tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post1716723548262508084..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Италианска черно бяла торта / Italian Black and White CakeЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger26125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-84606743754407054912022-05-17T20:37:52.967+03:002022-05-17T20:37:52.967+03:00Привет, Теди. Много зависи от хладилника, аз ги пр...Привет, Теди. Много зависи от хладилника, аз ги правя и двата в рамките на деня. Първо е важно да изстине на стайна температура, така че зависи и колко е студено и там, а после и в хладилника. Щом стегне, може да се сложи и втория пласт :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-59346158413200305362022-05-13T19:19:30.145+03:002022-05-13T19:19:30.145+03:00Здравейте, искам да попитам колко време е нужно да...Здравейте, искам да попитам колко време е нужно да стегне в хладилника първия крем, за са сложим втория? Теодораhttps://www.blogger.com/profile/06402240134351617591noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-89637680364837673662021-08-26T17:26:13.114+03:002021-08-26T17:26:13.114+03:00Няма нужда. Важното е да е набъбнал, той ще се раз...Няма нужда. Важното е да е набъбнал, той ще се разтвори напълно в горещия крем. :)Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-36511686002828408642021-08-26T17:16:18.623+03:002021-08-26T17:16:18.623+03:00Люси,а да попитам желатина не се ли разтопява пред...Люси,а да попитам желатина не се ли разтопява преди да се сложе на крема.Благодаря,предварително.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05671191569395938260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-82602756308353319342021-04-21T20:04:14.968+03:002021-04-21T20:04:14.968+03:00Здравей, Диди. Няма проблем, ползвай обикновени пу...Здравей, Диди. Няма проблем, ползвай обикновени пудинги, само прецени колко да сложиш с количеството мляко. Поздрави :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-45574094766548820522021-04-15T13:38:35.300+03:002021-04-15T13:38:35.300+03:00Здравей, Люси! Живея в Германия и тук го няма пуди...Здравей, Люси! Живея в Германия и тук го няма пудингът за бисквитена торта. Как мислиш, дали би се получила със стандартните пудинги на Йоткер? Много искам да я направя за рождения си ден 😢Дидиhttps://www.blogger.com/profile/10806655177014118548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-17660855047070190222021-04-06T13:21:55.014+03:002021-04-06T13:21:55.014+03:00Здравей, Анонимен. Може да опитате и без желатин :...Здравей, Анонимен. Може да опитате и без желатин :) Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-29251718142225975942021-04-06T13:20:47.870+03:002021-04-06T13:20:47.870+03:00Здравей, Теодора. Използвах обикновен. Поздрави! Здравей, Теодора. Използвах обикновен. Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-4033133967152949202021-04-05T18:08:06.432+03:002021-04-05T18:08:06.432+03:00Здравейте, Люси! Какъв шоколад използвахте? За гот...Здравейте, Люси! Какъв шоколад използвахте? За готвене или обикновен?Теодораhttps://www.blogger.com/profile/05268130446108249498noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-36910370139509870502021-03-05T14:08:53.605+02:002021-03-05T14:08:53.605+02:00Здравей Люси! Дали би станала тортата без желатин?...Здравей Люси! Дали би станала тортата без желатин? Има масло,шоколад и нишесте в крема, може би ще си стегне и без желатин...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-48438517993305021932021-03-01T19:55:48.562+02:002021-03-01T19:55:48.562+02:00Здравей, Анонимен. Написала съм каква форма съм по...Здравей, Анонимен. Написала съм каква форма съм полизала като диаметър, но моята е с много високи стени, така че ако нямаш такава, може да ползваш и 25-26 см диаметър. Кремовете се слагат в по-течна консистенция, но може и да са тръгнали да стягат. Тортата става висока в тази големина, по-тежка е от торта три шоколада. Може да я измажеш със сметана или шоколадов ганаш. Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-26140412831741618262021-03-01T09:23:16.169+02:002021-03-01T09:23:16.169+02:00Здравей Люси, имам няколко въпроса за тортата.Иска...Здравей Люси, имам няколко въпроса за тортата.Искам да я правя за РД на дъщеря ми.В каква форма да я направя,кремовете с каква консистенция са, когато се слагат? Като тортата с 3 шоколада ли е? Колко висока става? <br />Искам да я украся отгоре,но трябва да има глазура за целта, каква е подходяща според теб?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-79080563227570204642021-02-24T16:55:32.196+02:002021-02-24T16:55:32.196+02:00Здравей, Анонимен. аз се извинявам за късния отгов...Здравей, Анонимен. аз се извинявам за късния отговор. Явно съм пропуснала да отговаря, но понякога са доста на брой. В случая е блат 1, крем едно, крем две, и тогава блат 2. Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-82902682379946303352021-02-16T23:12:13.983+02:002021-02-16T23:12:13.983+02:00Здравей Люси,малко ми е неясно кога се поставя вто...Здравей Люси,малко ми е неясно кога се поставя вторият блат.Например:блат-тъмен крем, блат- втори светъл крем.Извинявам се за невежеството. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-18252420592529037212020-12-01T14:30:02.906+02:002020-12-01T14:30:02.906+02:00Много се радвам :) Поздрави сърдечни! Много се радвам :) Поздрави сърдечни! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-23409702629783948832020-11-29T20:48:46.940+02:002020-11-29T20:48:46.940+02:00Благодаря за рецептата, стана страхотна! Супер си ...Благодаря за рецептата, стана страхотна! Супер си Люси :) Радинаhttps://www.blogger.com/profile/01186229177477659361noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-59496835714212997662020-11-25T15:24:19.158+02:002020-11-25T15:24:19.158+02:00Здравей, Анонимен. Да, моята форма е с по-високи с...Здравей, Анонимен. Да, моята форма е с по-високи стени. Не съм я мерила, но опредено видимо е такава. Може да ползваш хартия ( по-добре нещо по-твърдо като ацетатна хартия за печене или пък по-голяма форма в диаметър и ще стане по-ниска. Поздрави сърдечни! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-44033303836073956292020-11-25T15:20:30.207+02:002020-11-25T15:20:30.207+02:00Много, много благодаря за думите и отзивите. Поздр...Много, много благодаря за думите и отзивите. Поздрави сърдечни! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-17072100824360103522020-11-15T11:33:15.189+02:002020-11-15T11:33:15.189+02:00Здравей,Люси. Колко ти е висока формата, защото а...Здравей,Люси. Колко ти е висока формата, защото аз като сложих първият крем и почти нямам място за втория крем? Ще чакам да стегне хубаво, за да издърпам формата нагоре или с хартия за печене. Благодаря ти 😊Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-83383085272840959182020-11-14T13:25:26.382+02:002020-11-14T13:25:26.382+02:00Здравей, Люси ! Това е петата торта, която правя п...Здравей, Люси ! Това е петата торта, която правя по твоя рецепта. Честно казано, вече не гледам никъде другаде - не съм се разочаровала нито веднъж. Искрено се възхищавам на идеите ти. <br />Продължавай в същия дух, прекрасна си ! 🌸Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-82823634591998995262020-11-11T17:49:18.213+02:002020-11-11T17:49:18.213+02:00Честит рожден ден на патерици, мила <3 Бъди жив...Честит рожден ден на патерици, мила <3 Бъди жива и здрава и се надявам да ви е харесала много! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-81952482594188200912020-11-11T17:47:53.572+02:002020-11-11T17:47:53.572+02:00Много благодаря :) Поздрави най-сърдечни! Много благодаря :) Поздрави най-сърдечни! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-5735097126008107052020-11-11T17:45:04.171+02:002020-11-11T17:45:04.171+02:00Привет, Радина. Няма проблем да го сложите веднага...Привет, Радина. Няма проблем да го сложите веднага. Няма да потъне. Кремът е гъст,а и така ще залепне по-добре. Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-55217589002375150922020-11-09T20:52:50.038+02:002020-11-09T20:52:50.038+02:00Страхотна е! Подарих си я за рождения ми ден❣️Страхотна е! Подарих си я за рождения ми ден❣️Екатерина Колеваhttps://www.blogger.com/profile/05226332186777914165noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-69826713948472080352020-10-31T22:05:56.662+02:002020-10-31T22:05:56.662+02:00Мила Люси,благодаря за рецептата. Пожелавам Ви усп...Мила Люси,благодаря за рецептата. Пожелавам Ви успех и Господ да Ви помага.Горе главата !Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02345555367943125034noreply@blogger.com