tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post434647273053051667..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Лесна торта с шоколадови топчета / Chocolate balls cakeЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger131125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-92118329656214749282018-09-09T13:41:21.472+03:002018-09-09T13:41:21.472+03:00Много благодаря, Мариела! Поздрави сърдечни! Много благодаря, Мариела! Поздрави сърдечни! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-42516836678751683822018-09-07T12:14:05.617+03:002018-09-07T12:14:05.617+03:00Най-любимата семейна торта!!!Най-любимата семейна торта!!!marielasol40@gmail.comhttps://www.blogger.com/profile/09183252877665883584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-74805618986949127522018-01-23T23:37:32.458+02:002018-01-23T23:37:32.458+02:00И аз благодаря за оставените отзиви, Анонимен ( ос...И аз благодаря за оставените отзиви, Анонимен ( остави ми и име следващия път). Сърдечни поздрави и чакам още от твоите впечатления ;) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-37117884198448993262018-01-22T19:40:33.402+02:002018-01-22T19:40:33.402+02:00Много вкусна торта! На вкус я докарах още от първи...Много вкусна торта! На вкус я докарах още от първия път, от втория успях даже да ѝ направя приличен външен вид :)) Благодаря ти, Люси, за страхотната идея, продължавай в същия дух, верен фен съм ти!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-72598320090735651442018-01-05T20:17:12.311+02:002018-01-05T20:17:12.311+02:00Може да се замени с различни видове сметани и сире...Може да се замени с различни видове сметани и сирена, въпрос на вкус :) все ще се желира - просто някои ще я направят по-тежка, други по-лека ;) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-49979323570429500942018-01-05T15:16:50.891+02:002018-01-05T15:16:50.891+02:00 Здр.искам да попитам рикотата с какво мога да я з... Здр.искам да попитам рикотата с какво мога да я заменя?Вместо заквасена сметана може ли сметана си бита?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-89696256405697729982017-12-27T13:17:59.214+02:002017-12-27T13:17:59.214+02:00Всяка коледа последните три години сме с тази торт...Всяка коледа последните три години сме с тази торта . Миналата година добавих вместо кокос пасирана круша , ябълка и канела , а тази година пресни ягоди ❤️ . Страхотна , лесна а понякога вместо топките отгоре я покривам с фондан . Pin uphttps://www.blogger.com/profile/07770619634423944256noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-18508302030914537042017-06-01T22:55:58.091+03:002017-06-01T22:55:58.091+03:00Благодаря от сърце за оставените отзиви, Боряна! Д...Благодаря от сърце за оставените отзиви, Боряна! Да ви е сладко! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-11796375477167812332017-05-29T15:43:54.068+03:002017-05-29T15:43:54.068+03:00Здравейте! Днес ме вдъхновите и направих тази прек...Здравейте! Днес ме вдъхновите и направих тази прекрасна торта! Мисля, че стана страхотна! Рецептата за блата ще бъде използвана и след път, когато правя торта или кекс. Благодаря за страхотните рецепти! <br />Сладък ден! Борянаnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-63221848207274580482017-04-09T11:54:25.002+03:002017-04-09T11:54:25.002+03:00Здравей, Анонимен. Може би е оптнела повечко време...Здравей, Анонимен. Може би е оптнела повечко време желатина да стегне, но като цяло трябва да е проблем с желатина. Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-73072871197887345252017-04-08T20:48:15.427+03:002017-04-08T20:48:15.427+03:00zdraveite i az napravih ot tazi prekrasna torta s ...zdraveite i az napravih ot tazi prekrasna torta s blata se spravih no krema ne mi se sgasti kakav moje da e problema ina4e e vkusna<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-78104892182365790302017-02-24T13:46:32.060+02:002017-02-24T13:46:32.060+02:00Ммм, чудесно звучи с вишните :) Браво! Поздрави и ...Ммм, чудесно звучи с вишните :) Браво! Поздрави и благодаря за оставените отзиви! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-6883991057073112972017-02-23T20:04:34.602+02:002017-02-23T20:04:34.602+02:00Люси, благодаря за рецептата! Стана много вкусна т...Люси, благодаря за рецептата! Стана много вкусна торта с добавка от мен сладко от вишни. Другия път ще сложа повече заквасена сметана,защото искам да е още по-сочна :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-26611711532476733542016-12-18T20:45:50.999+02:002016-12-18T20:45:50.999+02:00Привет, Ели! Обикновено ги смесвам двете смеси. Ри...Привет, Ели! Обикновено ги смесвам двете смеси. Рикота използвам с марката на Кауфланд. Поздрави сърдечни :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-11636225276509587432016-12-18T20:44:25.329+02:002016-12-18T20:44:25.329+02:00Благодаря, Зоя! Сърдечни поздрави! Благодаря, Зоя! Сърдечни поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-17752766646018806122016-12-15T18:22:35.447+02:002016-12-15T18:22:35.447+02:00Здравейте, аз да попитам,сместа за скаличките и за...Здравейте, аз да попитам,сместа за скаличките и за топките от блата, съединявате ли ги? <br />или топките от блата са за вътрешността, а от сместа за скаличките за украсата?<br />И каква рикота използвате?<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03826170714864233317noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-65322114686292234732016-12-09T10:55:18.275+02:002016-12-09T10:55:18.275+02:00Невероятни рецепти,няколко вече са пробвани и са м...Невероятни рецепти,няколко вече са пробвани и са много хубави!Зоя Петроваnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-9278837800647599762016-11-06T21:24:56.019+02:002016-11-06T21:24:56.019+02:00Чудесна торта! У дома много се хареса! Със сигурно...Чудесна торта! У дома много се хареса! Със сигурност ще повторим!Unknownhttps://www.blogger.com/profile/14760871621765914734noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-76062275069606037312016-11-02T13:30:13.695+02:002016-11-02T13:30:13.695+02:00Привет, Лидия. Обикновено вътрешността на блата е ...Привет, Лидия. Обикновено вътрешността на блата е доста влажна, докато е топла и ако се работи с леко затоплени продукти - масло и мляко, те правят сместа много гладка. Никога не ги меря, слагам на око, тъй като в зависимост колко ми е сочен или по-сух станал блата поемат различно количество. Важното е да се получи гладка и лесна за оформяне паста. Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-7836892741257252772016-10-31T12:06:43.933+02:002016-10-31T12:06:43.933+02:00Здравей,аз искам малко повече инфо за топчетата. К...Здравей,аз искам малко повече инфо за топчетата. Как се получават с толкова гладка консистенция? Блиндираш ли изрезките от блата и колко масло и мляко се слага? Благодаря!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09462881234648457008noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-12138236995148330872016-09-13T12:54:14.033+03:002016-09-13T12:54:14.033+03:00Привет, Анонимен! Звучо повече от вкусна тази вари...Привет, Анонимен! Звучо повече от вкусна тази вариация и със сигурност ще я опитам и аз! Поздрави от сърце и благодаря, че писа! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-52730674102483560032016-09-11T20:33:29.351+03:002016-09-11T20:33:29.351+03:00Люси, благодаря Ви за чудесната рецепта ! Аз си по...Люси, благодаря Ви за чудесната рецепта ! Аз си позволих малко импровизации - замених заквасената сметана с течна и прибавих Маскарпоне. Издълбания блат поръсих с малко ром , половината от издълбаните трохи леко ги препекох и украсих тортата с тяхAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-72412525079945112212016-05-24T13:46:00.185+03:002016-05-24T13:46:00.185+03:00Ева, желатинът ще желира всяка течност, която е къ...Ева, желатинът ще желира всяка течност, която е към 500 мл, така че може да си играете с пропорциите и вида сметана, ако решите. Поздрави и успех ( сигурна съм, че мъжът ви ще остане доволен :))! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-74844360417388781832016-05-21T21:46:03.703+03:002016-05-21T21:46:03.703+03:00Здравейте подстрекателке,понеже мъжа ми не си пада...Здравейте подстрекателке,понеже мъжа ми не си пада много по заквасената сметана,ако сложа малко и течна дали ще се получи крема,примерно 100 мл и ако да желатина пак ли толкова да бъде или да го увелича малко.Всъщност рикотата е 250 гр.Благодаря предварително.Ева<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-37959797973646076042016-04-27T13:06:13.932+03:002016-04-27T13:06:13.932+03:00Привет, Глория!Много се радвам, че и ви е харесала...Привет, Глория!Много се радвам, че и ви е харесала и си имала възможност да създадеш и твой собствен вариант, който звучи много, много вкусно! Сърдечни поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.com