tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post1788613161781333087..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Най-вкусните и лесни целувки / Easiest, Most Delicious MeringuesЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger59125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-14993132325901310172021-05-23T11:31:11.449+03:002021-05-23T11:31:11.449+03:00Здравейте, няма значение, тъй като така и така ги ...Здравейте, няма значение, тъй като така и така ги загрявате на котлона, така че първоначалната температура е без значение. Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-49898242341162004122021-05-22T19:10:15.698+03:002021-05-22T19:10:15.698+03:00Здравейте, престраших се да правя целувки, но в ре...Здравейте, престраших се да правя целувки, но в рецептата Ви не пише на каква температура трябва да са белтъците - стайна или от хладилника. В различните рецепти пише различни неща и все задължителни като условие. Моля за Вашия съвет! Поздрави!pixiedusthttps://www.blogger.com/profile/01533901027528710102noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-62436922742583439132021-03-12T18:02:36.024+02:002021-03-12T18:02:36.024+02:00Много се радвам, че са ти харесали :) Поздрави и у...Много се радвам, че са ти харесали :) Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-15675959300738113022021-03-12T17:24:47.008+02:002021-03-12T17:24:47.008+02:00За първи път сместа ми става тоолкова гъста, а зар...За първи път сместа ми става тоолкова гъста, а заради дългото печене/сушене станаха тоолкова хрупкави - чудни просто! А как вървят в/върху торта Киев 😋 Благодаря и за тази рецепта!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-86031419501038304712021-02-13T10:33:18.458+02:002021-02-13T10:33:18.458+02:00Здравей, Анонимен. Според мен става по-бързо, по-л...Здравей, Анонимен. Според мен става по-бързо, по-лесно и няма шанс да остане захар на кристали. Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-76998118322419911022021-02-12T18:51:37.393+02:002021-02-12T18:51:37.393+02:00Привет! За първи път попадам на този начин на прав...Привет! За първи път попадам на този начин на правене на сместа с разтопяване на захарта на водна баня :О Получава ли се по- различна целувка от тази, където просто захарта се добавя в полу-разбитите белтъци? Благодаря предварително за отговора :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-6361350999263962232019-10-12T11:18:33.002+03:002019-10-12T11:18:33.002+03:00Иве, може да слагаш и по-две тави, но е добре да г...Иве, може да слагаш и по-две тави, но е добре да ги въртиш. Тези отгоре хващат повече цвят , а тези отдолу ще останат по-бледи. Може и да са ти различни, ако искаш, но ако искаш да са еднакви, ще трябва даги въртиш :) Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-65663472465759794252019-10-11T22:37:28.087+03:002019-10-11T22:37:28.087+03:00Здравей, Люси. Дали може да се сушат повече от едн...Здравей, Люси. Дали може да се сушат повече от едно тава,че отива мого време иначе :-)Иваhttps://www.blogger.com/profile/11303392941073605676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-78840311895663450642019-04-22T09:55:16.976+03:002019-04-22T09:55:16.976+03:00Здравей, Пролет ко! Едната възможност е все пак в ...Здравей, Пролет ко! Едната възможност е все пак в сместа да е попаднала дори капка вода, така че като престои да се разводнява, което е пагубно за белтъците, затова трябва да сме много внимателни. Другата възможност е сместа да не е разбъркана толкова добре, че да стои толкова гъста, че може да се реже с нож. Това са двете възможности, за които се сещам, но на мен не ми се случвало, тъй като внимавам много за тези два компонента! Всичко е поправимо и човек се учи. :) Вярвам, че третият път ще е на късмет! Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-31393980322413566672019-04-20T21:37:08.720+03:002019-04-20T21:37:08.720+03:00Здравейте. Статията ви е прекрасна. Вече два пъти ...Здравейте. Статията ви е прекрасна. Вече два пъти правя целувки по тази рецепта, но след като шприцовам целувките не запазват формата си, а стават като макарони. Безкрайно вкусни са, но се ядосвам че нямат визия. Имате ли представа къде бъркам?Пролет коhttps://www.blogger.com/profile/06557524702357309348noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-53606634644255050852018-05-16T08:49:40.325+03:002018-05-16T08:49:40.325+03:00Здравей, Петя и благодаря ;) Аз смятам, че термичн...Здравей, Петя и благодаря ;) Аз смятам, че термичната обработка е достатъчна за да отпадне рискът от салмонела, затова смятам, че няма проблем да си го ползваш и за крем. ( Ако имаш готварски термометър, може да измериш температурата - нужно е да е над 70 градуса и няма да има риск) Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-11096314008186334162018-05-16T01:34:56.421+03:002018-05-16T01:34:56.421+03:00Здравей, Люси!! Правя ги вече няколко пъти и много...Здравей, Люси!! Правя ги вече няколко пъти и много ми харесва този начин на разбиване на белтъците.Искам да те попитам дали този крем може да се използва за декориране на малките кексчета, работи се много добре с него,плътен, лъскав, но дали е безопасен...имам предвид като е приготвен на водна баня дали белтъкът е вече пастьоризиран? Благодаря ти предварително за отговора...Петя Вергиевапетяhttps://www.blogger.com/profile/04717497791270100299noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-27398202053185242632018-03-03T11:50:00.646+02:002018-03-03T11:50:00.646+02:00Радвам се :) експериметирай и ще се радваш на все ...Радвам се :) експериметирай и ще се радваш на все по-вкусни целувки. Следващия път направо греби от сместа с две лъжици и ги поставяй така върху хартията, в тази обемна,леко рошава форма - така ги правят във Франция. Ще се изненадаш :) Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-34583792591876999142018-03-03T11:40:40.082+02:002018-03-03T11:40:40.082+02:00Да, накрайника е по-малък, явно в това е бил пробл...Да, накрайника е по-малък, явно в това е бил проблема. Благодаря за помоща! Днес пак ще правя целувки. Всички у дома ги харесват! Аз самата не обичах купешките целувки до скоро, но с тази рецепта станаха сред любимите ми десерти. Страхотни са ! Продължавай да ни радваш и изкушаваш с твоите рецепти! :)Katerinahttps://www.blogger.com/profile/01210524760630686687noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-45127868809226883862018-02-12T10:17:11.384+02:002018-02-12T10:17:11.384+02:00Радвам се, Кате. Ако накрайника на шприца е по-мал...Радвам се, Кате. Ако накрайника на шприца е по-малък, има опасност да стане така, а може все пак и сместа да е малко по-течна все пак :) Поздрави!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-81078424775353438522018-02-12T08:24:01.548+02:002018-02-12T08:24:01.548+02:00За първи път правя целувки и съм очарована. Станах...За първи път правя целувки и съм очарована. Станаха страхотни!<br />Не можах само да ги оформя така добре, като вас. Не се разтекоха, но не си личи формата на шприца.Ако имате идея защо се получи така, за да станат също толкова прекрасни и на вид следващият път? :)Katerinahttps://www.blogger.com/profile/01210524760630686687noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-91542037886819129012017-04-18T13:18:17.314+03:002017-04-18T13:18:17.314+03:00Здравей, Ради! Не мога да си обясня, освен някоя к...Здравей, Ради! Не мога да си обясня, освен някоя капка вода да е попаднала в сместа от водната баня. При мен този метод е безупречен и не съм имала дори един неуспешен опит досега, така че да мога да предположа. Поздрави сърдечни!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-54680629496043715042017-04-18T00:21:35.602+03:002017-04-18T00:21:35.602+03:00Здравей, Люси! И аз пробвах рецептата, но сместа н...Здравей, Люси! И аз пробвах рецептата, но сместа не стана толкова гъста, че да се оформят целувки. Видях предния коментар, но мисля,че разбивах доста дълго време, освен това съм сигурна,че нямаше нито капка жълтък. Каква друга би могла да бъде причината? Благодаря ти!<br />РадославаAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-73898366694920186982017-04-12T20:45:19.285+03:002017-04-12T20:45:19.285+03:00Не са били разбити добре бетъците или все пак е им...Не са били разбити добре бетъците или все пак е имало малко жълтък в сместа, което не им е позволило да се разбият добре. Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-83274974410746369202017-04-12T20:39:54.653+03:002017-04-12T20:39:54.653+03:00Много се радвам, Стефчо! Поздрави сърдечни! Много се радвам, Стефчо! Поздрави сърдечни! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-28989129618234202822017-04-12T17:55:21.450+03:002017-04-12T17:55:21.450+03:00И аз благодаря от сърце :) И аз благодаря от сърце :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-8677121712797082382017-04-11T00:33:52.439+03:002017-04-11T00:33:52.439+03:00Не ми се получи нещо щприцовах ги и малко след тов...Не ми се получи нещо щприцовах ги и малко след това се разтекоха и обезформиха не знам какво се обърка Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-23273308512990094192016-12-24T13:41:26.370+02:002016-12-24T13:41:26.370+02:00Идеална рецепта за приготвяне на целувки!За първи ...Идеална рецепта за приготвяне на целувки!За първи път правя и станаха перфекти.Люси,поздравявам Ви за прекрасния сайт и чудесните рецепти.За мен следват да направя "божествените ролца".Stefan Stefanovhttps://www.blogger.com/profile/16134813897139320402noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-88336918674708989592016-04-14T15:46:08.989+03:002016-04-14T15:46:08.989+03:00Прекрасно! Доверявам се! Благо даря!Прекрасно! Доверявам се! Благо даря!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11714037127518569080noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-24066255696410188682016-03-28T15:20:34.657+03:002016-03-28T15:20:34.657+03:00Дида, благодаря за думите! Аз също вече разбивам б...Дида, благодаря за думите! Аз също вече разбивам белтъци само по този начин, независимо дали за целувки или кремове. Най-лесния и сигурен метод за идеална лъскава смес! Надявам се да са ви харесали! Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.com