tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post509920906530540299..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Много шоколадова торта с тъмна бира / Epic Chocolate Stout Cake Люсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-61270647932832973322021-01-10T18:21:53.606+02:002021-01-10T18:21:53.606+02:00Благодаря за оставените отзиви :) Благодаря за оставените отзиви :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-63519147122576714742021-01-10T15:55:05.397+02:002021-01-10T15:55:05.397+02:00Страхотна торта, не е суха, плътна е, вкусовете се...Страхотна торта, не е суха, плътна е, вкусовете се съчетават прекрасно! Благодаря за рецептата! Клавдияhttps://www.blogger.com/profile/15827497350252274635noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-1036847901993804592020-05-15T14:07:31.483+03:002020-05-15T14:07:31.483+03:00Здравей, Анна! Мисля, че може да замениш заквасена...Здравей, Анна! Мисля, че може да замениш заквасената сметана с гъсто кисело мляко в случая. Не мога да кажа, че тортата е сочна - по-скоро е наситено шоколадов,а като на брауни, което леко лепне по небцето и зъбите и определено ми е много любима като текстура, макар и да не е сочна. Винаги може да я напоиш допълнително с кафе или пък да напрвиш двойна доза крем, но според мен е чудесна и така ;) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-30409103292079685842020-05-15T13:52:28.747+03:002020-05-15T13:52:28.747+03:00Здравей, Люси :)
Мисля да направя тази торта за мъ...Здравей, Люси :)<br />Мисля да направя тази торта за мъжО, който има рожден ден в неделя. Имам две питанки - ако пропусна заквасената сметана, дали нещо ще се промени фатално? Или с какво да я заменя? И другото, понеже кремът не е изобилен, така да се каже, сочна ли се получава тортата или по-суха?Аннаnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-49029057688323726522019-11-25T16:59:26.213+02:002019-11-25T16:59:26.213+02:00Здравей, Анонимен. Мисля, че ще се получи. Може да...Здравей, Анонимен. Мисля, че ще се получи. Може да ма разлика леко във вкуса и текстурата, но като цяло ще стане. :) Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-63335197007637294202019-11-25T09:18:10.411+02:002019-11-25T09:18:10.411+02:00Здравей, Люси! Имам въпрос - ако сложа чаша бяла и...Здравей, Люси! Имам въпрос - ако сложа чаша бяла и чаша кафява захар дали ще стане добре? Много харесвам аромата на кафявата захар, но тъй като съм лаик в правенето на торти реших да се допитам до теб :-) Благодаря предварително! С пожелание за хубава и спокойна седмица !Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-68804452524565791992018-08-31T16:45:17.308+03:002018-08-31T16:45:17.308+03:00Здравей, Криси! Мисля, че няма да имаш проблем. Ув...Здравей, Криси! Мисля, че няма да имаш проблем. Увий ги хубава в стреч фолио, по индивидуално и после ги остави на стайна температура да се размразят :) Поздрави :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-25167287957665025802018-08-30T15:19:15.253+03:002018-08-30T15:19:15.253+03:00Здравей Люси! Тортата изглежда невероятно! Искам д...Здравей Люси! Тортата изглежда невероятно! Искам да те попитам дали блатовете ще издържат, ако ги направя 5 дни по-рано? Мисля да ги замразя. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06754607373338798494noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-85385265282719003022017-03-09T10:26:31.525+02:002017-03-09T10:26:31.525+02:00Благодаря ти, Весе! Силни, сестрински прегръдки от...Благодаря ти, Весе! Силни, сестрински прегръдки от мен <3Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-85957722229429251862017-03-08T20:13:17.397+02:002017-03-08T20:13:17.397+02:00Благодаря от сърце, моя фенке :) И аз още помня то...Благодаря от сърце, моя фенке :) И аз още помня този черен ден, но ето,. е настанаха светли времена за мен. Благодая за милите думи и пожелания, да ти се връщат стократно! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-76835076055389417802017-03-08T20:09:41.438+02:002017-03-08T20:09:41.438+02:00Благодаря сърдечно, Анонимен! Благодаря сърдечно, Анонимен! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-61622961872318618562017-03-08T20:08:47.733+02:002017-03-08T20:08:47.733+02:00Благодаря ти, Илианка! Прегръдки силни! Благодаря ти, Илианка! Прегръдки силни! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-5117703346569703942017-03-08T20:06:40.182+02:002017-03-08T20:06:40.182+02:00Здравей и едно огромно благодаря за всичко написан...Здравей и едно огромно благодаря за всичко написано, Марта! Не знам как да опиша колко ме трогна! Радвам се, че ти доапада, пък да знаеш, ще има десерти и с винце :) усмивки и поздрави най-сърдечни! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-89449108389301841492017-03-06T17:24:28.335+02:002017-03-06T17:24:28.335+02:00Здравей, Анонмен! Отговорих ти другаде, но и тук щ...Здравей, Анонмен! Отговорих ти другаде, но и тук ще кажа - не съм пробвала с друго брашно, но захарта не може да се замени със стевия! Поздрави!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-3705716495501295222017-03-05T23:31:22.615+02:002017-03-05T23:31:22.615+02:00сестра ти:)сестра ти:)veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-46210447462753738402017-03-05T23:31:05.743+02:002017-03-05T23:31:05.743+02:00Люска, не знам за сестрати, но ако трябва дсега да...Люска, не знам за сестрати, но ако трябва дсега да си поръчвам сестра - бих си поръчала теб:)<br />И тази торта ще пробвам някой ден, да знаеш!<br />И...проблясъците на гениалност са винаги мързеливи, забелязала съм:))veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-26571768128193804122017-02-25T16:44:26.038+02:002017-02-25T16:44:26.038+02:00Жива и здрава да е сетричката ви. Това са едни от ...Жива и здрава да е сетричката ви. Това са едни от най -обичните ни същества. <br />Невероятна торта,сигурна съм,че и на вкус е такава (обожавам шоколад,много шоколад).<br />Честито и за миксера ти,помня,когато твоя издаде багажа. :)<br />Поздрави от една твоя фенка:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03079965243495212533noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-20232216049412591602017-02-24T17:31:33.969+02:002017-02-24T17:31:33.969+02:00Имам питане-можели да заменя брешното с оризово бр...Имам питане-можели да заменя брешното с оризово брашно и захарта да бьде селвия?Благодаря.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-5291799888543263292017-02-24T14:42:31.737+02:002017-02-24T14:42:31.737+02:00Да ти е здрава и много щастлива сестричката. А тор...Да ти е здрава и много щастлива сестричката. А тортата изглежда страхотно, ще се пробва 😃<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-24469469541209374212017-02-24T14:16:50.872+02:002017-02-24T14:16:50.872+02:00Да ти е жива и здрава сестричката, Люси! А тортата...Да ти е жива и здрава сестричката, Люси! А тортата е просто прекрасна!Ilianahttps://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-88950703553425185252017-02-24T13:39:10.446+02:002017-02-24T13:39:10.446+02:00Здравей,вълшебна Люси!
Да ти е жива и здрава сест...Здравей,вълшебна Люси!<br /><br />Да ти е жива и здрава сестричката!И определено е късметлийка със сестра като теб!Уникална торта, за пореден път поръсваш с магически прах шоколадовите ни фантазии, а резултатът е повече от вълшебен!Не пропускам да се отбия при теб, не само за да видя поредната фантазна рецепта,а и за да си повдигна настроението, с толкова много свежест и хумор представяш рецептите си!Продължавай все така да ни радваш!За пореден път ни представяш интересни продукти, с които твориш кулинарните си вълшебства:) Тъй като за мен специално бирата е може би най-вкусният алкохол (е,и винце обичам;), моля те да споделиш откъде може да се намери този вид, който си използвала в рецептата!Звучи толкова интригуващо като вкус!А тортичката определено си заслужава,изглежда като шоколадов екстаз!Хубав и слънчев ден,слънчева Люси!Поздрави!<br />Марта Anonymousnoreply@blogger.com