tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post5799052342666948009..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Торта "Плодова пита" / Summer fruit cakeЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-31019838292365173402021-09-21T16:59:19.639+03:002021-09-21T16:59:19.639+03:00Здравей, Непознат. По принцип няма проблем, но аз ...Здравей, Непознат. По принцип няма проблем, но аз обичам да украсявам накрая със сметаната, защото като преседи малко изсъхва в хладилника.Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-13942393957721036162021-09-20T01:41:47.101+03:002021-09-20T01:41:47.101+03:00Здравей Люси,колко време издържа битата сметана да...Здравей Люси,колко време издържа битата сметана да има свеж вид. Ако я шприцовам вечерта, а поднеса тортата на другия ден вечерта, достатъчно ли добре ще изглеждат плодовете и сметаната? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14178869593955233861noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-30447707586097452422020-05-28T19:57:13.492+03:002020-05-28T19:57:13.492+03:00Ще дойде по-дебел пандишпана, но мисля, че и така ...Ще дойде по-дебел пандишпана, но мисля, че и така може да ги похарчите :) Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-5631035156930102222020-05-27T17:18:06.500+03:002020-05-27T17:18:06.500+03:00Здравейте, чудесна торта, за кръгла форма 26 см. м...Здравейте, чудесна торта, за кръгла форма 26 см. много ли ще се продуктите, дали да ги редуцирам...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-81835263370383761322020-05-04T20:12:13.732+03:002020-05-04T20:12:13.732+03:00Здравейте, може да ползвате и друга марка лек крем...Здравейте, може да ползвате и друга марка лек крем ванилия без варене или друг вид пудинг, но да се ползва изстуден. Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-14807360519743120702020-05-03T17:23:04.674+03:002020-05-03T17:23:04.674+03:00Здравейте,синът ми скоро става на годинка и бих ис...Здравейте,синът ми скоро става на годинка и бих искала да направя тази торта,но не мога да намеря крем оле при нас.Може ли да го заместя с друго.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13893560379520469093noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-36273079420200257772019-11-13T15:49:34.676+02:002019-11-13T15:49:34.676+02:00От бита сметана, Анонимен :) Поздрави и се извиняв...От бита сметана, Анонимен :) Поздрави и се извинявам за късния отговор! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-84417720471920036572019-11-08T19:59:07.597+02:002019-11-08T19:59:07.597+02:00Здравей Люси,моят въпрос е шприцованият бордюр от ...Здравей Люси,моят въпрос е шприцованият бордюр от какъв крем правиш?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-30442418103689419042019-06-28T10:33:48.742+03:002019-06-28T10:33:48.742+03:00Здравей, Анонимен. Щом си сложила желатин, няма да...Здравей, Анонимен. Щом си сложила желатин, няма да има проблем, кремът ще ти стегне така и така. Няма какво повече да направиш в случая, ако беше с варен крем, може да сложиш в него масло или някакъв друг втвърдяващ елемент, но си си взела студени кремове и стига да си разтворила желатина добре, всичко ще стегне и тортата ще се получи., Стискам палци и се надявам да се похвалиш. Поздрави от все сърце! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-21053517769631873812019-06-27T17:38:42.374+03:002019-06-27T17:38:42.374+03:00Здравей! Страхотна рецепта,за съжаление съм все ощ...Здравей! Страхотна рецепта,за съжаление съм все още неопитна в готвенето и се намирам в Германия,може би обърках крема,защото сложих 2 различни крема Оле,а не един крем Оле и пудинг.. Получих сместа,вкусна е ,но не мисля,че е достатъчно гъста.Някакви идеи как мога да я сгъстя? (Сложила съм и едно пакетче желатин и крема сиренето).<br /><br />Поздрви!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-50730229822376317442019-06-18T10:03:07.651+03:002019-06-18T10:03:07.651+03:00Здравей, Миглена. Да, към крем Оле си се прибавя н...Здравей, Миглена. Да, към крем Оле си се прибавя нужното мляко, а желатинът не винаги е в еднакви количества като грамаж на различните фирми, но е важно да ползвате такова количество, което да желира 500 мл течност. Това може да е желатина на прах от 7 г или 10 г, но може да е листа желатин. Просто прочетете опаковката и преценете колко да използвате ;) Поздрави и много усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-82254041349364003082019-06-17T13:51:13.945+03:002019-06-17T13:51:13.945+03:00Здравей Люси. Имам два въпроса. Първият е колко гр...Здравей Люси. Имам два въпроса. Първият е колко грама желатин трябва за крема и за крема искам да попитам крем Оле се разбива според указанията на опаковката и се прибавя крема сиренето или слагаме крема сиренето и добавяме неразтвореният крем Оле. Благодаря предварително. Поздрави Миглена Георгиева. 😊Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-13513445502609011572019-06-13T21:29:48.061+03:002019-06-13T21:29:48.061+03:00Здравей, Анонимен. Просто разтварям малко желатин ...Здравей, Анонимен. Просто разтварям малко желатин в компот или захарен сироп. Изчакам леко да тръгне да се сгъстява и ги минавам с четката отгоре :) Това е всичко. Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-73268816861158532082019-06-13T21:27:43.852+03:002019-06-13T21:27:43.852+03:00Режа колкото кажеш, Кате :) И направо да се видим ...Режа колкото кажеш, Кате :) И направо да се видим в някой замък с тебе, явно ни се "ваканцува". Благодаря ти, че се отби при мен :) Прегръдки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-15585814816177728842019-06-13T18:56:27.372+03:002019-06-13T18:56:27.372+03:00Привет Люси, тортата изглежда уникално! Моля те об...Привет Люси, тортата изглежда уникално! Моля те обясни как точно глазиращ плодовете? Мисля да опитам да я направя уикенда, да видя дали ще ми се получи. :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-62668970767249503782019-06-13T16:23:58.922+03:002019-06-13T16:23:58.922+03:00Режи едно голямо парче и да сядам тук, да разказва...Режи едно голямо парче и да сядам тук, да разказваш за замъка:). Поздрави, Люси!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.com