tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post6685617423510133196..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Торта "Павлова" и вариация на торта "Павлова" / Pavlova Cake RecipeЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-49505101143368508952017-01-01T16:28:07.708+02:002017-01-01T16:28:07.708+02:00зависи от температурата на помещението. Все пак го...зависи от температурата на помещението. Все пак говорим за сурови белтъци, а и сметаната трябва да е на хладно. Аз лично препоръчвам да се слага крема преди поднасяне. Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-73742644928009004102016-12-30T16:35:11.034+02:002016-12-30T16:35:11.034+02:00Здравей Люси!
Искам да попитам крема, който се сл...Здравей Люси!<br /><br />Искам да попитам крема, който се слага отгоре, може ли да се сложи на блата и да остане до следващия ден, без да се "разпадне" цялата торта, или е по-добре грема да се добави преди сервирането? Аз направих крем, който е комбинация от разбити белтъци, сметана и портокал. Консистенцията не е течна, но не е и като на твърдо-разбита сметана.<br /><br />Благодаря предварително,<br />Илиян :)Илиянhttps://www.blogger.com/profile/08038894464944816931noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-24107704966972834302016-08-28T12:31:10.910+03:002016-08-28T12:31:10.910+03:00Привет, Соня! Това е един вид целувка, няма да има...Привет, Соня! Това е един вид целувка, няма да има проблем да издържи :) Радвам се, че ти е харесала рецептата! Поздрави сърдечни! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-38579684769070443062016-08-26T16:00:07.283+03:002016-08-26T16:00:07.283+03:00Здравей , Люси ! Блатът вече се пече , но се чудя ...Здравей , Люси ! Блатът вече се пече , но се чудя дали ще издържи до утре , ако го увия във фолио ? Естествено , след като изстине напълно .Благодаря за рецептата , стана бързо и лесно , макар че не бях правила белтъчно тесто .Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16910863447728284916noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-21202247109482677772014-12-04T12:10:19.506+02:002014-12-04T12:10:19.506+02:00Благодаря ти, Петя :) Разбира се, като повечето де...Благодаря ти, Петя :) Разбира се, като повечето десерти на белтъчена основа и този си има тънкости, но не знам, за мен е лесна. Няма много работа по-нея. Само едни белтъци, сметана и свежи плодове! Благодаря ти, че сподели тези важни "тайни", наистина тяхното спазване ще гарантира добър резултат. Сърдечни поздрави, мила! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-55285118078493651892014-12-04T11:29:39.392+02:002014-12-04T11:29:39.392+02:00Люси, твоята Павлова с череши е умопомрачителна......Люси, твоята Павлова с череши е умопомрачителна... Не съм съгласна , обаче, че е лесна тази пуста Павлова ! Моята първа, преди доста години, беше провал. Заради белтъците. Изядоха я, разбира се, но от тогава винаги много внимавам. Използвам яйца преседели няколко дни в хладилника и задължително ги оставям 5-6 часа на стайна температура , преди да ги разбия.Keranovahttps://www.blogger.com/profile/13898380860386601927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-65153443307054274982014-06-15T12:08:38.310+03:002014-06-15T12:08:38.310+03:00Привет Мария, благодаря ти за коментара :) Наистин...Привет Мария, благодаря ти за коментара :) Наистина поставката ми е подарък и не мога да ти кажа от къде е, но има много подобни продукти в интернет. Просто потърси в търсачката "поставка за торти цена" и ще ти се изпишат различни онлайн магазини. Надявам се да си намериш нещо подходящо. Сърдечни поздрави!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-11949172132620351702014-06-13T15:57:38.915+03:002014-06-13T15:57:38.915+03:00Както винаги приказно! Ще пробвам задължително, Т...Както винаги приказно! Ще пробвам задължително, Твоето "Рафаело" е любимото на толкова много хора вече :) Иии един въпрос, моля те, откъде да си купя такава стойка за торта, знам, че ти е подарък, но мнооооги ми трябват, поне две бройки :)<br />Марияhttps://www.blogger.com/profile/09641297722782396095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-20729559052286066202014-06-05T09:50:03.419+03:002014-06-05T09:50:03.419+03:00Благодаря, Nas! И аз ти желая прекрасен ден!Благодаря, Nas! И аз ти желая прекрасен ден!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-38928452149716248352014-06-04T12:22:12.588+03:002014-06-04T12:22:12.588+03:00Пробвах я веднъж и бях впечатлена от тази съвсем п...Пробвах я веднъж и бях впечатлена от тази съвсем простичка, но много ефектна торта.<br />Люси, всичките ти варианти са страхотни :) <br />Хубав ден ти желая nashttps://www.blogger.com/profile/17827941975276749343noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-61737281482893319982014-06-04T11:35:11.915+03:002014-06-04T11:35:11.915+03:00Весела, Гери, Павлинка, Таня, Яна и Зори, благодар...Весела, Гери, Павлинка, Таня, Яна и Зори, благодаря ви от сърце, момичета! Ако не сте правили тортата и не сте много по сладкишите, тази е много лесна и няма как да сбъркате :) И тъй като мога да се радвам ( за сега ) само на виртуално приятелство, сядайте на виртуалната масичка, слагам чай, кафе и от тортата парче :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-78370212563737419692014-06-04T00:55:01.489+03:002014-06-04T00:55:01.489+03:00Чудесни са и трите торти, а за балерината съм безм...Чудесни са и трите торти, а за балерината съм безмълвна! Zornitsa Nikiforovahttps://www.blogger.com/profile/14060435473369926852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-23757454062308808442014-06-03T16:02:11.214+03:002014-06-03T16:02:11.214+03:00Не красиво! Просто божествено красиво! Браво Люси!...Не красиво! Просто божествено красиво! Браво Люси!При Янаhttps://www.blogger.com/profile/05814653864505601719noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-86311864471254352922014-06-03T10:29:17.902+03:002014-06-03T10:29:17.902+03:00Люси, страхотни са, поздравления, а и снимките ти ...Люси, страхотни са, поздравления, а и снимките ти са прекрасни. Поздрави!Таняhttps://www.blogger.com/profile/18327329378898710576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-75059645021971326592014-06-03T01:17:34.799+03:002014-06-03T01:17:34.799+03:00Аз досега това чудо не съм го правила, но вече съм...Аз досега това чудо не съм го правила, но вече съм изкушена! Как добре изглеждаааа...Прегръдка, Люси!Pavlina Petkovahttps://www.blogger.com/profile/16840846765892741922noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-27621763072657579042014-06-02T16:48:24.137+03:002014-06-02T16:48:24.137+03:00Колко й се каня и аз, ако знаеш... Ама все ще й до...Колко й се каня и аз, ако знаеш... Ама все ще й дойде времето. :) Твоята е чудесна, Люси!<br />Поздрави!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-74365060046637355742014-06-02T14:12:38.699+03:002014-06-02T14:12:38.699+03:00Никога не съм правила тази торта, Люси, но твоята ...Никога не съм правила тази торта, Люси, но твоята изглежда много примамливо.veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.com