tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post569397737012676761..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Шоколадова торта "Марчело" / Chocolate Cake MarcelloЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger63125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-18371388163730862512024-02-29T12:21:04.304+02:002024-02-29T12:21:04.304+02:00200 мл200 млЛюсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-4274365866754616042024-02-26T12:56:15.918+02:002024-02-26T12:56:15.918+02:00Здравейте,с каква вместимост в мл е чаената чашаЗдравейте,с каква вместимост в мл е чаената чашаAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-59562508890124987912021-02-12T13:41:17.472+02:002021-02-12T13:41:17.472+02:00Здравей, Непознат. Разбира се, може да направиш вс...Здравей, Непознат. Разбира се, може да направиш всякакви промени по рецептата :) поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-28770367916621772912021-02-12T07:20:05.438+02:002021-02-12T07:20:05.438+02:00Здравей Люси, отдавна прочитам и препрочитам тази ...Здравей Люси, отдавна прочитам и препрочитам тази торта, но единственото което ме спира е крема.Понеже не ми допадат кремове с вкус на масло мисля да използвам ганаш.Та въпроса ми е пак ли сирупираме блатовете и може ли да се направи ганаш с бял шоколад? <br />Поздрави и благодаря.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-56878615806231460522019-12-21T11:14:25.508+02:002019-12-21T11:14:25.508+02:00Много благодаря за оставения коментар, Непознат! З...Много благодаря за оставения коментар, Непознат! За мен е голяма радост да съм участват в този хубав повод по някакъв начин.Поздрави от все сърце :)Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-52156500411198467962019-12-20T14:08:33.998+02:002019-12-20T14:08:33.998+02:00Страхотна торта!Реших се да я направя и аз за рожд...Страхотна торта!Реших се да я направя и аз за рождения ден на свекърва ми,която е много добър човек!Не стана перфектна на външен вид ,но затова пък беше перфектна на вкус :-) Благодаря,за рецептите които споделяте с нас !Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07122995903683060893noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-10326837456483616362019-06-26T11:03:55.650+03:002019-06-26T11:03:55.650+03:00Hi, Dani! I think that 20 cm will be ok for the ca...Hi, Dani! I think that 20 cm will be ok for the cake in that case. My cup is 200 ml, so I think it`s better to use : 5 eggs, 100 g of flour, 150 g of sugar, 50 g dark cacao, 1 tea spoon baking powder and rum to taste. For the cream 3 eggs, 125 g of sugar, 50 g cacao and 250 g butter. I hope this helps, although I think it will be fine to make the whole dosage of filling/ frosting cream and maybe skip the mirror glaze. Good luck and I hope you`ll get a lot of kisses from your boyfriend :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-21114880421300238072019-06-25T18:45:03.978+03:002019-06-25T18:45:03.978+03:00Hi Lussi! I will be preparing this cake in a few d...Hi Lussi! I will be preparing this cake in a few days as my boyfriend is crazy about chocolate,same as your mom! I just want to ask how to approach this recipe if I want a smaller cake (lets say half the size?)? Could you advise on how to reduce the proportions of ingredients and also what size should the baking tray be? Thanks!Daninoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-92108842609560872262019-01-09T16:34:15.925+02:002019-01-09T16:34:15.925+02:00Да, отново с миксера работим, иначе бих го уточнил...Да, отново с миксера работим, иначе бих го уточнила допълнително. Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-1293877334591784422019-01-02T00:12:30.903+02:002019-01-02T00:12:30.903+02:00Здравейте, имам следния въпрос:Сухите съставки за ...Здравейте, имам следния въпрос:Сухите съставки за блатовете с миксера ли се смесват или трябва на ръка?Благодаря предварително!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10532231096727596049noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-11352343638411923322018-12-07T11:04:38.641+02:002018-12-07T11:04:38.641+02:00Здравей, Непознат. Глазурата се прави от белтък, п...Здравей, Непознат. Глазурата се прави от белтък, пудра захар и няколко капки лимонов сос, като се слага белтъка да се бие, като се прибавя и пудрата захар, постепенно с лимоновия сок, докато получим бяла, точеща се се смес, която не е пухкава, а нещо като бяло лепило. Писала съм за нея на няколко пъти в блога, може да потърсиш в полето за търсене "айсинг" и ще ти излязат няколко публикации :) Поздрави и светли празници! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-6068873130068412202018-12-06T14:34:40.702+02:002018-12-06T14:34:40.702+02:00Благодаря за прекрасната рецепта. Правих я три път...Благодаря за прекрасната рецепта. Правих я три пъти и много ни харесва. Мисля че в твоя блог срещах рецепта за бяла ледена глазура с нишесте за декорация на бисквитки или бъркам, защото не я намирамAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/09932005177948345900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-40161886583678693892018-10-19T11:16:38.833+03:002018-10-19T11:16:38.833+03:00Thank you :) Greetings!Thank you :) Greetings!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-64435196743278603402018-10-19T09:04:31.450+03:002018-10-19T09:04:31.450+03:00So amazing So amazing clipping path servicehttps://uniqphotographytips.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-29367252111596389712018-10-03T13:05:11.918+03:002018-10-03T13:05:11.918+03:00Thank you so much, Oscar :) Thank you so much, Oscar :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-85460840958804596672018-10-03T07:41:01.334+03:002018-10-03T07:41:01.334+03:00It's an awesome blog. I really like this recip...It's an awesome blog. I really like this recipe. Oscar Fernandezhttps://www.clippingsolutions.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-7705252735267572582018-06-28T15:21:40.636+03:002018-06-28T15:21:40.636+03:00Благодаря ти, Боби :) Да, мисля, че ще станат да с...Благодаря ти, Боби :) Да, мисля, че ще станат да се изрежат цифри като цяло, но зависи и колко големи са :) Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-50368827887524484702018-06-28T09:12:21.842+03:002018-06-28T09:12:21.842+03:00Здравей, Люси. Тортата изглежда фантастично! Искам...Здравей, Люси. Тортата изглежда фантастично! Искам да попитам дали е възможно блатовете да се режат във формата на цифри след изпичането, или ще се начупят?Бобиnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-2035575590159664402018-06-15T15:08:29.180+03:002018-06-15T15:08:29.180+03:00Здравей, Иве ;) Няма да има проблем. Просто го опа...Здравей, Иве ;) Няма да има проблем. Просто го опаковай в стреч фолио или нещо подобно. Един ден ще издържат без проблем. Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-55590284706647704012018-06-15T12:47:05.443+03:002018-06-15T12:47:05.443+03:00Здравей, Люси! Тортата изглежда много вкусна! Имам...Здравей, Люси! Тортата изглежда много вкусна! Имам въпрос относно блатовете, ще мога ли да ги направя 1 ден преди да сглобя тортата.. и ако няма да е проблем как най-добре да ги съхраня без да се изгуби сочноста им?Ivelinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-43548516938968424642018-06-09T10:43:34.807+03:002018-06-09T10:43:34.807+03:00Здравей, Сами :) Може винаги да намериш в Billa - ...Здравей, Сами :) Може винаги да намериш в Billa - има на Dutch lady и едно чешко, което също става :) Поздрави :) <br />Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-13141038658907724732018-06-08T14:15:15.515+03:002018-06-08T14:15:15.515+03:00Здравей Люси, прекрасна торта за прекрасен повод.
...Здравей Люси, прекрасна торта за прекрасен повод.<br />Имам намерение да я пробвам през уикенда.<br />Въпросът ми е следния, за огледалната заливка си написала, че си използвала консерва подсладено, гъсто кондензирано мляко (397 г), което нямам представа от къде да купя? <br />Поздрави,<br />СамиAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/02197420889966698227noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-46904019539027843882018-05-10T21:10:47.885+03:002018-05-10T21:10:47.885+03:00Много, много се радвам :) Благодаря, че оставихте ...Много, много се радвам :) Благодаря, че оставихте отзиви :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-18411662405619670592018-05-10T18:31:48.654+03:002018-05-10T18:31:48.654+03:00най-хубавата торта,която съм правила,страхотно се ...най-хубавата торта,която съм правила,страхотно се получи.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-60044430217660073682018-03-22T09:46:32.351+02:002018-03-22T09:46:32.351+02:00Благодаря за отговора!Въпреки това я направих!Хуба...Благодаря за отговора!Въпреки това я направих!Хубав ден!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04385678133479636657noreply@blogger.com