tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post3902278542666966837..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Сладки "Балеринки" / Ballerina cookiesЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger25125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-84396882513226801112023-01-27T17:29:18.450+02:002023-01-27T17:29:18.450+02:00Кошничките с крем и малки пъстри цветчета шприцова...Кошничките с крем и малки пъстри цветчета шприцовани отгоре-много ги обичах!😊Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-8216283930530040632019-01-28T12:53:12.659+02:002019-01-28T12:53:12.659+02:00Здравей, Валентина! Сладките са идеални с дни наре...Здравей, Валентина! Сладките са идеални с дни наред. Не са толкаво меки на допир, но когато ги ядеш се топят в устата. Захарта не се овлажнява и наистина са чудесни, ако търсиш трайни сладки :) Поздрави!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-13362648833247618852019-01-28T12:11:37.138+02:002019-01-28T12:11:37.138+02:00Здравей, Люси! Сладките хубави ли са на другия ден...Здравей, Люси! Сладките хубави ли са на другия ден? Овлажнява ли се захарта?<br />Поздрави! ВалентинаВалентинаhttps://www.blogger.com/profile/14038846516190074048noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-8965647033483913952019-01-21T14:12:41.113+02:002019-01-21T14:12:41.113+02:00Здравей, Анонимен. Да, мисля, че ще може и тук :) ...Здравей, Анонимен. Да, мисля, че ще може и тук :) Поздрави!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-455386853318757102019-01-20T18:56:44.406+02:002019-01-20T18:56:44.406+02:00Здравей, Люси. Искам да те питам може ли маслото д...Здравей, Люси. Искам да те питам може ли маслото да се замени с домашна мас. Знам, че при някои печива е много удачно.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-18517626379247662672018-03-01T20:46:50.102+02:002018-03-01T20:46:50.102+02:00Здравей, Миглена! На стайна температура. Поздрави!...Здравей, Миглена! На стайна температура. Поздрави!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-2567234294722183212018-03-01T15:40:55.511+02:002018-03-01T15:40:55.511+02:00Здравейте, маслото на стайна температура или разто...Здравейте, маслото на стайна температура или разтопено?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06443106704966598372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-14982500601526089472018-02-26T17:23:42.576+02:002018-02-26T17:23:42.576+02:00Благодаря ти, че сподели отзиви, Цвети! Поздрави о...Благодаря ти, че сподели отзиви, Цвети! Поздрави от все сърце! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-20564957683100144962018-02-23T21:06:16.607+02:002018-02-23T21:06:16.607+02:00Привет,вече за втори път ги правя, стават разкошни...Привет,вече за втори път ги правя, стават разкошни. Дори пробвах в половината захар да сложа канела - също много приятни се получават. Страхотна и лесна рецепта, определено ми стана любима. <br /><br />ЦветиAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14334381304771826162noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-20758052838743253242018-01-30T09:10:37.124+02:002018-01-30T09:10:37.124+02:00Благодаря ти, Гени :) радвам се,че ти е харесала и...Благодаря ти, Гени :) радвам се,че ти е харесала и тази рецепта и ми писа. За мен е голямо удоволствие когато наминаваш. Поздрави и ти желая усмихната седмица! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-57459026426266026562018-01-30T00:45:23.795+02:002018-01-30T00:45:23.795+02:00Страхотни са ,Люси,благодаря,че ми припомни тези ч...Страхотни са ,Люси,благодаря,че ми припомни тези чудесни сладки!Правила съм ги също с Крема-сирене,тестото е много приятно и лесно за обработване,при нас им казваме ,заради сравнението с датските маслени бисквити в метални кутии,които някога се продаваха само в специални магазини.Но е още по-хубаво,защото приличат наистина на полички:)Хубаво е да се знаят рецептите на баба и мама,нека младите хора ги научат,няма нищо по-добро от домашно направеното:)Лесно и с малко продукти-Благодаря,Люси,чакаме новите ти предложения:)Знам,че при теб ще открия познати и любими рецепти,може би в друг вариант,но коя от коя по-сполучливи:)Прегръдки и адмирации за всичко,което ни показваш! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02033581516968099220noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-30499171001444763442018-01-25T15:44:57.255+02:002018-01-25T15:44:57.255+02:00Благодаря, Анонимен! И аз така..и се надявам скоро...Благодаря, Анонимен! И аз така..и се надявам скоро да мога да покажа всичките в блога :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-71574875060103207012018-01-25T15:39:38.416+02:002018-01-25T15:39:38.416+02:00Здравей, Анонимен. Препоръчвам ти да го замениш по...Здравей, Анонимен. Препоръчвам ти да го замениш по-скоро с мас. Те правят сладките по-крехки и фини, отколкото олиото, но пък със сигурност ще стане и с олио, просто няма да са толкова пърхави като текстура.Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-40927793118308888602018-01-25T15:36:52.912+02:002018-01-25T15:36:52.912+02:00Привет, Хриси! Как така се е стопила захарта, стра...Привет, Хриси! Как така се е стопила захарта, странно? Седващия път намали фурната малко, ако е така, може би е по-силна. Поздрави от сърце. Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-75266828742027533552018-01-25T15:32:49.573+02:002018-01-25T15:32:49.573+02:00Благодаря, Ане :) Споделяй ако имаш някоя таква та...Благодаря, Ане :) Споделяй ако имаш някоя таква тайна рецепта, иначе аз действам по списък :) Ще ги наготвя всички вкусни "спомени". Прегръдки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-52501154001111133512018-01-25T15:27:31.473+02:002018-01-25T15:27:31.473+02:00Да, и аз така мисля ;) Да, и аз така мисля ;) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-39707636629423971072018-01-25T14:13:50.961+02:002018-01-25T14:13:50.961+02:00Чудесни са,определено ще ги направя,обичам още и м...Чудесни са,определено ще ги направя,обичам още и масленки,меденки,орехови...окаоах се вече ::-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-14030184819291981412018-01-25T13:35:40.662+02:002018-01-25T13:35:40.662+02:00Здравей, Люси! Много апетитно изглеждат тези балер...Здравей, Люси! Много апетитно изглеждат тези балеринки. Чудя се дали ако заменя маслото с олио, ще се получи поне подеобен ефект. Как мислиш?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-78179002787818689022018-01-25T07:50:02.776+02:002018-01-25T07:50:02.776+02:00Направих ги вчера, но захарта се стопи при печенет...Направих ги вчера, но захарта се стопи при печенето и не станаха балеринките Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18189740493915543551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-36470661092651792572018-01-24T18:25:12.844+02:002018-01-24T18:25:12.844+02:00Моят спомен е орехчета с един светло кафеникав кре...Моят спомен е орехчета с един светло кафеникав крем... или меденки с конфитюрAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-7382432328533893132018-01-24T16:36:06.257+02:002018-01-24T16:36:06.257+02:00Ох, Люси, не си единствената ”засрамена” в магазин...Ох, Люси, не си единствената ”засрамена” в магазина. Но понякога е по-лесно. А нищо не може да се сравни с бабините локумки и курабии, мамините сладки охлювчета и солени пръчици. Знаеш ли и аз обещавам да от тази година да си ги приготвям вкъщи, рецепти много, но ще те следя и теб!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03312863519981361994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-16798934913310826092018-01-24T16:21:57.231+02:002018-01-24T16:21:57.231+02:00Сигурно КАНЕЛА има в предвид :)Сигурно КАНЕЛА има в предвид :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03418735562541175540noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-13457826773763160152018-01-24T16:07:11.525+02:002018-01-24T16:07:11.525+02:00Какво е това-кабелка???Какво е това-кабелка???Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-25463653939005493392018-01-24T15:59:46.296+02:002018-01-24T15:59:46.296+02:00Извинете не разбрах какво прибавяте.
Извинете не разбрах какво прибавяте.<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-12323131667969094552018-01-24T15:34:33.234+02:002018-01-24T15:34:33.234+02:00Kam zaharta přidáváme kabelka i pak e ovalvame.Sta...Kam zaharta přidáváme kabelka i pak e ovalvame.Stavat razkoshniAnonymousnoreply@blogger.com