00Здравейте!
Може ли съвет как да постъпя, ако намал...Здравейте!<br />Може ли съвет как да постъпя, ако намаля захарта на 100 гр? Да оставя всичко друго като съставки и да разбия яйцата на пяна или да ги разбия отделно на сняг, или нещо друго? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04484953206936142422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-9414212165742611892021-01-04T21:41:21.288+02:002021-01-04T21:41:21.288+02:00Здравейте, не, няма, написала съм оригиналната рец...Здравейте, не, няма, написала съм оригиналната рецепта. Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-1416032808855279832021-01-04T21:40:17.872+02:002021-01-04T21:40:17.872+02:00Здравейте, поправих го :) Благодаря! Здравейте, поправих го :) Благодаря! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-44364760426800954702021-01-04T21:38:55.203+02:002021-01-04T21:38:55.203+02:00Привет, Катя и за много години. Едва сега успявам ...Привет, Катя и за много години. Едва сега успявам да отговоря на всички коментари, тъй като и аз гледах да почивам по празниците. Не бих казала, че тортата е сочна, ако няма крем за пълнеж, но така не се прави оригиналния сладкиш. Може да ползваш и един вид кафява захар.<br />Поздрави :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-65847446505406732192020-12-22T19:53:11.612+02:002020-12-22T19:53:11.612+02:00Здравейте изглежда много вкусно, но има ли някакъв...Здравейте изглежда много вкусно, но има ли някакъв сироп сочна ли е.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-4269022097191814892020-12-21T22:32:44.776+02:002020-12-21T22:32:44.776+02:00Здравейте,тортата е много изкушаваща, но колко е м...Здравейте,тортата е много изкушаваща, но колко е маслото в топинга,че го има на два реда, може би е грешка при писането.Благодаря и весели празници !Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-48068137530810473242020-12-21T20:57:54.800+02:002020-12-21T20:57:54.800+02:00Здравей Люси. Тортата ми хареса и със сигурност ще...Здравей Люси. Тортата ми хареса и със сигурност ще е направя. Въпросът ми е с какво да заменя захар меласа, може би да увелича кафявата захар?<br />Оригиналната торта сочна ли е?<br />Преди втеме прочетох нещо което много ми хареса и го пожелавам на всички...да останем здрави докато сме живи.<br />Спокойни и светли празници!<br />КатяAnonymousnoreply@blogger.com