tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post6535385840139721180..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Топящи се в устата маслени сладки / Melt In Your Mouth Butter CookiesЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-40131787599671853502017-12-21T23:57:35.683+02:002017-12-21T23:57:35.683+02:00Страхотна рецепта, бързо, лесно и с топящ се в уст...Страхотна рецепта, бързо, лесно и с топящ се в устата сладък вкус! Поздравления! Всичките ви рецепта са уникални и много изискани! Продължавайте да ни радвате, за да можем и ние да се мотивираме да творим! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-46759034452043825362017-12-19T18:06:23.417+02:002017-12-19T18:06:23.417+02:00Здравей, Анонимен! Сигурно си сложил/а повечко бра...Здравей, Анонимен! Сигурно си сложил/а повечко брашно и затова. При мен остава пак леко да лепне, но като го направя върху набрашнен плот и с набрашнена точилка става. По-лесно е да с еразботи с по-студено тесто, защото тогава не лепне, но все пак е важно да е мекичко, за да са меки и сладките. Нищо, другия път ще станат! Поздрави и весели празници :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-47843343339776307952017-12-19T13:51:54.723+02:002017-12-19T13:51:54.723+02:00Привет,Люси!
Пробвах с половин доза,но станаха дос...Привет,Люси!<br />Пробвах с половин доза,но станаха доста твърдички.Къде се обърках според теб,че да не повтарям грешката следващия път?Иначе макар и твърди се излапаха доста бързичко.😄Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-23316439206649848632016-12-13T11:14:36.675+02:002016-12-13T11:14:36.675+02:00Зависи колко дебели и големи се направят формичкит...Зависи колко дебели и големи се направят формичките. най-добре е да се ориентирате по цвят - готови са като започнат да се зачервяват. Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-21037392671853052462016-12-12T23:58:38.904+02:002016-12-12T23:58:38.904+02:00kolko minuti se pekat
kolko minuti se pekat<br />Ibrahim Mollahalilogluhttps://www.blogger.com/profile/16864240448945832570noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-66946622480615439082016-12-08T23:24:29.743+02:002016-12-08T23:24:29.743+02:00Здравей, Анонимен! Сладките сами по себе си са мно...Здравей, Анонимен! Сладките сами по себе си са много трайни, но наистина бих ги нарекла крехки и нежни, особено ако се направят като тънките звездички. Затова и са толкова вкусни! Притеснявам се, че ще се счупят в пакетчетата, а не дали ще издържат. Но в блога имам други сладки, много подходящи за целта. Виж тези - http://lussisworldofartcraft.blogspot.bg/2015/12/pudding-cookies-three-ways.html или тези - http://lussisworldofartcraft.blogspot.bg/2014/12/easy-chocolate-crack-cookies.html или тези - http://lussisworldofartcraft.blogspot.bg/2012/12/blog-post_21.htmlЛюсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-75709840610468544692016-12-08T18:43:11.128+02:002016-12-08T18:43:11.128+02:00Здравей, Луси :) Колко време издържат сладките. Ис...Здравей, Луси :) Колко време издържат сладките. Искам да ги направя за коелдните торбички с лакомства, ако ги започна сега дали ще издържат?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-92223316241982148402016-02-01T11:27:25.849+02:002016-02-01T11:27:25.849+02:00И аз благодаря за милия коментар и позитивните отз...И аз благодаря за милия коментар и позитивните отзиви! Бъдете здрави цялото семейство и сърдечни поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-40689893115476757262016-01-31T19:44:50.642+02:002016-01-31T19:44:50.642+02:00Здравей Люси! За втори път приготвям тези финни, н...Здравей Люси! За втори път приготвям тези финни, нежни и топящи се в устата сладки. С тях посрещнахме Новата година, а сега ще посрещнем и 16-я рожден ден на голямата ми дъщеря, с асистенцията на тортата ти с топки :-)))))<br />Щастлива съм, че мога да разчитам на твоите рецепти тогава, когато моето въображение и вдъхновение си почиват! И воала! Винаги се получава! Благодаря ти за страхотните истории, рецепти и снимки! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01582906677218837556noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-34111207142974063892015-12-15T16:35:55.620+02:002015-12-15T16:35:55.620+02:00Здравей, Ани! Радвам се, че сте направили толкова ...Здравей, Ани! Радвам се, че сте направили толкова много, вкусни и уникални ( по форма) сладки :) Предполагам, че от топлината на ръцете маслото се топи по-лесно и поема повечко брашно, но не е голяма беля, тъй като така или иначе бисквитените теста са трошливи и деликатни в повечето случай. С тях се работи бързо, докато са още хладни, за да не почнат да лепнат и да се разпадат. вие сте се справи идеално с предизвикателството! Аз също ги намирам за достатъчно сладки и се радвам, че и при вас сладостта е била по мярка! Весели празници! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-81873660708401030922015-12-15T14:09:46.338+02:002015-12-15T14:09:46.338+02:00Здравей, Люси!
Направихме тези сладки с детенцето...Здравей, Люси!<br /><br />Направихме тези сладки с детенцето и наистина се получиха доста вкусни и...да, крехки е добра дума. Натъкнах се на някои разлики в процеса при и мен и в твоето описание. Главно в тестото - стана си нормално маслено тесто, което при разточване леко се нацепи по краищата и самите сладки лесно се "разпадаха"...та понеже го правихме с формички беше малко трудно. Не знам дали разликата идва от това, че ти ползваш миксер, а аз - ръце. Все пак се справихме, излязоха към 70 броя сладки...някое без ухо или крак, все пак 5-годишно ги изрязва;), но пък наистина вкусни! И понеже се обсъжда и сладостта - според мен са умерено сладки, което ги прави чудесни за деца, а и точно толкова им отива. <br />Благодаря за рецептата и уютни дни!<br /><br />АниДидо `Ancalagon` Симовhttps://www.blogger.com/profile/01873209866919744865noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-63725150803697122232015-11-30T11:10:53.568+02:002015-11-30T11:10:53.568+02:00Здравейте! Не съм спец в декорирането на сладки, н...Здравейте! Не съм спец в декорирането на сладки, но доколкото знам, трябва да са по-твърдички, за да понесат тежестта на айсинга. Тези сладки се топят в устата, тъй като са крехки и наистина с много нежна консистенция. Не казвам, че е невъзможно, но според трябва да сте много внимателни по време на процеса. За бройката не мога да кажа, тъй като бяха в различни по големина формички и дебелина, което няма как да се измери точно. Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-78150971710675145572015-11-28T21:37:45.320+02:002015-11-28T21:37:45.320+02:00Здравейте , подходящи ли са сладките за декорация ...Здравейте , подходящи ли са сладките за декорация с айсинг ? И колко вроя излизат приблизително ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-86994835679653970242015-11-27T11:01:02.969+02:002015-11-27T11:01:02.969+02:00Здравей, Краси! Тъй като често този вид сладки се ...Здравей, Краси! Тъй като често този вид сладки се поднасят поръсени с пудра захар, мисля, че нямат нужда от повече захар. Но ако те притеснява, винаги може да добавиш още малко при замесване. За печенето на сладките се ориентирай, когато започнат да придобиват лек розов загар. Времето ще бъде различно при различна големина и дебелина на сладките ( звездичките например ставаха по-бързо), затова смятам, че по-свят се ориентира най-лесно! Поздрави сърдечни! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-57859491949372067132015-11-27T10:50:51.628+02:002015-11-27T10:50:51.628+02:00Много ти благодаря, Вероника! Радвам се и се надяв...Много ти благодаря, Вероника! Радвам се и се надявам винаги да намираш нещо вкусно тук! Сърдечни поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-25978707806048533712015-11-27T10:45:11.517+02:002015-11-27T10:45:11.517+02:00Благодаря ти, Елена! Ще се радвам да ти харесат! С...Благодаря ти, Елена! Ще се радвам да ти харесат! Сърдечни поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-37179009319118604872015-11-26T17:39:06.144+02:002015-11-26T17:39:06.144+02:00Страхотни сладки, Люси! Омесих тестото на ръка и п...Страхотни сладки, Люси! Омесих тестото на ръка и понеже стана ронливо добавих 1 с.л. пр. мляко/ дано не е грешка/ и вече отлежава в хладилнока.Имам две питания: не е ли малко 1/2 ч.ч.пудра захар с оглед на 3ч.ч. брашно? И колко време се пекат?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06590017898427739313noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-20257202018808531352015-11-26T15:13:10.789+02:002015-11-26T15:13:10.789+02:00Привет Люси бисквитите са много хубави а също смят...Привет Люси бисквитите са много хубави а също смятам че са много вкусни.Откакто започнах да чета твоя блог се старая да приготвям всеки ден по нещо различно и вкусно.Благодаря ти за вкусните идеи.Veronicadimitrova003@gmail.comhttps://www.blogger.com/profile/15711767715005925211noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-29709194426473829892015-11-26T13:09:13.032+02:002015-11-26T13:09:13.032+02:00Люси,
запазвам си тези лесни сладки за предстоящит...Люси,<br />запазвам си тези лесни сладки за предстоящите празници.Лесна и същевременно красива украса с вилица.Чудесни са станали.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-38369581194739098512015-11-26T11:38:21.384+02:002015-11-26T11:38:21.384+02:00Ами Гери, то не случайно сме се надушили...интерес...Ами Гери, то не случайно сме се надушили...интересно ми е по-колко ли неща още си приличаме :) Почерпи се, мила и ти благодаря, че намина! Силна прегръдка! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-71590550800888747982015-11-26T11:27:50.490+02:002015-11-26T11:27:50.490+02:00Благодаря ти, Дианка! Чувствай се почерпена, тъй к...Благодаря ти, Дианка! Чувствай се почерпена, тъй като аз не пропускам да се черпя при теб и да тъпча джобите с каквото си приготвила ( за вкъщи). Прегръдка, мила! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-72332233628989221592015-11-25T21:11:33.326+02:002015-11-25T21:11:33.326+02:00Tе простичките неща са си най-вкусни, така че с уд...Tе простичките неща са си най-вкусни, така че с удоволствие ще се почерпя! :)<br />А за судокуто... не питай. Аз и докато вървя по улицата, пак го решавам на добрия ми стар телефон. Дано не се спъна някой ден... Ама то вече ми е навик. И книги чета в движение. :)))<br />Прегръдки, Люска!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-48030641628967551622015-11-25T18:20:47.423+02:002015-11-25T18:20:47.423+02:00Приказно начало на празничните предложения, Люси,
...Приказно начало на празничните предложения, Люси,<br />ароматни, нежни и фини - страхотен вкус...<br />Благодаря и поздрави за теб!di_anihttps://www.blogger.com/profile/01295904706090464213noreply@blogger.com