tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post6924976623717087614..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Веган шоколадова торта с пълнозърнесто брашно ( Постно) / Vegan chocolate cake with whole wheat flourЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-15066486724777160972020-12-01T14:35:30.811+02:002020-12-01T14:35:30.811+02:00Здравейте, според мен няма нужда да е подсладено. ...Здравейте, според мен няма нужда да е подсладено. Блатът е достатъчно сладък. Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-53722540505389771362020-11-29T13:37:52.158+02:002020-11-29T13:37:52.158+02:00Здравейте. Ядковото мляко трябва ли да е подсладен...Здравейте. Ядковото мляко трябва ли да е подсладено, тъй като купих бадемово без захар? Тортата изглежда страхотно, адмирацииAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/07028987989103843738noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-63298215898807354272017-12-15T16:43:48.836+02:002017-12-15T16:43:48.836+02:00Благодаря! Направих я с кокосова захар и краве мля...Благодаря! Направих я с кокосова захар и краве мляко, но се наложи да добавя още брашно, за да сгъстя сместа. Стана чудесна!! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-62300061768432329172017-12-11T11:20:30.922+02:002017-12-11T11:20:30.922+02:00Привет, Ася! Предполагам,че количеството на меда щ...Привет, Ася! Предполагам,че количеството на меда ще трябв ада е на вкус - 1/2 ч.ч. може би. Поздрави!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-91266643322627813912017-12-10T19:19:16.333+02:002017-12-10T19:19:16.333+02:00Здравейте! Казвам се Ася. Какво трябва да променя ...Здравейте! Казвам се Ася. Какво трябва да променя в рецептата, ако заменя захарта с мед? Благодаря за отделеното внимание :)<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-44000946631479617522017-03-19T22:16:29.678+02:002017-03-19T22:16:29.678+02:00Здравей, Анонимен. Сигурно имаш предвид пюрето. Не...Здравей, Анонимен. Сигурно имаш предвид пюрето. Не съм пробавала да го заменя със сладко, но предполагам, че ще стане :) Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-75713530068489272332017-03-19T14:38:11.457+02:002017-03-19T14:38:11.457+02:00А може ли да се замени с друго сладко?(напр. боров...А може ли да се замени с друго сладко?(напр. боровинково)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-78534796924322825992017-03-12T20:53:27.282+02:002017-03-12T20:53:27.282+02:00А какви други сладка може да се ползват? (с ягоди,...А какви други сладка може да се ползват? (с ягоди, с боровинки..)?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-37639857774602420892017-03-11T16:41:12.498+02:002017-03-11T16:41:12.498+02:00Аз също имам стевия, но тъй като тя е с доста по-р...Аз също имам стевия, но тъй като тя е с доста по-различен вкус, немога да предполжа как ще измени останалите съставки. Предполагам, че ще трябва да се намали леко колиеството течност. Пюрето може да е подсладено и ли не, зависи от сладостта на тиквата и вашия вкус за сладко :) Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-22346497607219962952017-03-10T18:54:18.703+02:002017-03-10T18:54:18.703+02:00Ако ползвам стевия вместо захар, трябва ли да нама...Ако ползвам стевия вместо захар, трябва ли да намаля количеството течност? <br />И още един въпрос - плодовото пюре подсладено ли със захар или не?Unknownhttps://www.blogger.com/profile/14877978771984347270noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-653644676462386832017-03-10T16:43:51.339+02:002017-03-10T16:43:51.339+02:00Благодаря ти, Лени! Сигурна съм, че ще оцениш пост...Благодаря ти, Лени! Сигурна съм, че ще оцениш постните рецепти :) Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-60213385891629437742017-03-10T16:42:22.078+02:002017-03-10T16:42:22.078+02:00Здравей, Руми! Няма проблем наистина в пропорциите...Здравей, Руми! Няма проблем наистина в пропорциите, това е близо чаша и половина брашно, плюс захарта и пюрето има доста гъсти съставки. :) Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-66012685882637345522017-03-10T16:40:46.698+02:002017-03-10T16:40:46.698+02:00Ао не държите десерта да е постен, може да ползват...Ао не държите десерта да е постен, може да ползвате и обикновено мляко. :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-8136294064668481512017-03-10T16:21:04.751+02:002017-03-10T16:21:04.751+02:00Проблем ли е да се използва обикновено прясно мляк...Проблем ли е да се използва обикновено прясно мляко?Mitankahttps://www.blogger.com/profile/06559583463524500500noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-22556326115911571292017-03-10T14:20:23.577+02:002017-03-10T14:20:23.577+02:00Люси, сладкиша изглежда божествено вкусен. Но се ч...Люси, сладкиша изглежда божествено вкусен. Но се чудя дали 360 мл мляко не са прекалено много за 180 г брашно и половин чаша какао.Дали не е обратната пропорция?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00398158367305695649noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-54103715456883457132017-03-10T12:44:47.578+02:002017-03-10T12:44:47.578+02:00Люси,
чудесна веган торта с пълнозърнесто брашно.И...Люси,<br />чудесна веган торта с пълнозърнесто брашно.Има много растителни продукти , с които може да се заменят успешно животинските храни - мляко, яйца, сметана.Днес има голямо разнообразие и от брашна така,че изборът е голям.Само трябва човек да налага в собствения си дом подобни рецепти и да променя вкусовите си рецептори.Много и интересни кулинарни шедьоври се получават.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.com