tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post2293944384468431425..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Бързи пасти "Тирамису" / Ladyfingers mini cakes Tiramisu"Люсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-76686475263492578832023-10-14T17:10:13.758+03:002023-10-14T17:10:13.758+03:00Да, съвсем лекоДа, съвсем лекоЛюсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-8523418149230306412023-10-10T00:13:22.212+03:002023-10-10T00:13:22.212+03:00Здравейте! Бишкотата, която захлупвате отгоре я то...Здравейте! Бишкотата, която захлупвате отгоре я топите и нея в кафето, нали? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-66325572938779415912023-03-31T09:06:40.531+03:002023-03-31T09:06:40.531+03:00Здравейте, Анонимен. Аз ги потапям от гладката стр...Здравейте, Анонимен. Аз ги потапям от гладката страна, но може да ги топнете за секунда и отвсякъде, стига да не ги напоите прекалено, няма да се разпаднат.Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-68410281860597922682023-03-28T13:55:47.804+03:002023-03-28T13:55:47.804+03:00Здравейте! Въпросът ми е малко тъп, но все пак... ...Здравейте! Въпросът ми е малко тъп, но все пак... Когато потопите бишкотите в кафе, с потопената част надолу ли я слагате или мажете крем върху нея? Притеснявам се, да не се разпадне пластичната.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-32405955353938194202018-05-18T15:39:40.165+03:002018-05-18T15:39:40.165+03:00Много се радвам, Мария ;) Поздрави и усмивки! Много се радвам, Мария ;) Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-87805537631332489902018-05-18T05:31:46.471+03:002018-05-18T05:31:46.471+03:00Направих ги и станаха чудни. Крема е мноого вкусен...Направих ги и станаха чудни. Крема е мноого вкусен. Влизат в "любими".Maria Nikhttps://www.blogger.com/profile/11822476601495330542noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-26660605312923316832017-12-01T17:28:20.784+02:002017-12-01T17:28:20.784+02:00Супер, Милена! харесвам хора като теб, които ведна...Супер, Милена! харесвам хора като теб, които веднага намират план "Б" и са креативни. Сигурна съм, че станало вкусно! Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-47630001463778225162017-12-01T14:55:35.591+02:002017-12-01T14:55:35.591+02:00Здравей, Люси! Крема ми се получи малко рядък зато...Здравей, Люси! Крема ми се получи малко рядък затова реших вместо пастички да направя торта. Получи се уникално вкусно. Всички в къщи много го харесаха. Вече ще се прави редовно. Досега правех по една сложна трецепта и се хващах много рядко да правя, но сега вече....<br />Миленаnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-28337624066420248372017-03-14T11:35:01.656+02:002017-03-14T11:35:01.656+02:00Здравей, Руми! Аз съм си доволна от Делиманото и д...Здравей, Руми! Аз съм си доволна от Делиманото и да ти кажа имах Китчън ейда известно време преди да ги сменя, защото му бях свикнала. И при него, в завивимост от продуктите какви са, може да остане малко по-дъното и да се наложи да разбъркаш един път с шпатула, но според мен е така с повечето стоящи микесери. не са като ръчни да може да обере на всякъде. Но пък е голяма отмяна откъм бъркане и месене. Този е много по-тежък, така че го няма това хлопане при месене на тесто, пък ще видим по-натам :) как ще се представи. Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-91156517395139112017-03-14T11:22:42.390+02:002017-03-14T11:22:42.390+02:00Здравей, Диди! Слагам ги в купа и на водна баня ги...Здравей, Диди! Слагам ги в купа и на водна баня ги разбивам със захар, с миксер( може и на кристали), докато побелеят и се сгъстят. Става като крем. Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-63218485791671054582017-03-13T19:11:09.136+02:002017-03-13T19:11:09.136+02:00Здравейте, забавна Люси!Много Ви се радвам.Забеляз...Здравейте, забавна Люси!Много Ви се радвам.Забелязвам нов миксер Kitchen aid,предишният път като се сдобихте с Делимано и аз си купих,следих какво пишехте за него и така го купих.Но при малки порции, каквито аз обиктовено приготвям, бъркалките не стигаха до дъното.С новия Китчън, допускам, че не е така.Нещо да споделите би било и полезно и забавно.Зная цената му горе долу.Мерси и давайте в този дух1 Румянаhttps://www.blogger.com/profile/11211725581060763194noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-41294510599841976882017-03-13T16:51:41.400+02:002017-03-13T16:51:41.400+02:00Здравей, Люси!
Може ли малко повече информация за ...Здравей, Люси!<br />Може ли малко повече информация за обработката на жълтъците :))<br />Поздрави,<br />ДидиДидиnoreply@blogger.com