tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post6783083844718286843..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Домашен хляб - мек с дни (по метода тангзонг) / Homemade Bread :soft with days (Tangzhong method) Люсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-75582843225118509852022-09-02T20:02:42.481+03:002022-09-02T20:02:42.481+03:00Такъв е модела хлебче, ако искате си го направете ...Такъв е модела хлебче, ако искате си го направете на цяло. Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-34704323195886096572022-09-02T05:45:32.333+03:002022-09-02T05:45:32.333+03:00Хъм. А защо се прави на 4 питки, а не е като едно?...Хъм. А защо се прави на 4 питки, а не е като едно? Им ли разликата в крайният продукт? Така по на кузунак прилича.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-39359777003984272942016-03-28T23:15:49.890+03:002016-03-28T23:15:49.890+03:00Здравей, Деси! По принцип вентилатора увеличава те...Здравей, Деси! По принцип вентилатора увеличава температурата във фурната с около 10 градуса, тоест е около 190 градуса, но може да печете спокойно и на 180 градуса, Времето ще бъде пак горе-долу същото. Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-90085737378510507582016-03-28T23:12:52.761+03:002016-03-28T23:12:52.761+03:00И аз благодаря, Добринка! Да ви е сладко! И аз благодаря, Добринка! Да ви е сладко! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-58295685470168223132016-03-28T16:53:03.841+03:002016-03-28T16:53:03.841+03:00zdraveite,iskam da popitam ako fyrnata ne e s vent...zdraveite,iskam da popitam ako fyrnata ne e s ventilator na kolko gradysa triabva da se pe4e xliaba i kolko minytiAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/16862449176168869041noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-12644725153016089882016-03-28T13:50:48.508+03:002016-03-28T13:50:48.508+03:00Току що извадих хлебчето от фурната, не сме го пра...Току що извадих хлебчето от фурната, не сме го правили, но вида му е прекрасен!Благодаря ти за поредния шедьовър!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17114784689813975914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-58077841045926219222016-03-27T15:34:33.334+03:002016-03-27T15:34:33.334+03:00Правилно, Весе :) демек: Като се стъмнило ( да зав...Правилно, Весе :) демек: Като се стъмнило ( да завали), пак ще се пие :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-34820909647332961002016-03-27T15:32:57.960+03:002016-03-27T15:32:57.960+03:00Благодаря ти, мила! Дано ти хареса! Благодаря ти, мила! Дано ти хареса! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-9974689931387006212016-03-26T23:23:23.755+02:002016-03-26T23:23:23.755+02:00И какво все пак значи това ""Ка се е зач...И какво все пак значи това ""Ка се е зачурило, па ке се джока", ако го чуя няма да знам, че е на български:))Разсмя ме, нещо с дъжда ли е свързано?veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-84329080862353289192016-03-26T23:20:46.403+02:002016-03-26T23:20:46.403+02:00Непременно ще го направя, просто е фантазия!!!Непременно ще го направя, просто е фантазия!!!veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-78808275081574693362016-03-26T13:18:53.433+02:002016-03-26T13:18:53.433+02:00Здравей, Анонимен! Валенцето по-горе го направи не...Здравей, Анонимен! Валенцето по-горе го направи не само с тъмно, но и с квас. Има разлики най-вече заради кваса, но какви и доколко са големи, трябва да се опита :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-33164144700688380512016-03-25T20:55:18.802+02:002016-03-25T20:55:18.802+02:00Страхотно изглежда това хлебче!Предполагам е и тол...Страхотно изглежда това хлебче!Предполагам е и толкова вкусно!Лично аз предпочитам хляб направен не от бяло брашно,та се чудя какъв ли ще е резултата ако се направи от тъмно брашно!!!<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-60334742321109907602016-03-25T00:08:20.340+02:002016-03-25T00:08:20.340+02:00И аз преди време намерих този метод, заинтригува м...И аз преди време намерих този метод, заинтригува ме, но си остана само записан!:) Провокираш ме с тези прекрасни снимки!<br />Прегръдка, Люси!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-75253273979764314712016-03-24T15:00:40.275+02:002016-03-24T15:00:40.275+02:00Здравейте! Използвам от екстра качество на София м...Здравейте! Използвам от екстра качество на София мел!Поздрави и добър апетит! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-75080181447788053002016-03-24T14:42:55.825+02:002016-03-24T14:42:55.825+02:00Много интересен хляб.Искам да го направя в най-ско...Много интересен хляб.Искам да го направя в най-скоро време.А какво е брашното/марка/?Поздрави.hr.zhekovahttps://www.blogger.com/profile/05372994120228139140noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-92023695142796615242016-03-24T10:28:39.200+02:002016-03-24T10:28:39.200+02:00Благодаря, че мис е довери и остави отзивите си за...Благодаря, че мис е довери и остави отзивите си за хляба, Марго! Добре си го комбинирала - не бих отказал и аз на тези вкусове! Усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-3272806799077785432016-03-24T04:24:29.545+02:002016-03-24T04:24:29.545+02:00Люси, тъй като съм върл фен на домашния хляб, взех...Люси, тъй като съм върл фен на домашния хляб, взех че го направих веднага! OMG! Това е нечовешки вкусен хляб! lol Аз веднага го хапнах с домашна козя извара и сладко от сини сливи! Yum yum yum :)Маргоnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-62905701051945054672016-03-23T17:15:28.347+02:002016-03-23T17:15:28.347+02:00Люси, благодаря за отговора! Още утре ще покажа ре...Люси, благодаря за отговора! Още утре ще покажа резултат. А съвсем скоро ще ти напиша и за моя опит с кваса. Човек винаги има какво още да научи, но наистина хлябът с квас ми стана ежедневие- буквално.<br />Валенцетоhttps://www.blogger.com/profile/15058234092449415387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-66207277601728592182016-03-23T14:26:12.713+02:002016-03-23T14:26:12.713+02:00Благодаря ти, Валенце :) Не виждам проблем да не с...Благодаря ти, Валенце :) Не виждам проблем да не стане и с квас, но ще се радвам да споделиш резултата и тук, ако опиташ( И аз искам а почна да работя с квас, но все отлагам. Може да ми изпратиш някоя твоя изпитана рецепта и съвети :) ) Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-38594841790665473242016-03-23T14:21:09.635+02:002016-03-23T14:21:09.635+02:00Пропуснала съм го в описанието, благодаря, че ми п...Пропуснала съм го в описанието, благодаря, че ми посочихте пропуска Допълних го! Усмихнат ден! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-33113805311611483472016-03-23T14:10:11.333+02:002016-03-23T14:10:11.333+02:00В изброените продукти за хляба няма яйце, а в опис...В изброените продукти за хляба няма яйце, а в описанието за замесване на тестото - има. Има ли яйце в рецептата? Благодаря.<br />Д.Димитроваnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-76000664126868477932016-03-23T13:57:42.085+02:002016-03-23T13:57:42.085+02:00Люси, чудесно изглежда! Ще изпробвам скоро. Чудя с...Люси, чудесно изглежда! Ще изпробвам скоро. Чудя се обаче...аз от половин година меся само с квас. Дали ще се получи? Така или иначе ще пробвам, но да те попитам все пак.<br />Валенцетоhttps://www.blogger.com/profile/15058234092449415387noreply@blogger.com