tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post35623074448661701..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Торта парфе " Сладолед от машина" / Cake Soft Serve SwirlЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-37785694076880939782022-06-03T09:36:06.262+03:002022-06-03T09:36:06.262+03:00Според мен пак ще стегне, просто няма да е толков...Според мен пак ще стегне, просто няма да е толкова като мус, а като парфе :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-81201673716137005862022-05-26T17:29:24.137+03:002022-05-26T17:29:24.137+03:00Люска тъй като ми стана доста рядък крема ако слож...Люска тъй като ми стана доста рядък крема ако сложа оже малко желатин<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-18207584659917218842020-08-26T21:09:12.317+03:002020-08-26T21:09:12.317+03:00Ще чакам отзиви тогава, Весе :) Ще чакам отзиви тогава, Весе :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-13388188736249106532020-08-10T16:30:54.720+03:002020-08-10T16:30:54.720+03:00Ще се прави това, няма как, само да му дойде реда1...Ще се прави това, няма как, само да му дойде реда1veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-37219127289481369212020-07-08T16:50:03.466+03:002020-07-08T16:50:03.466+03:00И аз ти благодаря за това, че намина и ми остави к...И аз ти благодаря за това, че намина и ми остави коментар, Теди! поздрави и похвали и от мен :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-54673280098281892692020-07-08T16:08:50.013+03:002020-07-08T16:08:50.013+03:00Много ти благодаря за димите, душичка ;) не виждам...Много ти благодаря за димите, душичка ;) не виждам защо да не стане и с агар-агар, ще стане разбира се. Усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-61049387522061273852020-07-08T16:07:26.801+03:002020-07-08T16:07:26.801+03:00Направих тортата по повод рождения ден на свекър м...Направих тортата по повод рождения ден на свекър ми и получих похвала "пред строя" от цялата фамилия. Люси, благодаря ти за лесно изпълнимите и вкусни рецепти! ПоздравиТедиhttps://www.blogger.com/profile/02068421422032791115noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-11462953286917207662020-07-03T23:54:28.360+03:002020-07-03T23:54:28.360+03:00Привет, душичке!
Имам едно запитване.
Мислиш ли, ...Привет, душичке!<br /><br />Имам едно запитване.<br />Мислиш ли, че с агар-агар ще може да се замени желатина?<br />Само веднъж съм използвал и не съм сигурен дали ще се получи.<br />Винаги гледам да си намирам лесни заместители на продукти като този по принцип...<br />Просто хвърляш 2 лъжици и бъркаш (мъжка му работа). :Д<br /><br />Благодаря ти за успокояващите неща, които ни предлагаш. Удоволствие е да се занимава човек.Любомирnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-59832487356211292702020-06-30T15:24:20.391+03:002020-06-30T15:24:20.391+03:00Здравей, непознат. То е 200 мл ( написано е продук...Здравей, непознат. То е 200 мл ( написано е продуктите), освен двете супени лъжици в "блата". Сметаната си има отделно и според мен е добре да имате течен елемент, за да не бухне твърде много. Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-31508182555092133722020-06-28T13:29:21.400+03:002020-06-28T13:29:21.400+03:00Здравей, Люси, пишеш, че след желатин прибавяш ост...Здравей, Люси, пишеш, че след желатин прибавяш останалото прясно мляко, колко мл е то, и може ли да се ползва сладкарска сметана. Благодаря предварително, предстои да се "пробвам" с нея!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15706816086216558532noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-5437430848683910002020-06-25T22:28:10.254+03:002020-06-25T22:28:10.254+03:00Здравейте, просто може да правите замени с цедено ...Здравейте, просто може да правите замени с цедено мляко, кисело, заквасена сметана, щом се желира , няма да има значение :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-34730392668037899212020-06-25T22:26:33.676+03:002020-06-25T22:26:33.676+03:00Много благодаря за думите! Надявам се да се хареса...Много благодаря за думите! Надявам се да се хареса от всички :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-32484641679955792772020-06-25T22:25:31.366+03:002020-06-25T22:25:31.366+03:00Може да опитате с цедено кисело мляко :) Може да опитате с цедено кисело мляко :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-69255289095930525132020-06-25T22:23:43.760+03:002020-06-25T22:23:43.760+03:00Много ти благодаря за милите думи, Фати <3 Прег...Много ти благодаря за милите думи, Фати <3 Прегръдки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-86034871322469323602020-06-25T22:21:00.751+03:002020-06-25T22:21:00.751+03:00Не бих препоръчала, тъй като няма да е така въздуш...Не бих препоръчала, тъй като няма да е така въздушен, но може да направите моя чийзкейк без желатин ( вижте в блога, в дясната лента ) и просто да го направите в два цвята :) Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-38170638483264890102020-06-25T00:55:14.132+03:002020-06-25T00:55:14.132+03:00Киселото го сменям с заквасена сметана, без пробле...Киселото го сменям с заквасена сметана, без проблем така ли да разбирам 🙂🙂🙂 Благодаря за рецептата ❣️❣️🙏Ivanovahttps://www.blogger.com/profile/12626816489349891787noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-14607134386802391752020-06-24T09:51:27.145+03:002020-06-24T09:51:27.145+03:00Както винаги красиво и със сигурност вкусно.В поне...Както винаги красиво и със сигурност вкусно.В понеделник имаме гости и точно умувах какъв да е десерта-ето то!Благодаря,Люси!Хубав ден ❤Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01711710002448259052noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-2011717155156563092020-06-24T08:32:38.172+03:002020-06-24T08:32:38.172+03:00Без желатин, дали ще се получи?Без желатин, дали ще се получи?Радинаhttps://www.blogger.com/profile/00477176529150665677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-40554029312389038312020-06-23T15:16:09.281+03:002020-06-23T15:16:09.281+03:00Здравей, Люси! Стархотна рецепта и лесна за изпълн...Здравей, Люси! Стархотна рецепта и лесна за изпълнение, както така и вкусна за цялото семейство! Продължавай все така да ни радваш със твоите вкусотии! Фатиhttps://www.blogger.com/profile/13456322074670360281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-68160686396486709582020-06-23T12:59:54.883+03:002020-06-23T12:59:54.883+03:00А може ли вместо желатин да се сложи масло като ст...А може ли вместо желатин да се сложи масло като стягащ елемент. Не сме почитатели на желатина.. 🤔🍰Anonymousnoreply@blogger.com