tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post2369275029731019755..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Кайзершмарн / KaiserschmarrnЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-5206315480293744242021-04-06T13:31:26.337+03:002021-04-06T13:31:26.337+03:00И аз благодаря, че ми писахте с отзиви :) Поздрави...И аз благодаря, че ми писахте с отзиви :) Поздрави сърдечни! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-64393955815073344262021-04-06T13:28:01.402+03:002021-04-06T13:28:01.402+03:00:) :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-8609918893844918022021-04-06T13:26:43.475+03:002021-04-06T13:26:43.475+03:00И аз благодаря за милите думи :) Поздрави сърдечни...И аз благодаря за милите думи :) Поздрави сърдечни! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-9118389869957722912021-04-04T10:32:55.001+03:002021-04-04T10:32:55.001+03:00Благодаря за рецептата, Люси!
Получи се страхотно...Благодаря за рецептата, Люси! <br />Получи се страхотно. ❤<br />Влиза в графата ми бързи закуски за семейство и гости. 🤘🌷Zwetellinahttps://www.blogger.com/profile/11611749139742569047noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-9310474519434453462021-04-03T18:11:16.659+03:002021-04-03T18:11:16.659+03:00Това не е оригиналната рецепта след като се извади...Това не е оригиналната рецепта след като се извади палачинката от печката трябва да се накъса и да се сложи в карамелизирана захар в тиганAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-60232010242564346102021-03-31T15:51:46.120+03:002021-03-31T15:51:46.120+03:00Прекрасно място за кулинари и хора,които обичат да...Прекрасно място за кулинари и хора,които обичат да готвят!Благодаря,прекрасна Люси🍰❤Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17068668537361085503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-34062542747676857602020-08-28T15:06:02.694+03:002020-08-28T15:06:02.694+03:00Привет, Анонимен. Ще се радвам да си оставите имет...Привет, Анонимен. Ще се радвам да си оставите името следващия път, пък и да ни разкажете историята. Може и и цялата рецепта, та да я опитам по описания от вас вариант. Кой е казал, че трябва да има само една рецепта за кайзершмарн в блога :) Поздрави и усмивки и благодаря за включването :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-86354855163721861712020-08-28T00:23:25.819+03:002020-08-28T00:23:25.819+03:00Привет, кайзершмаренът не се обръща! В оригинална...Привет, кайзершмаренът не се обръща! В оригиналната рецепта се слагат стафиди бели и тъмни потопени в ром! Когато е готов се разкъсва на парчета , в тигана се добавя масло което се стопява и запържва до златисто, а разкъсаните парчета ги мятваме в него и ги разбъркване старателно в маслото за да получателя златиста коричка. Поднася се винаги поръсена с пудра захар и отстрани в купичката се слага традиционният ябълков и сливов мармалад. Те са по профирни и са по редки от българския вариант, не са пласирани а смачкани при варенето. Аз слагам и двете. Опитайте и да ви е вкусно. Поздрави от Австрийските алпи, и много им здраве на Байерн.всъщност историята на кайзершмаренът е доста по интересна и смешна. Така че мога да ви я разкажа някой ден. <3 :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-21199837376016834732020-02-08T14:15:30.527+02:002020-02-08T14:15:30.527+02:00Здравейте, Валентина! Не разбирам въпроса. Това е ...Здравейте, Валентина! Не разбирам въпроса. Това е чугунено тиганче, нищо повече ;) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-88171875985974620362020-02-08T00:07:54.528+02:002020-02-08T00:07:54.528+02:00Здравейте, тигана ви като сач ли е?Здравейте, тигана ви като сач ли е?Валентина Русковаnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-78402142417065466032020-02-07T14:08:21.902+02:002020-02-07T14:08:21.902+02:00Благодаря :) Благодаря :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-29933934942949241332020-02-07T12:29:12.539+02:002020-02-07T12:29:12.539+02:00Здравийте! Много съм доволен от сайта, от рецептит...Здравийте! Много съм доволен от сайта, от рецептите и от секцията за коментари има много хора и се разменя информация! Ако някой има интерес към Палео диета може да види тук : http://bit.ly/DietFoodCookBook <br />Много съм доволен има много рецепти и полезна информация. Надявам се и на вас да ви хареса.giorno giovannahttp://bit.ly/DietFoodCookBooknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-56257884852059881132020-02-05T16:11:37.853+02:002020-02-05T16:11:37.853+02:00Здравей, обикновена кристална захар, ако е друга щ...Здравей, обикновена кристална захар, ако е друга щях да го напиша :) Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-61300526208870857462020-02-04T21:02:41.065+02:002020-02-04T21:02:41.065+02:00Здравей, Люси! При белтъците и жълтъците пудра зах...Здравей, Люси! При белтъците и жълтъците пудра захар ли се слага или кристална?nasninanursenhttps://www.blogger.com/profile/01524994846521669557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-82752148446808712962020-02-02T13:35:07.707+02:002020-02-02T13:35:07.707+02:00Ей, вярно, че си писала. Живял един разсеян на ули...Ей, вярно, че си писала. Живял един разсеян на улица "Басейн". Питах защото моя е 26 см. Утре ще го пробвам обещавам. :о)ironfisthttps://www.blogger.com/profile/04473319112530098896noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-77467835724756174532020-02-02T12:54:58.503+02:002020-02-02T12:54:58.503+02:00Здравей, Светане :) написала съм в рецептата голем...Здравей, Светане :) написала съм в рецептата големината на тигана - 22 см, но може спокойно да си го направиш до към 26 см без проблем, пак ще стане голямо :) Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-61331246861951380212020-02-02T12:17:52.988+02:002020-02-02T12:17:52.988+02:00Здравей Люси, колко голям ти е тиганът, че да не м...Здравей Люси, колко голям ти е тиганът, че да не ми стане много тънка или дебела, като я правя. Светланironfisthttps://www.blogger.com/profile/04473319112530098896noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-24943597610486389002020-02-01T16:28:29.150+02:002020-02-01T16:28:29.150+02:00По принцип може да се обърне, но аз не го правя :)...По принцип може да се обърне, но аз не го правя :) Поздрави!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-88312247043940368662020-02-01T14:20:00.502+02:002020-02-01T14:20:00.502+02:00Здравей! Обръщаш ли палачинката в тигана, или я сл...Здравей! Обръщаш ли палачинката в тигана, или я слагал директно във фурната? Благодаря!Anonymousnoreply@blogger.com