tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post4290400349445724882..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Бавно печено заешко с чоризо и гъби / Slow cooked rabbit with chorizo and mushroomsЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-4647447582048648332014-07-06T11:47:26.230+03:002014-07-06T11:47:26.230+03:00Благодаря сърдечно! Поздрави!Благодаря сърдечно! Поздрави!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-10029761142399267852014-07-05T20:08:47.499+03:002014-07-05T20:08:47.499+03:00Благодаря! Имате невероятно местенце, страхотно вд...Благодаря! Имате невероятно местенце, страхотно вдъхновение сте :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-9103086361572266412014-07-05T19:34:07.804+03:002014-07-05T19:34:07.804+03:00Здравейте Анонимен, хубаво след като ястието заври...Здравейте Анонимен, хубаво след като ястието заври, да го намалите на умерена фурна - около 160 градуса и нека къкри така докато се развари и месото се отделя лесно от кокала! Поздрави!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-36408062361000099642014-07-05T14:49:13.304+03:002014-07-05T14:49:13.304+03:00Много изкусително изглежда, и вкъщи обичаме зайче:...Много изкусително изглежда, и вкъщи обичаме зайче:)) Смятам да го приготвя, но искам да ви попитам за печенето - първо на максимална температура, а след това като покриваме с фолио отново ли е на мах градусите или намаляме фурната?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-85505245425545352482013-10-28T10:59:46.821+02:002013-10-28T10:59:46.821+02:00Oh god lord. Само това мога да кажа мх :-)Oh god lord. Само това мога да кажа мх :-)Vixihttps://www.blogger.com/profile/14661300933588521221noreply@blogger.com