tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post3451868074504902345..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Палачинкова торта с орехи ( Фалшив Гараш) / Chocolate crepes and walnuts cake Люсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-19023980149525166052024-01-10T10:04:29.384+02:002024-01-10T10:04:29.384+02:00Може би палачинките ви са били по-дебели, за да са...Може би палачинките ви са били по-дебели, за да са така жилави, моите определено не са, нито пък им се отразява престоя в хладилника по този начин, но виж за сладостта съм изненадана наистина как след 300 г млечен шоколад нямате сладост?! Може би просто не е вашата торта, за за щастие има много други торти за хапване и избиране :) Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-56137682265362672562023-12-31T23:08:08.318+02:002023-12-31T23:08:08.318+02:00Люси съжалявам обаче след един ден престой в хлади...Люси съжалявам обаче след един ден престой в хладилника,палачинките бяха ужасно жилави и тортата няма никаква сладост.Не бих повторила.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-33960911567265459572019-08-16T13:46:35.119+03:002019-08-16T13:46:35.119+03:00Здравей, Кремс и благодаря :) Да, ще стане, няма д...Здравей, Кремс и благодаря :) Да, ще стане, няма да има проблем, но ще има по-малък вкус на орехи, тъй като няма как да ги интегрираш така, какато в палачинките. Ако я сглобиш докато кремът е още топъл, ще си омекнат в последствие като престои :) Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-67644028549099584252019-08-15T21:11:41.594+03:002019-08-15T21:11:41.594+03:00Люси, голяма почитателка съм на твоите торти. Чудя...Люси, голяма почитателка съм на твоите торти. Чудя се дали тази ще стане с арабските питки,с които правиш благоевградската? Палачинките са по-сочни и незнам дали арабските питки ще се напоят достатъчно.Krems82https://www.blogger.com/profile/07002028276229052719noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-91954118358095682992019-04-04T09:43:06.889+03:002019-04-04T09:43:06.889+03:00Да, няма причина да не стане нещо вкусно. Внимавай...Да, няма причина да не стане нещо вкусно. Внимавайте как ги смествате, тъй като течния шоколад по-труден са интегриране, а наквасената сметана, ако се разбие прекалено се отпуска :) Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-46861844831485334102019-04-03T17:39:52.276+03:002019-04-03T17:39:52.276+03:00Чудесна е! А ако крема е от заквасена сметана и те...Чудесна е! А ако крема е от заквасена сметана и течен шококад дали ще се получи добре?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-42445713609739710692019-04-02T10:34:20.541+03:002019-04-02T10:34:20.541+03:00Да, Маргарита. Поздрави!Да, Маргарита. Поздрави!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-81357662546209847032019-04-02T09:54:04.068+03:002019-04-02T09:54:04.068+03:00Пак ли трябва 500 айранПак ли трябва 500 айранAnonymousnoreply@blogger.com