tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post586233215271565571..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Хрупкав печен карфиол / Crunchy Roasted CauliflowerЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger38125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-38505931806521382212021-11-11T13:53:11.525+02:002021-11-11T13:53:11.525+02:00Много се радвам :) Много се радвам :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-24039370910377525812021-11-11T13:40:08.775+02:002021-11-11T13:40:08.775+02:00Благодаря за рецептата, стана много хубав и хрупка...Благодаря за рецептата, стана много хубав и хрупкав.<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-54065548758741071192019-10-24T13:53:40.057+03:002019-10-24T13:53:40.057+03:00И аз благодаря за милия коментар, Нели :) Поздрави...И аз благодаря за милия коментар, Нели :) Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-34963151540407969222019-10-23T20:43:05.743+03:002019-10-23T20:43:05.743+03:00Варенето на карфиола в мляко убива силния специфич...Варенето на карфиола в мляко убива силния специфичен аромат на зеле в карфиола и става наистина прекрасен паниран карфиол. Благодаря за рецепатата!Nellyhttps://www.blogger.com/profile/05993673206872850915noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-47181442532373653162017-11-09T11:57:51.667+02:002017-11-09T11:57:51.667+02:00И аз благодаря :) И аз благодаря :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-58598431218027118622017-11-08T14:10:29.734+02:002017-11-08T14:10:29.734+02:00Много вкусно, благодаря за рецептата.:)Много вкусно, благодаря за рецептата.:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-25928547182469523062017-10-06T09:05:14.030+03:002017-10-06T09:05:14.030+03:00Здравей, Петя! Радвам се, че ти е харесал! Да, мож...Здравей, Петя! Радвам се, че ти е харесал! Да, може би причината е, че малко си го пресварила, все пак се пече после, но това понякога си зависи и от карфиола, а и не трябва да се пекат много гъсто едно до друго. Но като цяло няма да стане хрупкав чак като чипс :) Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-14684137234074452862017-10-05T21:47:35.592+03:002017-10-05T21:47:35.592+03:00Здравейте, Люси :) Тази вечер приготвих печения к...Здравейте, Люси :) Тази вечер приготвих печения карфиол, наистина стана вкусен, особено със соса! :) Само че ми се стори малко мек, очаквах да стане по-хрупкав.Може би съм го варила малко по-дълго. Хрупкав ли трябва да бъде?Петяnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-31583487412378353152015-10-23T11:18:09.159+03:002015-10-23T11:18:09.159+03:00Здравейте! И аз проядох карфиол едва от миналата г...Здравейте! И аз проядох карфиол едва от миналата година, та напълно разбирам как се чувствате! Има рецепти, които са просто отварящи -очите :) Поздрави от сърце и много се радвам, че споделихте впечатления! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-18035602181319923712015-10-22T21:02:13.599+03:002015-10-22T21:02:13.599+03:00Здравейте, сега си направих от този карфиол. Аз по...Здравейте, сега си направих от този карфиол. Аз по принцип не го ям, но исках да започна да го ям. Това е невероятно вкусно и вече ми е любимо! Благодаря много!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11550712591425907689noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-8195673778525061652015-10-22T12:49:15.989+03:002015-10-22T12:49:15.989+03:00Здравейте! Не мога да кажа със точност, тъй като з...Здравейте! Не мога да кажа със точност, тъй като зависи от много фактори - количество, сила на фурната, колко дълго е варен в млякото, на каква гъстота е карфиола в тавата, тъй като за да се запече добре трябва да се изсуши от влагата. Аз <br />го правя на око, но не мисля, че трябва да ви отнеме повече от 40 минути. Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-72445387059681607002015-10-21T11:05:11.770+03:002015-10-21T11:05:11.770+03:00В момента го правя, но минаха 30 минути и все още ...В момента го правя, но минаха 30 минути и все още изглежда недобре запечен. Бихте ли написали колко време ориентировъчно му трябва ? Благодаря !Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-67652783602228162532014-10-29T09:50:27.007+02:002014-10-29T09:50:27.007+02:00Здравейте, наименованието на дижонската горчица ид...Здравейте, наименованието на дижонската горчица идва от град в Източна Франция. Този вид горчица има специфичен вкус, но на пазара вече съществуват множество различни марки, които я предлагат. Поздрави!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-20170463532755513802014-10-27T22:37:58.152+02:002014-10-27T22:37:58.152+02:00Здр, какво ще рече дижонска горчица?Здр, какво ще рече дижонска горчица?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-62745702663245441162014-10-27T17:19:09.545+02:002014-10-27T17:19:09.545+02:00Много благодаря. Захващам се :)Много благодаря. Захващам се :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-48595628040938939862014-10-27T16:45:14.036+02:002014-10-27T16:45:14.036+02:00Здравейте, Анонимен! Пекох върху хартия за печене ...Здравейте, Анонимен! Пекох върху хартия за печене :) Сърдечни поздрави :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-85655541521424662272014-10-27T16:38:25.918+02:002014-10-27T16:38:25.918+02:00Здравейте и благодаря за хубавата рецепта.
Имам ед...Здравейте и благодаря за хубавата рецепта.<br />Имам едно питане - карфиолът на хартия ли се пече или с мазнина?<br />Мерси предварително.<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-56800717179957087802014-10-21T10:55:00.003+03:002014-10-21T10:55:00.003+03:00И аз благодаря, Гери! Поздрави! И аз благодаря, Гери! Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-27764823403636236942014-10-21T10:54:20.190+03:002014-10-21T10:54:20.190+03:00Благодаря, Веси :) Прегръдка! Благодаря, Веси :) Прегръдка! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-21041921577376817982014-10-21T10:51:44.491+03:002014-10-21T10:51:44.491+03:00Благодаря! Надявам се да имате възможност скоро и ...Благодаря! Надявам се да имате възможност скоро и да опитате и тази рецепта! Сърдечни поздрави!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-61036784159195429632014-10-21T10:50:42.799+03:002014-10-21T10:50:42.799+03:00И аз благодаря, Стефка! Поздрави! И аз благодаря, Стефка! Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-68781993674076900612014-10-20T16:34:29.832+03:002014-10-20T16:34:29.832+03:00Чудесна рецепта. Много харесвам карфиола и имам ня...Чудесна рецепта. Много харесвам карфиола и имам няколко изпитани рецепти, тази определено ще влезе в списъка ми. Благодаря! ;-)Гергана Жечеваnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-6118903411885603152014-10-16T21:17:32.764+03:002014-10-16T21:17:32.764+03:00И аз като Роси...Обещанието накрая ме кара непреме...И аз като Роси...Обещанието накрая ме кара непременно да опитам, не че снимките не ме спечелиха..veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-15004278265137002822014-10-16T18:24:28.965+03:002014-10-16T18:24:28.965+03:00Благодаря, Люси, работя вече по въпроса :)Благодаря, Люси, работя вече по въпроса :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-72942943764928893452014-10-16T16:46:42.313+03:002014-10-16T16:46:42.313+03:00Вчера правихме паниран карфиол,но ако бях протела ...Вчера правихме паниран карфиол,но ако бях протела тази рецепта щях да я изпробвам.Изглежда толкова вкусно....<br />Поздрави!Живкаhttps://www.blogger.com/profile/10543770615029967274noreply@blogger.com