tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post428100733941946330..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Нежна крем-торта с рози и сметана / Amazing Rose Petals Cake RecipeЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger26125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-6570068690934463022015-05-26T10:38:25.160+03:002015-05-26T10:38:25.160+03:00Веселка, благодаря ти, мила! Ако минаваш насам, вс...Веселка, благодаря ти, мила! Ако минаваш насам, все ще намеря с нещо да го напълня! Гледам без сладичко да не оставаме :) Прегръдки, мила! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-90663872088072123522015-05-25T21:50:43.913+03:002015-05-25T21:50:43.913+03:00Аааа, абе, ти девойко недостатъци нямаш ли...?:)) ...Аааа, абе, ти девойко недостатъци нямаш ли...?:)) То, бива, бива талант, креативност, остроумие, доброта...възхитена съм, Люси, направо не знам какво да кажа! <br />И яд ме е, и още как, че не съм наблизо - да дойда с канчето!veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-34547861596284684942014-06-05T09:42:35.276+03:002014-06-05T09:42:35.276+03:00Много неприятно Ани :( , за съжаление нямам обясне...Много неприятно Ани :( , за съжаление нямам обяснение защо е станало така. Аз моите ги направих рано сутрин и като почнаха да съхнат се втвърдиха. Бях ги наредила върху хартия за печене, но наредени листенцата едно до друго, без да се допират. Изсъхнаха за няколко часа. Поздрави!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-49869351117805164492014-06-04T19:44:53.026+03:002014-06-04T19:44:53.026+03:00При мен листенцата не се получиха като при теб-за ...При мен листенцата не се получиха като при теб-за едно денонощие не успяха да изсъхнат, смалиха се и бяха като увехнали. :(Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05889713265464426270noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-90184737564756174142014-05-26T12:48:57.932+03:002014-05-26T12:48:57.932+03:00Алекс, те наистина са си сурови листенца, но розит...Алекс, те наистина са си сурови листенца, но розите са от ядливите цветя, тъй че няма проблем. Белтъка им придава един невероятен стъклен блясък, и като има захар, стават нещо като чипс. Усмихнат и слънчев ден ти желая!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-91287335611648085962014-05-26T12:46:06.398+03:002014-05-26T12:46:06.398+03:00Здравей Ани, розова вода може да се намери на мно...Здравей Ани, розова вода може да се намери на много места, но аз я купувам от магазин за етно и български сувенири. Поздрави!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-24131553442057162014-05-24T21:45:09.998+03:002014-05-24T21:45:09.998+03:00Здрасти,Люси! Тортата изглежда главозамайващо,напр...Здрасти,Люси! Тортата изглежда главозамайващо,направо Рудолф пасти да яде пред теб... Имам само един въпрос,свързан с розовите листенца,а именно има ли някаква термична обработка или магията е в намазването с белтъците?? Не остават ли сурови? Тази мисъл малко ме смущава... :) Благодаря,лека вечер( или ден съответно).Алексhttps://www.blogger.com/profile/07873071692444136516noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-34777847692607489662014-05-23T15:30:38.235+03:002014-05-23T15:30:38.235+03:00А розова вода? От къде?А розова вода? От къде?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05889713265464426270noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-26545187861697847152014-05-11T18:59:54.472+03:002014-05-11T18:59:54.472+03:00Здравейте Анонимен, аз вече слагам на око, но и сп...Здравейте Анонимен, аз вече слагам на око, но и според мен също е малко в повече бакпулвера. Ако искате сложете максимум 1.5 / 2 бакпулвера за трйоната доза :) Поздрави!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-9788864365682257162014-05-11T16:25:31.027+03:002014-05-11T16:25:31.027+03:00Люси, не са ли много 2 балпулвера? Моите тави за 2...Люси, не са ли много 2 балпулвера? Моите тави за 26 см и мисля да направя 3-на доза, но с 2 бакпулвера. За да не миреше много на него. Ти как мислиш?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-76971837098781431092014-05-11T11:08:26.004+03:002014-05-11T11:08:26.004+03:00Благодаря ти мила Ани! Сърдечни поздрави!Благодаря ти мила Ани! Сърдечни поздрави!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-91144944220175948852014-05-11T11:06:27.615+03:002014-05-11T11:06:27.615+03:00Благодаря! Поздрави от сърце!Благодаря! Поздрави от сърце!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-85039177984358671502014-05-08T21:52:10.333+03:002014-05-08T21:52:10.333+03:00Люска, взе ми акъла с тази невероятно нежна торта ...Люска, взе ми акъла с тази невероятно нежна торта от рози, наистина!!! Блестяща си! Поздравявам те за невероятния прогрес, който наблюдавам при теб, развиваш се с огромна скорост! Много ти се радвам! Аниhttps://www.blogger.com/profile/05397195273788062706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-61890029755949214842014-05-07T19:04:22.254+03:002014-05-07T19:04:22.254+03:00Приказна торта!Поздравления за майстора!Приказна торта!Поздравления за майстора!Milena Poptolevahttps://www.blogger.com/profile/18266635413388785475noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-86140482881877245312014-05-07T10:03:07.114+03:002014-05-07T10:03:07.114+03:00Благодаря, Анонимен! Няма бедняшка торта :) , ако ...Благодаря, Анонимен! Няма бедняшка торта :) , ако тя е богата на най-скъпата съставка - любов! Благодаря още веднъж за този голям комплимент и Ви изпращам най-сърдечни поздрави!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-82971868683770904682014-05-06T21:13:06.477+03:002014-05-06T21:13:06.477+03:00Мисля,че спокойно можеш да станеш майстор-сладкар ...Мисля,че спокойно можеш да станеш майстор-сладкар в най-изтънчената Виенска сладкарница!Браво,Люси!И аз правя торти,но доста по-скромни,да не кажа бедняшки!Успехи и занапред!<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-38247734026999833252014-04-30T20:12:49.863+03:002014-04-30T20:12:49.863+03:00Здравей KamelosaKam, много се радвам, че си хареса...Здравей KamelosaKam, много се радвам, че си харесала и опитала вече някои рецепти от блога :) Що се касае за розовите листчета, много хора ги приготвят като декоративни листчета за стъклени съдове, което ме навява на мисълта, че ще могат да издържат доста дълго време. И все се ползва суров белтък, така че не бих препоръчала да се чака дълго за консумацията ми. Може би максимум ден-два преди тортата! Изпращам ти сърдечни поздрави и ти благодаря, че ми писа - много ме зарадва! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-27545945228316594692014-04-30T18:30:12.392+03:002014-04-30T18:30:12.392+03:00Още една прекрасна торта от теб,Люси,възхитена съм...Още една прекрасна торта от теб,Люси,възхитена съм! Миналата седмица направих твоята торта от тиква и шоколадов ганаш(стана страхотна,обрах точките),а днес спретнах една от орехи и бял шоколад с крема от твоята наполеонова торта. Получи се за чудо и приказ и искам да ти споделя,че отдавна изхвърлих брашното от употреба на кремове и сосове-мирише ми тежко и натрапчиво,затова използувам царевично нишесте. Скоро ще направя твоята торта "Теменужка" съвсем да събера очите на мъжа ми,който е аржентинец. А относно тортата ти от рози,искам да те попитам колко време биха издържали розовите листа,вече приготвени,че имам на разположение три рози,та да ги приготвя предварително,докато дойде време за самата торта? Поздравявам те и благодаря за чудесата,които споделяш.KamelosaKamnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-55491668931649162412014-04-30T16:14:57.802+03:002014-04-30T16:14:57.802+03:00Благодаря ти от сърце, Зори! Изпращам ти още толк...Благодаря ти от сърце, Зори! Изпращам ти още толкова пролетни и топли пожелания за весели майски празници!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-10439065634652977712014-04-30T16:13:08.777+03:002014-04-30T16:13:08.777+03:00Гери, благодаря ти мила! Докато се "наканиш&q...Гери, благодаря ти мила! Докато се "наканиш" :) да сглобяваш торти, аз те черпя с парче от тази, която много ти прилича - сърдечна, нежна и красива! Е, сега и мен ме хвана яд, че не сме наблизо, добре щяха да ми дойдат малко от твоите вкусни салатки по които все се захласвам! Силни прегръдки!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-83110351329279317172014-04-30T16:08:00.287+03:002014-04-30T16:08:00.287+03:00Благодаря от сърце, Поли! Изпращам ти много усмивк...Благодаря от сърце, Поли! Изпращам ти много усмивки и ти желая розови майски празници :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-33162807687036313212014-04-30T16:06:18.882+03:002014-04-30T16:06:18.882+03:00Благодаря ти Петя! Весели майски празници!Благодаря ти Петя! Весели майски празници!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-34984970319379794372014-04-30T15:43:07.454+03:002014-04-30T15:43:07.454+03:00Чудна торта! Толкова розова и пролетна!
Поздрави!Чудна торта! Толкова розова и пролетна!<br />Поздрави!Zornitsa Nikiforovahttps://www.blogger.com/profile/14060435473369926852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-10672126144260712002014-04-30T15:08:28.776+03:002014-04-30T15:08:28.776+03:00Люси, вече тотално ме засрами... Колкото аз не мог...Люси, вече тотално ме засрами... Колкото аз не мога да се реша да пека блатове и да сглобявам креместа торта, ти толкова все по-оригинални идеи измисляш! Бравооо, страхотна е тортата ти, точно толкова креместа и мекичка, колкото изглежда на снимката. Ех, да можеше да живеем по-близо, щях да идвам и аз с кутийка. Не с празна, разбира се, все щях да ти приготвям и аз по нещичко. :)<br />Поздрави, Люси, справила си се чудесно!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-60237898932474851732014-04-30T13:02:21.366+03:002014-04-30T13:02:21.366+03:00Абсолютно съм зашеметена, направо не зная какво да...Абсолютно съм зашеметена, направо не зная какво да кажа! Красота! Поздрави от мен!Pavlina Petkovahttps://www.blogger.com/profile/16840846765892741922noreply@blogger.com