tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post770908315521354542..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Течен шоколад за закуска / Homemade chocolate spread for breakfastЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger25125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-6588670780278960272018-07-08T14:26:29.021+03:002018-07-08T14:26:29.021+03:00На нежните звуци се разцвилих :D Ще се пробва!На нежните звуци се разцвилих :D Ще се пробва!eliookamihttps://www.blogger.com/profile/11484091429669340763noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-36907206519903311902016-06-30T13:03:18.312+03:002016-06-30T13:03:18.312+03:00Весе, не мисля, че крем ще стане, тъй като е доста...Весе, не мисля, че крем ще стане, тъй като е доста гъсто, но може ако решиш да се опиташ да му напарвиш по-голям топлинна обработка. Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-91833570917158279712016-06-28T23:10:53.089+03:002016-06-28T23:10:53.089+03:00Люси, да знаеш, че първия абзац аз съм го писала, ...Люси, да знаеш, че първия абзац аз съм го писала, не знаех, че има и други в това положение:))<br />Дали не би могло да се свари крем от млякото, яюцата и брашното и тогава да се добави маслото и т.н.?veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-51159596773630307482016-06-28T10:09:56.811+03:002016-06-28T10:09:56.811+03:00Привет, Анонимен. Да, права си в случая - може да ...Привет, Анонимен. Да, права си в случая - може да се каже, че остава сурово, но наистина мое да се ползват различни видове брашна, нишесте, млени ядки, безглутенови брашна и др. Твоите предложения звучат много вкусно до едно! Поздрави! :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-9294807189987669032016-06-26T11:02:45.410+03:002016-06-26T11:02:45.410+03:00Здравей Люси,
Имам един въпрос относно брашното: н...Здравей Люси,<br />Имам един въпрос относно брашното: несготвено ли остава? Не ме притесняват яйцата - с тях ще се оправя, но крем със сурово брашно ми прилича на тесто са кекс, не че не обичам да го хапвам и него с лъжицата... Дали да не заменя обикновеното брашно с фино бадемово и/или лешниково, а може би и ситно смлени орехи? Благодаря.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-17553839605199176902016-06-24T11:38:48.999+03:002016-06-24T11:38:48.999+03:00Много се радвам :) Аз ананасовата си я правих вече...Много се радвам :) Аз ананасовата си я правих вече няколко пъти - влюбена съм в тази торта! Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-8711924637699485642016-06-24T11:37:15.626+03:002016-06-24T11:37:15.626+03:00Ще рече точно лъжица и половина. В пълната доза е ...Ще рече точно лъжица и половина. В пълната доза е с три супени лъжици. Както казах, тази рецепта е икономична откъм продукти. :)Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-89247774577846291902016-06-24T08:38:56.794+03:002016-06-24T08:38:56.794+03:00Здравейте,какво ще рече 1 1/2 с.л.сухо мляко?Супен...Здравейте,какво ще рече 1 1/2 с.л.сухо мляко?Супени лъжици би трябвало да е,но ми се вижда малко...<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-66330424276751669522016-06-23T20:18:45.436+03:002016-06-23T20:18:45.436+03:00Ами на мен рядко ми се случва да си легна и явно м...Ами на мен рядко ми се случва да си легна и явно ми е противопоказно. :))) Забърках я веднага тая вкусотия и се изяде бързо, къде на пържена филийка, къде с лъжицата. Наложи се и втори път да бъркам, че някои позакъсняха и изтърваха. :)<br /><br />П.П.<br />Забравила съм да ти похваля ананасовата торта. Мнооого вкусна беше.Wafihttps://www.blogger.com/profile/08037146477448116473noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-77552242737545945742016-06-23T19:18:35.565+03:002016-06-23T19:18:35.565+03:00Благодаря ти, мила Диди! Подавам ти едно бурканче ...Благодаря ти, мила Диди! Подавам ти едно бурканче на изпроводяк :) Усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-44933005038441102442016-06-23T19:17:09.424+03:002016-06-23T19:17:09.424+03:00При нас не издържа и два дена..изяде се :) Но пред...При нас не издържа и два дена..изяде се :) Но предполагам, че при правилно съхранение е доста траен! Поздрави :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-19177079067277247982016-06-23T13:35:33.675+03:002016-06-23T13:35:33.675+03:00Може ли да попитам колко време издържа крема в хла...Може ли да попитам колко време издържа крема в хладилника?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-16457100396514418032016-06-23T12:22:53.018+03:002016-06-23T12:22:53.018+03:00Разкошно предложение, Люси -
много ми допада, а с...Разкошно предложение, Люси - <br />много ми допада, а снимките и представянето са неустоими...<br />Благодаря - поздрави за теб и хубаво лято! <br />di_anihttps://www.blogger.com/profile/01295904706090464213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-26030099102296635962016-06-22T22:22:58.606+03:002016-06-22T22:22:58.606+03:00Wafi, стига си лежала...ще дремеш на ония свят :) ...Wafi, стига си лежала...ще дремеш на ония свят :) Ставай и да готвим заедно, пък после ми пиши с отзиви :) Усмивки най-сърдечни! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-63328445346328424622016-06-22T22:19:30.792+03:002016-06-22T22:19:30.792+03:00Благодаря, Даре! И ти "дразниш" често, а...Благодаря, Даре! И ти "дразниш" често, ама питаш ли ме как преглъщам по твоите рецепти :) Прегръдка, мила! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-8648230584444449752016-06-22T22:18:04.070+03:002016-06-22T22:18:04.070+03:00Значи, Вили, така си направи, пък после не забравя...Значи, Вили, така си направи, пък после не забравяй да ми пишеш с отзиви! Много усмивки от мен! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-25451035785739980642016-06-22T21:24:27.479+03:002016-06-22T21:24:27.479+03:00Да, мисля, че ще стане и с тахан. И аз си го помис...Да, мисля, че ще стане и с тахан. И аз си го помислих да го пробвам за следващия път честно казано, но сега имах само сусамов. Ще пробвам с лешников най-добре :) Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-62230689815884407652016-06-22T21:06:35.138+03:002016-06-22T21:06:35.138+03:00Каквито предпочитате. Аз слагам сурови, тъй като с...Каквито предпочитате. Аз слагам сурови, тъй като са по-полезни :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-56343823810868109092016-06-22T15:59:42.011+03:002016-06-22T15:59:42.011+03:00Ядките сурови ли са или се запичат?Ядките сурови ли са или се запичат?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-22122138594533597782016-06-22T15:57:02.246+03:002016-06-22T15:57:02.246+03:00МНого интересно! Аз понеже не обичам да ми хрупкат...МНого интересно! Аз понеже не обичам да ми хрупкат вдки в шоколада се чудя - дали вместо собственоръчно смлени ядки не може да се сложи същото количество лешников тахан, то пак са си смлени ядки но много фино смлени. Трябва да се пробва - лешниковия тахан за мен има вкис на не много слагка нутела, та може да се получи нещо нутелоподобно, ама без палмовото масло и другите глупости в нея :).Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-20238166160327821102016-06-22T15:36:07.435+03:002016-06-22T15:36:07.435+03:00Значи правя си огромната доза, зпазвам си половина...Значи правя си огромната доза, зпазвам си половината за мазане, а другата половина пека на нещо си за сладоледа.Според печенето може и до лавакейк да го докарам.<br />Златна си, Люси! Благодаря!Вили Коноваnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-57018646312244621012016-06-22T15:18:38.381+03:002016-06-22T15:18:38.381+03:00Ааааааа, не си човек! Как може да дразниш така нар...Ааааааа, не си човек! Как може да дразниш така народа, ааааа :)))<br />Много лесна рецепта, наистина :)Kokonahttps://www.blogger.com/profile/16223740025279908677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-67859405119046174432016-06-22T14:54:26.207+03:002016-06-22T14:54:26.207+03:00Е много си гадна. :D Тъкмо съм се наместила на хла...Е много си гадна. :D Тъкмо съм се наместила на хладно в леглото и замислям дрямка покрай децата и очите ми се ококориха. Сега ставам да бъркам, че лакомията надделя. <br /><br />Прекрасна си и рецептите ти също. Не минава седмица без да съм забъркала нещо твое.Wafihttps://www.blogger.com/profile/08037146477448116473noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-5780361393829126412016-06-22T14:51:59.831+03:002016-06-22T14:51:59.831+03:00"Започваме като разбиваме яйцата със захарта ..."Започваме като разбиваме яйцата със захарта и прибавяме постепенно от брашното и прясното мляко". Написано е :) , някой е пропуснал да прочете :) Усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-75598846678091566002016-06-22T14:09:36.899+03:002016-06-22T14:09:36.899+03:00Люси,а кога слагаме брашното?Пропуснала си май таз...Люси,а кога слагаме брашното?Пропуснала си май тази стъпка в обяснението.Anonymousnoreply@blogger.com