tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post2703273237001809649..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Панна кота с бял шоколад и рози / Rose petals panna cotta with white chocolate Люсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-89932817240121887982017-06-27T14:03:03.424+03:002017-06-27T14:03:03.424+03:00Предполагам, че може, но аз не съм ползвала. Поздр...Предполагам, че може, но аз не съм ползвала. Поздрави :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-88637766188688825972017-06-27T14:02:10.342+03:002017-06-27T14:02:10.342+03:00Чудесна е, Ина! Благодаря, че сподели! Поздрави и ...Чудесна е, Ина! Благодаря, че сподели! Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-5909401658140030082017-06-27T13:50:22.406+03:002017-06-27T13:50:22.406+03:00Ползвах растителна сметана за разбиване, но не е п...Ползвах растителна сметана за разбиване, но не е подсладена. Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-37129849088207799322017-06-27T13:49:11.543+03:002017-06-27T13:49:11.543+03:00Благодаря ти, Лени! Знаех, че украсата ще хване ок...Благодаря ти, Лени! Знаех, че украсата ще хване окото, почти толкова колкото и самия десерт, затова и споделих как се прави. Не е трудно да се намери трансферно фолио - само трябва да се потърси в нета и излиза :) Поздрави, мила и усмивки. Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-65610675889924138042017-06-26T21:03:17.288+03:002017-06-26T21:03:17.288+03:00Може ли вместо желатин да се ползва агар агар?
Може ли вместо желатин да се ползва агар агар?<br />djunhttps://www.blogger.com/profile/06798211871652257922noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-85421569832287182972017-06-26T16:50:22.483+03:002017-06-26T16:50:22.483+03:00Винаги е удоволстие да видим нова рецепта с рози. ...Винаги е удоволстие да видим нова рецепта с рози. Поздравления, Люси, изглежда прекрасно. Видя ли нашият вариант за панна кота с рози, където използваме бял шоколад с рози и сладко от рози вместо сироп (https://roseysmark.com/recipes/pannacotta-white-chocolate-roses/?lang=en)? Използвахме и свещи рози Дамасцена от нашата градина - уикенда 20-21ви май тъкмо бяха цъфнали =)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17073252563347186840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-89326862117220013752017-06-26T15:31:38.835+03:002017-06-26T15:31:38.835+03:00Сметаната сладкарска ли е или готварска?Сметаната сладкарска ли е или готварска?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-1362486433149535052017-06-26T14:40:42.548+03:002017-06-26T14:40:42.548+03:00Люси,
изненада ме с украсата на този десерт.Дори и...Люси,<br />изненада ме с украсата на този десерт.Дори и да не беше написала как си я направила щях специално да те попитам.Чудесно изглежда десерта точно с тази великолепна украса.Не съм виждала да продават такова фолио, но сигурно се знае от майсторите - сладкари.Нямам думи, разкошен фин и нежен десерт.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.com