tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post8888003070813548718..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Крем карамел / Crème caramelЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-11858793150448697702023-08-07T02:44:33.691+03:002023-08-07T02:44:33.691+03:00По същата рецепта го правя от години, но на малко ...По същата рецепта го правя от години, но на малко по-ниска температура. 150 градуса с вентилатор е малко повече, затова има шупли. По технология се пече на 100 градуса и става гладък като сатен. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-32470318888292968612019-02-04T11:28:50.699+02:002019-02-04T11:28:50.699+02:00Благодаря за съветите и думите :0 вярвам, че ще бъ...Благодаря за съветите и думите :0 вярвам, че ще бъдат полезни на много хора!Поздрави сърдечни! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-28871453206191225842019-02-01T20:04:10.799+02:002019-02-01T20:04:10.799+02:00Една от причините е разбиването с миксер.Тогава в ...Една от причините е разбиването с миксер.Тогава в сместа има много балончета и те не успяват да изплуват.Вентилатора вдига градусите на фурната и 150 се усещат като 170,3авирането на водата е 3 причина,аз добавям периодично бучки лед.Вкуса обаче винаги е чудесен и хич да не Ви пука за балончетата.Wasilevhttps://www.blogger.com/profile/08195814911353578737noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-77610942169093137142019-01-22T11:28:53.442+02:002019-01-22T11:28:53.442+02:00Благодаря, Непознат :) да, прецеждането също е вар...Благодаря, Непознат :) да, прецеждането също е вариант, в който да се махне пяната и сместа да е по-бистра :) Поздрави от все сърце на теб и всички у дома ;) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-90007088542122731732019-01-22T07:23:10.210+02:002019-01-22T07:23:10.210+02:00Здравей, Люси! Аз също правя крем карамел така с м...Здравей, Люси! Аз също правя крем карамел така с малки разлики. На 1 литър мляко слагам 7 яйца и прецеждам сместа като я сипвам в чашките. Всичко друго е като при теб. За мен това е най-бързият десерт и любим на цялото ми семейство.<br /> Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12360869955505151246noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-48279531385878845892019-01-21T14:46:41.486+02:002019-01-21T14:46:41.486+02:00Благодаря, Лени! Да, рецептата с кроасаните също е...Благодаря, Лени! Да, рецептата с кроасаните също е класическа! Със сигурност ще я направя и нея ;) Благодаря ти за думите! прегръдки! <br />Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-29410713251988806782019-01-21T14:07:47.313+02:002019-01-21T14:07:47.313+02:00Люси,
крем - карамелът е любим десерт у дома и го...Люси,<br />крем - карамелът е любим десерт у дома и го правя по същата рецепта.Чудесен става и когато отдолу като подложка се ползват кроасани.Прави го така сестра ми, а аз правя точно както твоя.Чудесен и много вкусен десерт.А месо за дюнер не съм правила никога.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.com