tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post6449993230603495707..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Зелен фасул и гъби на фурна / Green Beans and Mushrooms RecipeЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-20090082465736393802019-09-25T15:33:57.796+03:002019-09-25T15:33:57.796+03:00Здравей, Непознат! Не съм слагала вода, тъй като с...Здравей, Непознат! Не съм слагала вода, тъй като след отцеждането, те пак си имат течност и влага в тях. Вие може да добавите, но в всъщност просто леко запичам фасула, докато станат гъбките :) Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-82019177070739427342019-09-25T14:03:28.870+03:002019-09-25T14:03:28.870+03:00Само не разбрах след като се прехвърли в тава всич...Само не разбрах след като се прехвърли в тава всичко слага ли се вода и колко?<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05538271915942260130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-65047985090858604642016-05-21T14:13:54.626+03:002016-05-21T14:13:54.626+03:00Благодаря на всички! (Явно е публикация, на която ...Благодаря на всички! (Явно е публикация, на която досега не съм успяла да коментирам !) Радвам се, че ви харесва! Поздрави от сърце! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-40859730913950267882016-05-20T16:34:06.490+03:002016-05-20T16:34:06.490+03:00Да си призная досега хич не бях фен на зеления фас...Да си призная досега хич не бях фен на зеления фасул,но тази комбинация с гъби ме заинтригува и реших да пробвам.Стана адски вкусно и си го изядох почти цялото сама.Страхотна комбинация,лесна и вкусна рецепта. :)Epidemiologynews.bghttps://www.blogger.com/profile/15334072198341833129noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-50917340584324526992014-06-25T10:51:30.795+03:002014-06-25T10:51:30.795+03:00Люси,аз също от малка много обичах да влизам в пло...Люси,аз също от малка много обичах да влизам в плод-зеленчук и да вдишвам аромата,много специфичен и любим ми беше.Много харесвам този зелен фасул и то във всякакви версии,твоята също би ми доставила наслада на небцето!<br />Прегръдка!Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-12889518394247843172014-06-25T09:23:08.192+03:002014-06-25T09:23:08.192+03:00Поне гъбката да дръпна:))) Страшни снимки, Люси, м...Поне гъбката да дръпна:))) Страшни снимки, Люси, много, много изкушаващи, тази комбинация не съм я пробвала, обаче съм сигурна, че е много сполучлива, особено след тази презентация! Поздрави!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-84259570710034697742014-06-24T12:12:17.765+03:002014-06-24T12:12:17.765+03:00ето ми вечерята днес. Благодаря Люсието ми вечерята днес. Благодаря ЛюсиAnonymousnoreply@blogger.com