tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post1291286665903066376..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Плезири - фунийки с шоколадов крем / Chocolate cream filled conesЛюсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-75457756022899669212022-06-13T15:16:52.875+03:002022-06-13T15:16:52.875+03:00syper mnogo mi xaresvam pleziri blagodarq za recep...syper mnogo mi xaresvam pleziri blagodarq za recepta<br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-6491523376771442372018-03-23T21:11:08.426+02:002018-03-23T21:11:08.426+02:00Маре, харесва ми и твоя вариант. Това за което гов...Маре, харесва ми и твоя вариант. Това за което говориш е обикновената заквасена сметана :) и съм убедена, че станало много вкусно. Инак, разбирам те за мерките, но ще ти кажа, защо не ги пиша. Значи, на пазраа има ртазлични видове желатини и ако напиша грамаж, се почва писане дали друг става. Както при него, така и за маята, решението е съвсем логично. Може да ползвате каквито марки има по света и на всяка си пише за какво количество течност ( или ако е мая - брашно е) и толкова се слага спрямо рецептата. В България желатин има от 7 и 10 г, на листа и на прах, но на всеки пише кое количесто от него е достатъчно за желирането на половин литър например. Тогава поглеждаш рецептата и преценяваш какво количество ти трябв за да използваш. Съвсем простичко е и така нямам проблеми да готвя с различни продукти в различни страни :) Поздрави и усмивки!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-29939316067065285822018-03-23T16:25:58.738+02:002018-03-23T16:25:58.738+02:00И тук да се отчета Люси, станаха разкошни! Аз съм ...И тук да се отчета Люси, станаха разкошни! Аз съм на диета(от 8 месеца не съм близвала захар) ама вчера докато правех коремчето си хапнах и от шпатулата и от поша.. ужасяващо и застрашаващо вкусен.. Добавих обаче около100гр sour cream (това май няма аналог в бг, нещо като филаделфия ама не съвсем) и така ми блансира сладостта и маслото, че стана... неустоим. Малката щерка изяде 3бр един след друг, та веднага след захарния пир бяхме на плуване а аз трябваше и на боди фит да ходя, че толкова крем изядох. Много, ама много вкусен. И добре, че днес вече няма. <br />Та така с твоите рецепти. До тук всички са успешни. <br />Започвам сладките таралежчета, че имам поръчка за тях. Не се съмнявам в резултата, ще пиша и там отзив като ги спретна.<br />Забравих, Люси моля те като пишеш рецептите уточнявай грамажа-не всички живеем в Бг, аз например трябва допълнително да търся колко е един пакет суха мая (да речем) или желатона как се продава в Бг. Ще съм ти благодарна за това, пък и не само аз може би. <br />Най-сърдечен поздрав. Мария<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />Марияnoreply@blogger.com