tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post3959516241455096375..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Рачел със сливи / Pumpkin Jam RecipeЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-76327117812960046662017-11-04T09:51:27.017+02:002017-11-04T09:51:27.017+02:00По принцип е въпрос на вкус, но ако може да е без ...По принцип е въпрос на вкус, но ако може да е без семки е най-добре! Поздрави!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-43693524036535728452017-11-03T15:38:10.502+02:002017-11-03T15:38:10.502+02:00Здравейте, искам да попитам гроздето бяло или черв...Здравейте, искам да попитам гроздето бяло или червено трябва да е? БлагодаряAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-90361154455988826332017-11-03T12:41:34.305+02:002017-11-03T12:41:34.305+02:00Може и без сливи. Може да ползвате и вносни сливи ...Може и без сливи. Може да ползвате и вносни сливи или сушени :) Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-76208002476717659712017-11-03T12:39:56.057+02:002017-11-03T12:39:56.057+02:00Благодаря ти, Лени! Ще се радвам да ти хареса! Пре...Благодаря ти, Лени! Ще се радвам да ти хареса! Прегръдки!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-10944068178300555022017-11-02T23:42:11.636+02:002017-11-02T23:42:11.636+02:00Вече няма сини сливи. Може ли само с тиква?
Вече няма сини сливи. Може ли само с тиква?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-62916161331533368042017-11-02T15:20:55.586+02:002017-11-02T15:20:55.586+02:00Люси,
прекрасен рачел се е получил.Ще изпробвам ре...Люси,<br />прекрасен рачел се е получил.Ще изпробвам рецептата,имаме много тикви цигулки в градината.Моята баба навремето правеше винаги рачел, накисваше тиквените парченца във варна вода за да останат твърди.Веднага си копирам рецептата за приготовление, изглежда превъзходно твоят вариант.<br />Поздрави и лек и спорен ден !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.com