tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post8999196422230368944..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Мляко с ориз - Закуска за шампиони / Rice Pudding - Breakfast of ChampionsЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-76662551195225921072015-11-26T11:23:27.538+02:002015-11-26T11:23:27.538+02:00Здравей, мила...никога заплаха за убийство не е би...Здравей, мила...никога заплаха за убийство не е било толкова забавно и толкова добър комплимент! :) Първо, не ползвам специална марка, но за да не ти извира бързо, намали температурата на котлона и остави млякото бавно да поври в ориза. Освен това може да избереш да ползваш сорта за ризото, все пак е идеален за такива неща, но според мен не е задължително. Що се касае диетата - ако можеш, устискай още малко, че тези дни ще пусна една супер шоколадова торта, заради която си струва развалянето на режима ( и аз се подведох, но не съжалявам) :) Поздрави от сърце и ти благодаря за оставения мил коментар и думи! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-32921892202439745122015-11-25T21:38:25.203+02:002015-11-25T21:38:25.203+02:00Златна Люси, сподели какъв ориз ползваш? При мен д...Златна Люси, сподели какъв ориз ползваш? При мен доста често ориза остава леко хрупкав, което специално за този десерт е леко неприятно. Не знам, смятам че идат нещата от ориза, водата извира, млякото също, а ориза все така твърд ... И само да споделя, че ми се иска да те убия ... на диета съм, а този твои блог е цяло изкушение за мен ... чудя се дали да не си спретна някоя друга вкусотия и за малко да тегля майната на диетата или да си те отвлека вкъщи да ми покажеш нагледно от твоите вкусотии. Страхотна си, следя те с интерес и покрай празниците съм си набелязала някой от твоите рецепти да направя. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-65341434508410505772013-10-28T11:00:58.875+02:002013-10-28T11:00:58.875+02:00Благодаря Марта! ще пробвам и аз по твоя начин при...Благодаря Марта! ще пробвам и аз по твоя начин при първа възможност :) Поздрави!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-3348777014267683542013-10-25T21:04:23.934+03:002013-10-25T21:04:23.934+03:00У дома си имаме голям почитател на млякото с ориз....У дома си имаме голям почитател на млякото с ориз. Доста време и аз го правех като теб - първо подварявах ориза с вода, след това добавях и доварявах с мляко. Напоследък го правя само с мляко - вярно, че пада голямо бъркане, но вкусът му си заслужава.Martahttps://www.blogger.com/profile/12282881327236588801noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-59747501030530658252013-01-31T12:53:14.940+02:002013-01-31T12:53:14.940+02:00Благодаря много Кате :) Радвам се, че рецептата ти...Благодаря много Кате :) Радвам се, че рецептата ти е допаднала! Сърдечни поздрави :)Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-10539475176852170812013-01-23T14:24:00.693+02:002013-01-23T14:24:00.693+02:00Много хубава рецепта,Люси!!!Много хубаво ми се пол...Много хубава рецепта,Люси!!!Много хубаво ми се получи като за първи път, вместо захар сложих 2 големи лъжици мед!Много хубави рецепти с прекрасни снимки!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13527362980051026641noreply@blogger.com