tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post902542307422193589..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Стромболи / StromboliЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger31125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-57840815878865583582020-05-04T20:09:03.135+03:002020-05-04T20:09:03.135+03:00Много благодаря за отзивите :) Много благодаря за отзивите :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-9235687789935619762020-05-03T19:07:08.100+03:002020-05-03T19:07:08.100+03:00Страхотна вкусотия! Сготвено и изядено! Страхотна вкусотия! Сготвено и изядено! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07083140679639171779noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-76630546361982615532019-09-15T12:35:00.838+03:002019-09-15T12:35:00.838+03:00Здравей и благодаря за думите, много ме зарадваха ...Здравей и благодаря за думите, много ме зарадваха :) Надявам се да си харесаш още рецепти, а ако правиш снимки, може да ми ги изпращаш, за да ги публикувам в албумчето на читателите на страничката ми във фейсбук. :) Това тесто замесих с миксера ми Kitchen aid, но имам и друг, италиански, който е доста по-евтин, а върши също чудесна работа. Повече за него може да научиш в рецептата за Коломба. Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-76091686743340124432019-09-15T08:38:29.764+03:002019-09-15T08:38:29.764+03:00Здравей, Люси
Всичките ти рецепти са страхотни, от...Здравей, Люси<br />Всичките ти рецепти са страхотни, открих блога ти благодарение на една рецепта за арменски сладки - беше страхотна и от тогава опитах много от рецептите ти, които са наистина чудесни и добре обяснени. От няколко дни разглеждам рецептите ти за тестени изделия и исках да те попитам какъв миксер за тесто използваш? Изглежда много практичен. Тази вечер мисля да използвам рецептата за Стромболи ❤️<br />Поздрави! Мадленhttps://www.blogger.com/profile/16757898268782621960noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-43896089958584242982019-03-20T22:36:00.123+02:002019-03-20T22:36:00.123+02:00Благодаря, Люси. Аз също предпочитам да си замеся ...Благодаря, Люси. Аз също предпочитам да си замеся тестото преди да го използвам.Сутрин приготвям сандвичи за децата, за училище и тази рецепта ми се вижда добър вариянт да разнообразя с нещо друго,но да меся на момента, рано сутрин, просто няма как да стане. Ще опитам,пък ще видим. Римиhttps://www.blogger.com/profile/05558272336922114902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-64388010641612638492019-03-20T14:15:43.272+02:002019-03-20T14:15:43.272+02:00Здравей, Рими и благодаря за думите :) Не съм опит...Здравей, Рими и благодаря за думите :) Не съм опитвала с тази рецепта и знам, че има хора, които правят тестото от предната вечер и го оставят в хладилника. Не би трябвало да има проблем и би трябвало да стане, но аз се опасявам от превтасване въпреки това, затова лично за мен не предпочитан вариант. Самото тесто има по-различен вкус според мен, затова винаги бих си замесила прясно, пък и не му трябва толкова време да втаса във фурната на 50 градуса ;) Ще те оставя теб да прецениш и дано да ти е вкусно каквото и да стане. Усмивки и поздрави от сърце! :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-48569302220493467012019-03-20T11:55:49.503+02:002019-03-20T11:55:49.503+02:00Здравей, Люси. От скоро попаднах на сайта ти(за съ...Здравей, Люси. От скоро попаднах на сайта ти(за съжаление)и съм много очаравона. За тази рецепта искам да те питам-мислиш ли,че мога да прибера вече навитото руло в хладилник и да го изпека сутринта. Римиhttps://www.blogger.com/profile/05558272336922114902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-88189763732021192892018-10-19T11:15:39.025+03:002018-10-19T11:15:39.025+03:00Здравейте, на около 180 градуса! Поздрави! Здравейте, на около 180 градуса! Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-38407769674542545492018-10-18T14:51:25.963+03:002018-10-18T14:51:25.963+03:00здравейте,искам да ви питам на колко градуса печет...здравейте,искам да ви питам на колко градуса печете?Благодаря!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13916259797830002274noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-6193727031370119552018-10-14T14:07:28.465+03:002018-10-14T14:07:28.465+03:00Много благодаря :) надявам се да се е харесало :) ...Много благодаря :) надявам се да се е харесало :) усмивки поздрави сърдечни! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-49437000972846975562018-10-13T23:12:14.607+03:002018-10-13T23:12:14.607+03:00Благодаря Люси,страхотна рецепта.Сега ми попадна и...Благодаря Люси,страхотна рецепта.Сега ми попадна и веднага ми хареса,замених тестото от вечерта ще видя какво ще се получи утре сутрин.Поздрави и продължавай все такаAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/15023729300843475143noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-52267321048169742952017-11-12T14:28:23.348+02:002017-11-12T14:28:23.348+02:00Много благодаря :) <3Много благодаря :) <3Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-24818253911114826962017-11-11T12:10:01.071+02:002017-11-11T12:10:01.071+02:00Много ми допадна рецептата, но тя нямаше да е това...Много ми допадна рецептата, но тя нямаше да е това, което е, без разказа за спирката.😉Emmahttps://www.blogger.com/profile/10631455102892538416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-40273835564366798162017-10-29T16:58:49.139+02:002017-10-29T16:58:49.139+02:00Благодаря ти, Светулчица! ( какво приказно име сам...Благодаря ти, Светулчица! ( какво приказно име само, веднага носи усмивка):) <br />Много ти благодаря, че ми писа и остави своите отзиви под рецептата! Прегръдки!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-72416880897510408542017-10-28T16:27:00.969+03:002017-10-28T16:27:00.969+03:00Това вече е любимата ни пица, всеки път добавяме р...Това вече е любимата ни пица, всеки път добавяме различни съставки-едното дете - царевица и маслини, другото добави бекон и различни видове сирена, всеки път вкуса и е уникален и мотивира и двамата да ми помагат с готвенето. Сърдечни поздрави и благодаря за вдъхновението!!!svetyl4icahttps://www.blogger.com/profile/03974603000289870846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-79210124669328709952017-10-19T19:43:29.781+03:002017-10-19T19:43:29.781+03:00Благодаря за оставените отзиви, Николине :) Сърдеч...Благодаря за оставените отзиви, Николине :) Сърдечни поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-20743085664695089272017-10-17T08:59:15.375+03:002017-10-17T08:59:15.375+03:00Много лесна и вкусна рецепта! Облизахаме си пръсти...Много лесна и вкусна рецепта! Облизахаме си пръстите! Почти нищо не остана за днес за закуска! Аз нямах доматено пюре, пък и не ми се правеше и за това сложих купешки сос болонезе. И вече имам поръчка да повторя вечерята:-)Николинаhttps://www.blogger.com/profile/03980820570799757090noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-25176495161454709732017-10-10T16:44:15.098+03:002017-10-10T16:44:15.098+03:00Здравей, Марина. Тъй като повечето хора заместват ...Здравей, Марина. Тъй като повечето хора заместват с половината брашно и добавят, колкото поеме, не е сигурно, че ще вземе 500 гр, в завивмост колко мазно го напрсвим, тъй като може да добавим мазнина за вкус. За всеки случай, ще увелича пропорциите на водата и ще напшиша да се замсва с половината брашно или поне 2/3 от брашното. ( Доста често го пиша в рецептите и реших тук да го пропусна, тъй като според мен се подразбираше) Няма проблем, ако водата ви е малко - просто прибавете още малко, докато стане с конситенцията на тесто.Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-14991023353682770972017-10-10T16:01:36.616+03:002017-10-10T16:01:36.616+03:00Здравейте, много ви моля да ми помогнете със съвет...Здравейте, много ви моля да ми помогнете със съвет, относно тази рецепта, сега я правя и нещо сбърках...Сложих брашното и всички други съставки в купа, но 2\3 вода ми дойде изключително малко и за да замеся /меся на ръка/ що годе сполучливо тесто използвах около 2-3 чаши хладка вода. Сега си мисля, че, може би, трябваше да направя кладенче от брашното, да сложа другите съставки и така да замеся тесто, а не да бухна всичко?!? Готвенето не ми е силна страна, моля за коментар, къде според вас сбърках?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18070265123163018435noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-11611050652157647612017-10-09T14:26:43.948+03:002017-10-09T14:26:43.948+03:00Благодаря ти, Даре! Заповядай, заповядай, заповяда...Благодаря ти, Даре! Заповядай, заповядай, заповядай :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-31139830669545843892017-10-09T14:24:59.793+03:002017-10-09T14:24:59.793+03:00Здравей, Анонимен! :) Тъй като зависи колко мазнин...Здравей, Анонимен! :) Тъй като зависи колко мазнина ще сложим, може да напарвим тестото по-твърдичко или по-мелко, може да да добавим още водичка по време на месене, това е за мен стартовото тесто, тъй като повечето хора замесват пъровначално с половината количества от брашното, и добавят постепенно от остатъка. В такъв случай може да не поеме цялото брашно. Поздрави!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-89207031774496749522017-10-09T14:13:00.340+03:002017-10-09T14:13:00.340+03:00Благодаря :) Да ви е сладко! Благодаря :) Да ви е сладко! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-75643565834705252352017-10-09T14:07:56.323+03:002017-10-09T14:07:56.323+03:00Благдаря от все сърце, Анонимен приятелю :) Много ...Благдаря от все сърце, Анонимен приятелю :) Много топли думи и настроение от твоя коменатр! Прегръдки, усмивки и..наздраве :)Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-23617416534297117292017-10-09T14:06:31.923+03:002017-10-09T14:06:31.923+03:00Благодаря ти от сърце за опставния коментар, Иве :...Благодаря ти от сърце за опставния коментар, Иве :) Поздрави сърдечни! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-78220514183859351782017-10-09T13:23:05.958+03:002017-10-09T13:23:05.958+03:00:) Благдаря ти, Гале :) Опитвала съм, но не е за м...:) Благдаря ти, Гале :) Опитвала съм, но не е за мен. Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.com