tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post3667832635086810184..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Лепкави кифлички с ябълки / Sticky Apple RollsЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger65125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-33148790050623003712019-03-10T09:59:36.778+02:002019-03-10T09:59:36.778+02:00Благодаря за оставените отзиви за рецептата, Марие...Благодаря за оставените отзиви за рецептата, Мариела <3<br />Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-40002255415332435962019-03-09T14:12:17.977+02:002019-03-09T14:12:17.977+02:00Здравей Люси, много съм благодарна за рецептата. У...Здравей Люси, много съм благодарна за рецептата. Уникално вкусни!!!!!Мариела Ивановаhttps://www.blogger.com/profile/09911854905295457515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-12978374951477294292018-11-09T11:43:50.143+02:002018-11-09T11:43:50.143+02:00И аз благодаря за коментара, Маги. Поздрави от все...И аз благодаря за коментара, Маги. Поздрави от все сърце! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-81665091408150973132018-11-09T08:35:47.056+02:002018-11-09T08:35:47.056+02:00Napravih kifli4kite,stanaha strahotni,tavata izqdo...Napravih kifli4kite,stanaha strahotni,tavata izqdoh za 1 den,sosa mi se poly4i perfektno,no ne se 4aka da se raztvori napulno zaharta,a da stane na ka6a samo na kotlona i zalivam kiflite.Blagodarq za receptata<br />megihttps://www.blogger.com/profile/15641456900185997522noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-44071389414347328082016-12-12T10:39:22.141+02:002016-12-12T10:39:22.141+02:00Благодаря за отзивите, Кристина ;) Поздрави и усми...Благодаря за отзивите, Кристина ;) Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-62574829680406804562016-12-12T00:26:34.303+02:002016-12-12T00:26:34.303+02:00Станаха умопомрачителни! Облизахме тавата.
Кристи...Станаха умопомрачителни! Облизахме тавата.<br /><br />КристинаAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-2485431452736819932015-11-25T11:50:59.058+02:002015-11-25T11:50:59.058+02:00Сладко похапване :)Сладко похапване :)Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-74906258127348093832015-11-24T18:54:27.739+02:002015-11-24T18:54:27.739+02:00Във фурната са.Нямам търпение да видя по скоро да ...Във фурната са.Нямам търпение да видя по скоро да вкуся резултата.😊😊😊Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07388746087169717713noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-19030514991836147472015-11-23T16:58:56.064+02:002015-11-23T16:58:56.064+02:00Благодаря ти, Дани! Радвам се, че са ти харесали и...Благодаря ти, Дани! Радвам се, че са ти харесали и остави своя коментар за рецептата тук! Сърдечни поздрави и усмихната седмица! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-39021624610824250502015-11-22T17:26:36.788+02:002015-11-22T17:26:36.788+02:00Здравей, Люси! И аз направих кифличките най-после,...Здравей, Люси! И аз направих кифличките най-после, отдавна им се канех. Мога да кажа, че станаха божествени! Комбинацията ябълки, масло, кафява захар и канела, винаги е неустоима! Хиляди благодарности!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00966714802286938900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-9201902511090592462015-11-16T11:37:31.857+02:002015-11-16T11:37:31.857+02:00Здравей, Андония! Надявам се на съм се забавила мн...Здравей, Андония! Надявам се на съм се забавила много с отговора, но и аз успявам някоя събота и неделя да си взема почивка от блог и готвене :) Имам предвид 200-250 мл, не е от голямо значение. Аз ползвам 200 мл по принцип, това ми е мярката за ч.ч., ако е повече, уточнявам допълнително. Това количество напълно ще е достатъчно :) Поздрави и сладко похапване! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-18732773829078567392015-11-15T12:34:37.473+02:002015-11-15T12:34:37.473+02:00Люси какво значи една чаша, водна 250мл или чаена ...Люси какво значи една чаша, водна 250мл или чаена 300мл, понеже пратих мъжа ми до магазина и ми е взел 330мл Спрайт, демек нямало е 500мл. Надявам се да ми свърши работа..Андиhttps://www.blogger.com/profile/03845249387718789955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-45977732246612035062015-11-08T23:32:11.131+02:002015-11-08T23:32:11.131+02:00Здравейте, сосът определено създава проблеми на ня...Здравейте, сосът определено създава проблеми на някои, но затова им предложих да си направят първо гъст захарен сироп и в него да разтопят маслото. Що се касае второто - не мога да си обясня как би могло да плуват в масло, тъй като имаме голямо количество захар ( плюс течност) , която при печене ще се превърне в вкусен захарен сос. Той се сгъстява, особено след изстиване, сосът стават става все по-твърд и лепкав :) Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-9731113714241302492015-11-08T23:24:50.395+02:002015-11-08T23:24:50.395+02:00Елза, объркала или не, кифличките ти изглеждат стр...Елза, объркала или не, кифличките ти изглеждат страшно апетитни и се радвам, че си им намерила хватка така, че даже си им създала нов вкус! Благодаря ти, че ми писа с отзиви и ти изпращам най-топли поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-19231907866454655462015-11-08T23:19:11.621+02:002015-11-08T23:19:11.621+02:00Здравей, Ани! Благодаря ти, че писа и се радвам,че...Здравей, Ани! Благодаря ти, че писа и се радвам,че кифличките се "унищожават" с такава бързина :) Хубаво е, че си спасила положението със соса и си направила такива карамелени кифлички.Може би много от вас слагат маслото на много висока температура и то бързо "прегаря" и на дава възможност на захарта да се разтвори, но както писах - не е необходимо напълно да се разтвори. При печенето ще стане :) Най-сърдечни поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-43715002384468010482015-11-08T19:16:02.590+02:002015-11-08T19:16:02.590+02:00Здраейте.Два пъти опитвам да првя тези сладурски к...Здраейте.Два пъти опитвам да првя тези сладурски кифлички.Когато обаче стигна до соса,той се превръща в по-горе описаната каша.Освен това,когато са готови не стават лепкави,а плуват в маслен сос.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-51950166554246195392015-11-07T21:16:26.097+02:002015-11-07T21:16:26.097+02:00Здравей Люси,днес направих кифличките.Великолепни!...Здравей Люси,днес направих кифличките.Великолепни! Като четох коментарите,разбрах че и други са имали проблем със захарта Аз обърках и сложих замръзналото ми масло със захарта наведнъж,захарта почна да се карамелизира,намалих котлона и се получи гъста каша,така и я сложих върху кифличките,дори се получи ха с карамелен вкус.Благодаря ти от сърце за рецептата! Ето ги и моите http://elizastoianova.blogspot.bg/2015/11/blog-post_7.htmlЕлза Стояноваhttps://www.blogger.com/profile/04550957234176073698noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-35631282116926722502015-11-07T13:33:12.128+02:002015-11-07T13:33:12.128+02:00Здравейте, първо - благодаря за рецептата, второ -...Здравейте, първо - благодаря за рецептата, второ - при мен също се получи онази странна смес, за която по-горе пишат - никакво съединение между маслото и захарта, но за късмет на време се усетих и я махнах от котлона само леко карамелизирана. Така моите кифлички вместо лепкави станаха карамелени, Ще кача снимка във фейса, Нямам обяснение защо стана така този сос, но спасихме положението и сега вече половината тава я няма. <br />аниnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-29046390553783836822015-11-07T10:46:03.949+02:002015-11-07T10:46:03.949+02:00Благодаря :) Поздрави на всички :) Благодаря :) Поздрави на всички :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-58515997499076222512015-11-06T23:50:14.634+02:002015-11-06T23:50:14.634+02:00Препоръчвам рецептата!В къщи си облизахме пръстите...Препоръчвам рецептата!В къщи си облизахме пръститеAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/17056968008074728647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-47608970273442289992015-11-05T11:08:56.936+02:002015-11-05T11:08:56.936+02:00Валентина, супер апетитни снимки си направила..и а...Валентина, супер апетитни снимки си направила..и аз взех да ъмммкам :) Жалко, че не си могла да ги опиташ, но те са лесни като рецепта и икономични като продукти, така че съм сигурна, че и на теб ще ти допаднат и ще ги направите отново! ще взема снимката и за албума ми в страницата на блога - така да знаеш! Страхотна си и благодаря! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-78350315881767108502015-11-05T11:05:59.026+02:002015-11-05T11:05:59.026+02:00Благодаря, Яна! Поздрави! Благодаря, Яна! Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-37393547933150339152015-11-04T16:27:56.811+02:002015-11-04T16:27:56.811+02:00Люси, специални благодарности за рецептата! Получи...Люси, специални благодарности за рецептата! Получиха се чудни. Мъжът ми през цялото време докато си хапваше издаваше някакви звуци подобни на Мхммммм!!! Аз в момента си вадя зъби и няма да ги пробвам, обаче ароматът ми стига. Огромно благодаря! Моите са с круши и една идея по-малко захар. Ползвах само кафява.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206354566960482&set=ms.c.eJwzNDAyMDM2NTE1M7M0MzCxMNIzhImYWwJFLAzMESIWhgYGBhbGxgAgSQqp.bps.a.2675411881977.2124637.1156615689&type=3&theaterhttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206354581000833&set=ms.c.eJwzNDAyMDM2NTE1M7M0MzCxMNIzhImYWwJFLAzMESIWhgYGBhbGxgAgSQqp.bps.a.2675411881977.2124637.1156615689&type=3&theater<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-88839953038445784402015-11-04T14:41:49.075+02:002015-11-04T14:41:49.075+02:00Прекрасни са !!!!
Прекрасни са !!!!<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08515306904463574851noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-37062691327526797292015-02-06T14:15:26.172+02:002015-02-06T14:15:26.172+02:00Маги, разбира се, че може. някои даже така повече ...Маги, разбира се, че може. някои даже така повече им харесва, но аз съм си от край време фен повече на спрайт! Сигурна съм, че ще станат! Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.com