tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post1164133166702606828..comments2024-03-27T18:22:38.182+02:00Comments on Lussi`s World of Artcraft: Сливенски милинки / Milinki - Bulgarian Soft Bread Rolls from Sliven Люсиhttp://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-73207964252741311132020-06-19T15:54:56.758+03:002020-06-19T15:54:56.758+03:00Благодаря за оставения коментар :) Поздрави и усми...Благодаря за оставения коментар :) Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-24329666697040205372020-06-18T20:28:10.578+03:002020-06-18T20:28:10.578+03:00Добре, бе хора, нека са новозагорски, или ямболски...Добре, бе хора, нека са новозагорски, или ямболски (наблизо са до Сливен)! Това си е нейния поглед върху сливенските милинки. И да ви кажа честно- изглеждат ми по-добри на вид! Макар, аз лично, да обичам смесените вкусове, т.е бих добавила сирене в заливката...е, и пак поръсени с пудра захар! И какво? Пак ще си ги наричам сливенски милинки! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-29610827873497619842018-08-13T15:03:53.915+03:002018-08-13T15:03:53.915+03:00Пише СЛИВЕНСКИ милинки, а не от ДРУГАДЕ
Пише СЛИВЕНСКИ милинки, а не от ДРУГАДЕ<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-42715783083221865292017-11-27T11:33:07.756+02:002017-11-27T11:33:07.756+02:00Здравей, Анонимен! По принцип това брашно е иделан...Здравей, Анонимен! По принцип това брашно е иделано за обемни печива, но пък ти може да ползваш и обикновено. Поздрави!Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-62208706122722724482017-11-26T23:00:44.448+02:002017-11-26T23:00:44.448+02:00zdraveite absoliutno vkusni milinki na vid! Iskam ...zdraveite absoliutno vkusni milinki na vid! Iskam da se probvam, ne sam opitna gotvachka no umiram za milinki, problema e che v receptata pishe daden vid brashno koeto nqma da moga da namerq kadeto sam kakvo moga da polzam ima li znachenie xxx Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-34379730188757255792017-10-01T13:16:58.576+03:002017-10-01T13:16:58.576+03:00Благодаря ви. И вашата заливка звучи много вкусно!...Благодаря ви. И вашата заливка звучи много вкусно! Поздрави сърдечни! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-16128403904467985492017-09-28T18:08:40.550+03:002017-09-28T18:08:40.550+03:00Чудесни милинки! Не зная дали това го има само в б...Чудесни милинки! Не зная дали това го има само в българската кухня? Аз ги обичам със заливка от 3 с.л. галета изпържена в масло и сол. Отгоре може малко настъргано сухо сирене. Да ви е сладко! :)<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-76123320738697532882017-09-27T10:27:41.686+03:002017-09-27T10:27:41.686+03:00Благодаря за споделния опит, Лени! Аз съм правила ...Благодаря за споделния опит, Лени! Аз съм правила различни пити по тоз начин, но не съм правила такава заливка. Ще опитам и твоя вариант! :) Поздрави, мила! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-7382061051116054562017-09-27T10:24:52.854+03:002017-09-27T10:24:52.854+03:00Благодаря ви :) Благодаря ви :) Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-60934290449990526892017-09-26T14:44:07.924+03:002017-09-26T14:44:07.924+03:00Люси,
и аз така правя милинките - потапям всяко то...Люси,<br />и аз така правя милинките - потапям всяко топче в мазнина.Така стават много вкусни.А заливката може да е най - различна.Често ги ръся само с галета, а друг път правя и заливка само с подсирено с мая за сирене мляко.Чудесни са и твоите, прекрасно изглеждат.<br />Поздрави и лека седмица !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-22670393139562923792017-09-25T15:47:43.874+03:002017-09-25T15:47:43.874+03:00Супер рецепта! Благодаря Ви! Супер рецепта! Благодаря Ви! Petrushttp://petrus.bg/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-4620474225624471702017-09-25T14:10:55.595+03:002017-09-25T14:10:55.595+03:00Обезателно ще опитам по този начин :) Поздрави! Обезателно ще опитам по този начин :) Поздрави! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-58018646899450572742017-09-25T14:08:06.106+03:002017-09-25T14:08:06.106+03:00Много хубава рецепта. Едно малко допълнение за мас...Много хубава рецепта. Едно малко допълнение за маста - всяко топче се потапя в разтопена мас и тогава се слага в тавата. Сливенските милинки са мазни.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-5000744601620935472017-09-25T10:57:00.467+03:002017-09-25T10:57:00.467+03:00Здравей, Анонимен. Благодаря за допълнението, тук ...Здравей, Анонимен. Благодаря за допълнението, тук също няма сирене, но пропуснах маста, тъй като нямах под ръка. Поздрави и усмивки! Люсиhttps://www.blogger.com/profile/17081116683011686242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094527665196546722.post-62766145289078564202017-09-23T21:05:34.652+03:002017-09-23T21:05:34.652+03:00Само да добавя, че оригиналните милинки (сливенски...Само да добавя, че оригиналните милинки (сливенски и тези, които се приготвят в Източна България)се приготвят задължително с мас и са без сирене. Anonymousnoreply@blogger.com