tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post4709499110321908535..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Запечено пуешко със сметана и топено сирене / Turkey legs in a creamy cheese sauceЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-9682958641569106502019-07-29T10:43:31.203+03:002019-07-29T10:43:31.203+03:00Така е, Васи! И аз обичам филето повече, но такова...Така е, Васи! И аз обичам филето повече, но такова беше останало този път. Сосестите манджички са върхът! Благодаря за оставения коментар! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-25145852285623154042019-07-26T20:00:42.554+03:002019-07-26T20:00:42.554+03:00О, да! Тук съм с две ръце и два крака в твоя подкр...О, да! Тук съм с две ръце и два крака в твоя подкрепа! И за сметановия сос, и за преоцененото пуешко! Аз също не пропускам да се "облажа" с такова, само че по-често си избирам филенце, и го правя на чуден паприкаш! А подобна сосеста манджичка търпи много импровизации и интерпретации, и е сред любимите у дома - кога на фурна, кога в дълбок тиган, кога с пилешко, или свинско... все върви :)Васиhttps://picklesneck.wordpress.com/noreply@blogger.com